Κοσμος

Σάνεν Ντόχερτι: «Θέλω η κηδεία μου να είναι σαν μια γιορτή αγάπης»

Τι είπε στο νέο επεισόδιο του podcast της «Let's Be Clear»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
dohert

Σάνεν Ντόχερτι: Τι είπε στο νέο επεισόδιο του podcast της «Let's Be Clear» για την κηδεία της

Για την μάχη της με τον καρκίνο του μαστού 4ου σταδίου μίλησε η Σάνεν Ντόχερτι στο νέο επεισόδιο του podcast της «Let's Be Clear» τη Δευτέρα.

Μάλιστα, η πρώην πρωταγωνίστρια του «Beverly Hills, 90210» τόνισε πως παρά τα όσα της συμβαίνουν, δεν παραπονιέται αναφέροντας πως «τείνω να είμαι το άτομο που κλαίει σε μια ντουλάπα μόνο του».

«Έχω στιγμές που τα νιώθω όλα αυτά και εύχομαι κάτι διαφορετικό με τη ζωή μου, αλλά πάντα πρέπει να κοιτάζω την άλλη πλευρά και να λέω: "Λοιπόν, τι άλλο θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις; Και θα είχε τόσο αντίκτυπο και νόημα όσο αυτό; Προφανώς, το μεγαλύτερό μου θέμα είναι ότι δεν θέλω να πεθάνω πολύ νωρίς, επειδή έχω πολλά να καταφέρω, οπότε αυτό βαραίνει το μυαλό μου», ανέφερε η Ντόχερτι.

Ακόμη, η 52χρονη ηθοποιός αποκάλυψε πως θέλει να συγκεντρώσει χρήματα για τον καρκίνο ενώ έχει θέσει ως στόχο την αλλαγή της νομοθεσίας για τη σφαγή ζώων στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τέλος, η Ντόχερτι μοιράστηκε επίσης στο podcast με τον στενό της φίλο Κρις Κορτάτσο, ο οποίος είναι και ο εκτελεστής της διαθήκης της, πως επιθυμεί η σορός της να «αναμιχθεί με τον σκύλο της και με τα λείψανα του πατέρα της».

«Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που νομίζω ότι θα εμφανιστούν και δεν τους θέλω εκεί», κατέληξε προσθέτοντας ότι περιμένει η κηδεία της να είναι «σαν μια γιορτή αγάπης».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ