Σινέιντ Ο' Κόνορ: Αποκαλύφθηκε η αιτία θανάτου της
Η τραγουδίστρια πέθανε τον περασμένο Ιούλιο
Σινέντ Ο' Κόνορ: Η αιτία θανάτου της
Οκτώ μηνές μετά τον θάνατο της Σινέιντ Ο' Κόνορ, έγινε γνωστό ότι απεβίωσε από «φυσικά αίτια» σύμφωνα με την δήλωση του ιατροδικαστή.
Δεν ήταν εγκληματική ενέργεια ο θάνατος της Ο' Κόνορ
Η τραγουδίστρια βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της αφού η αστυνομία κλήθηκε στο διαμέρισμά της στο Herne Hill, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, τον Ιούλιο του περασμένου έτους. Οι αρχές δεν αντιμετώπισαν τον ξαφνικό θάνατο της σταρ ως εγκληματική ενέργεια εξ' αρχής.
«Επιβεβαιώνεται ότι η κ. Ο' Κόνορ πέθανε από φυσικά αίτια», δήλωσε στην MailOnline ένας εκπρόσωπος του ιατροδικαστικού σώματος του Southwark. Η Ο' Κόνορ πέθανε, τον περασμένο Ιούλιο, 18 μήνες αφότου ο 17χρονος γιος της αυτοκτόνησε τον Ιανουάριο του 2022.
Σινέιντ Ο' Κόνορ: H ζωή και η καριέρα της
Την ίδια χρονιά συμμετείχε σε μία συναυλία των Pink Floyd καλεσμένη από τoν Ρότζερ Γουότερς. Την επιτυχία της αυτή ακολούθησε το single «Nothing Compares Τo You», που κέρδισε τέσσερις υποψηφιότητες για βραβείο Grammy συμπεριλαμβανομένου του Καλύτερου Άλμπουμ και Καλύτερου Τραγουδιού. Για έντεκα εβδομάδες βρισκόταν στην πρώτη θέση στην Ιρλανδία όπως και στη Γερμανία. Το βίντεο του Nothing Compares Το Υου κέρδισε το βραβείο MTV για το Βίντεο της Χρονιάς και η Ο' Κόνορ ονομάστηκε Καλλιτέχνης της Χρονιάς το 1991.
Το 1990 συνέβαλε σε μία διασκευή του «You Do Something To Me», αφιέρωμα στο AIDS. Μοιράζοντας τον χρόνο της για εννιά χρόνια μεταξύ Λονδίνου και Λος Άντζελες επέστρεψε στο σπίτι της στο Δουβλίνο το 1992 για να αφοσιωθεί στην ανατροφή του εξάχρονου γιου της που είχε αποκτήσει με τον ντράμερ Τζον Ρέινολντς τη δεκαετία του '80. Τους επερχόμενους μήνες τους πέρασε τραγουδώντας με τον δάσκαλό της Φράνκ Μέριμαν στο Parnell School of Music. Το 1992, επίσης, συνέβαλε φωνητικά στο «Come talk to me» και το 1993 συνέβαλλε στο σάουντρακ για την ταινία «In the Name of the Father» με το τραγούδι «You Made Me the Thief of Your Heart» με τη συνεισφορά του τραγουδιστή των U2 Βοno. To 1995 συμμετείχε στο μουσικό φεστιβάλ Lollapalooza, αλλά τα σχέδιά της ανατράπηκαν όταν έμεινε για δεύτερη φορά έγκυος.
Το 2000 κυκλοφόρησε το «Faith and Courage» στο συμπεριλαμβάνεται του single «No woman no Man». Την παραμονή της κυκλοφορίας του η ίδια ανακοίνωσε πως είναι ομοφυλόφιλη κάτι το οποίο αργότερα ανακάλεσε. Το 2003 κυκλοφόρησε το άλμπουμ της «She Who Dwells in the Secret Place of the Most High Shall Abide Under the Shadow of the Almighty» και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον μουσικό χώρο. Στο άλμπουμ της Collaborations, το οποίο κυκλοφόρησε το 2005, συνεργάστηκε με καταξιωμένους καλλιτέχνες. Ύστερα από μία μικρή χρονική περίοδο αδράνειας ανακοίνωσε σε συνέντευξή της ότι η αποχώρησή της αφορούσε αποκλειστικά την ποπ και ροκ μουσική και ότι ήθελε να δοκιμάσει και άλλα είδη. Το reggae άλμπουμ «Throw Down Your Arms» δέχθηκε θετικές κριτικές το 2005. Στις 8 Νοεμβρίου του 2006 παρουσίασε 7 τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ της Theology, το οποίο κυκλοφόρησε τελικά το 2007.
Τον Ιανουάριο του 2010 η Ο' Κόνορ πραγματοποίησε ένα ντουέτο με την τραγουδίστρια Μαίρη Τζ. Μπλάιζ με τίτλο «This is to Mother You». Τα έσοδα από τις πωλήσεις του τραγουδιού δωρήθηκαν στον οργανισμό GEMS.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οκτώ μέλη πληρώματος και τρεις επιβάτες, μέλη του προσωπικού του υπουργείου, ανάμεσα στους νεκρούς
Στα «χαρακώματα» Ευρώπη και Τραμπ
Οι γαλλικές αρχές δηλώνουν αποφασισμένες να συνεχίσουν τις έρευνες μέχρι τον εντοπισμό τους.
Εκτάκτως στη Λάρνακα ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης της Κύπρου, Κώστας Φυτιρής
Η κηδεία της θα τελεστεί τη Δευτέρα στη Μητρόπολη Αθηνών
Αν δεν υπάρξει λύση, οι δασμοί θα ανέρχονται στο 25% από την 1η Ιουνίου.
Ο Τραμπ προσκάλεσε την Ελλάδα και Κύπρο
Απαιτείται η επικύρωσή της από τα κοινοβούλια των κρατών- μελών της Mercosur, Αργεντινή, Βραζιλία, Παραγουάη και Ουρουγουάη
Στο Κίεβο ο χειμώνας είναι μέρος του πολέμου - το κρύο, το σκοτάδι, η έλλειψη ενέργειας λειτουργούν ως βασικά εργαλεία πίεσης. «Η Ουκρανία έχει μπει σε μια φάση πολέμου φθοράς», λέει ο Αλέξανδρος Δημητρακόπουλος.
Ο Τραμπ επιβάλει δασμούς σε οκτώ ευρωπαϊκές χώρες - Σε ισχύ από την 1η Φεβρουαρίου
Η κατάθεση αποκαλύπτει σοβαρές ελλείψεις σε μέτρα ασφαλείας
Ο συριακός στρατός ζήτησε από τους αμάχους να απομακρυνθούν από στρατιωτικές εγκαταστάσεις της επαρχίας Ράκα
Μάλιστα,το βίντεο τραβήχτηκε από την πριγκίπισσα Λίλιμπετ
Στο κέντρο της Λάρνακας βρίσκονται ισχυρές Αστυνομικές δυνάμεις
Στους προσκληθέντες και ο πρόεδρος της Αργεντινής, Χαβιέ Μιλέι
Μαζικές διαδηλώσεις σε όλη τη Δανία και τη Γροιλανδία
Το αεροπλάνο είχε προορισμό το Μακασάρ, στο Νότιο Σουλαουέζι
Η γυναίκα από την Αυστραλία νόμιζε ότι χαϊδεύει τον σκύλο της, αλλά έκανε λάθος
Πάνω από 3.000 οι νεκροί στο Ιράν
Η ανάλυση του Economist
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.