Κοσμος

Νεκρά δύο αδέλφια και οι παππούδες τους σε τροχαίο δυστύχημα στην Κύπρο

Το τροχαίο σημειώθηκε μισή ώρα μετά την αλλαγή του έτους

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεκρά δύο αδέλφια και οι παππούδες τους σε τροχαίο δυστύχημα στην Κύπρο
Νεκρά δύο αδέλφια και οι παππούδες τους σε τροχαίο δυστύχημα στην Κύπρο © Φilenews

Κύπρος: Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα μισή ώρα μετά την αλλαγή του έτους - Έχασαν τη ζωή τους δύο εγγόνια και οι παππούδες τους

Mε μια ανείπωτη τραγωδία σημαδεύτηκαν οι πρώτες στιγμές του 2024 στη Κύπρο. Σε σύγκρουση που σημειώθηκε στο Λεμεσό μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στον δρόμο που οδηγεί στο χωριό Πλάτρες, έχασαν τη ζωή τους δύο εγγόνια και οι παππούδες τους.

Πώς έγινε το θανατηφόρο δυστύχημα

Σύμφωνα με πληροφορίες του Φilenews, το θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα (1/1/24), στη συμβολή των οδών Γιάννου Κρανιδιώτη με Αγίας Αναστασίας.

Συγκεκριμένα, διπλοκάμπινο όχημα το οποίο είχε βόρεια κατεύθυνση στην οδό Γιάννη Κρανιδιώτη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με το σαλούν όχημα, που είχε νότια κατεύθυνση στην ίδια οδό και εκείνη τη στιγμή επιχειρούσε στροφή δεξιά, στην οδό Αγίας Αναστασίας. Οδηγός του μικρού οχήματος, η 27χρονη εγγονή. Συνοδηγός ο πάππου και συνεπιβάτες στα πίσω καθίσματα, η γιαγιά μαζί με τον 17χρονο εγγονό της και αδελφό της 27χρονης.

Από τη σφοδρή σύγκρουση το μικρό σαλούν όχημα που επέβαιναν τα τέσσερα άτομα, παρέκκλινε της πορείας του, σκαρφάλωσε τη νησίδα που υπάρχει και κατέληξε με βόρεια κατεύθυνση, στα προστατευτικά κιγκλιδώματα. Από τη βίαιη σύγκρουση και οι τέσσερις επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια του αυτοκινήτου και χρειάστηκε η επέμβαση μελών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό τους. Ακολούθως, παραλήφθηκαν και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.

Μάριος Χαραλάμπους: Yπάρχει μαρτυρία που αξιολογείται

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε από τη σκηνή του δυστυχήματος ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού Μάριος Χαραλάμπους, «Η συγκεκριμένη συμβολή ελέγχεται από φώτα τροχαίας και οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο διερευνώνται. Υπάρχει κάποια μαρτυρία η οποία αξιολογείται. Όσον αφορά τα θύματα, στο ένα ιδιωτικό όχημα επέβαιναν τέσσερα άτομα τα οποία απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε δυστυχώς ο θάνατος τους».

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο της τροχαίας Λεμεσού, εκ πρώτης όψεως τα θύματα δεν έφεραν ζώνες ασφαλείας. Όπως είπε «Υπήρξε μία σφοδρή σύγκρουση, πιθανόν να υπήρχε αυξημένη ταχύτητα, είναι και αυτό αντικείμενο διερεύνησης. Όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται, υπάρχει μαρτυρία που αξιολογείται».

Πηγή:Φilenews

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ