- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο άλλοτε πανίσχυρος δικηγόρος και δήμαρχος Ρούντι Τζουλιάνι δηλώνει πτώχευση λόγω Τραμπ
Ηταν από τους βασικούς υποστηρικτές της θεωρίας ότι οι εκλογές του 2020 ήταν προϊόν νοθείας
Τζουλιάνι: Δηλώνει χρεοκοπία λόγω Τραμπ
Ο στενός σύμμαχος του Ντόναλντ Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, κατέθεσε αίτηση πτώχευσης την Πέμπτη, λίγες ημέρες αφότου οι ένορκοι αποφάσισαν ότι πρέπει να καταβάλει περισσότερα από 148 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση σε δύο πρώην εκλογικούς υπαλλήλους της Τζόρτζια, τους οποίους δυσφήμισε κατηγορώντας τους ψευδώς ότι βοήθησαν στη νοθεία των εκλογών του 2020.
Ο Τζουλιάνι, ο οποίος βοήθησε τον Ρεπουμπλικανό πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να προωθήσει τους ψευδείς ισχυρισμούς του για κλεμμένες εκλογές το 2020, κατέθεσε την αίτηση στο αμερικανικό πτωχευτικό δικαστήριο της νότιας περιφέρειας της Νέας Υόρκης.
Στην αίτηση, ο Τζουλιάνι ανέφερε ότι είχε μεταξύ 100 και 500 εκατομμυρίων δολαρίων σε υποχρεώσεις και 1 έως 10 εκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία.
Ο Τζουλιάνι δήλωσε ότι χρωστούσε 148 εκατομμύρια δολάρια στη Ρούμπι Φρίμαν και τη Γουάντρεα Μος, τις δύο πρώην εκλογικές υπάλληλους της Τζόρτζια.
Στην κατάθεση αναφερόταν επίσης ο γιος του προέδρου Τζο Μπάιντεν, Χάντερ Μπάιντεν, ως πιστωτής, χωρίς να διευκρινίζεται το ποσό που του χρωστούσε ο Τζουλιάνι. Ο Χάντερ Μπάιντεν τον Σεπτέμβριο μήνυσε τον Τζουλιάνι για παραβίαση της ιδιωτικής του ζωής σχετικά με δεδομένα που φέρεται να ελήφθησαν από τον φορητό του υπολογιστή.
Ο Τζουλιάνι ανέφερε μεταξύ των πιστωτών του την Υπηρεσία Εσωτερικών Προσόδων και το Τμήμα Φορολογίας και Οικονομικών της Πολιτείας της Νέας Υόρκης.
Πηγή: Reuters
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Ριάντ κηρύσσει ανεπιθύμητα πέντε Ιρανούς διπλωμάτες -Διορία 24 ωρών για αποχώρηση
Σοβαρές ζημιές σε κτίρια και δεκάδες τραυματισμοί μετά από πτώση πυραυλικών συντριμμιών
Οι G7 καταδικάζουν τις ιρανικές επιθέσεις και ζητά άμεση αποκλιμάκωση στην περιοχή
Ο στρατηγός Ζαμίρ προειδοποιεί για βεληνεκές 4.000 χλμ και συνέχιση επιχειρήσεων σε Ιράν και Λίβανο
Έφυγε στα 81 του ο πρώην διευθυντής του FBI – Καθοριστική η έρευνά του για το 2016
Πυραυλικό πλήγμα σε ευαίσθητη πυρηνική εγκατάσταση, με τραυματίες και ένταση σε δύο μέτωπα
Τηλεφωνική επικοινωνία με Χριστοδουλίδη εν μέσω ανησυχιών για εμπλοκή των βάσεων σε επιχειρήσεις
Χωρίς δημόσια εμφάνιση ο νέος ηγέτης του Ιράν - Ερωτήματα για την υγεία του και αν ασκεί εξουσία
Με τον πόλεμο (του) στο Ιράν, ο Ντόναλντ Τραμπ χρεοκοπεί όλα όσα οι ΗΠΑ θεωρητικά πρεσβεύουν
Οι Ιταλοί ψηφίζουν για τη Δικαιοσύνη, με το αποτέλεσμα να κρίνει την πολιτική ισχύ της κυβέρνησης
Κοινή διεθνής δήλωση και στρατιωτικές εξελίξεις εν μέσω κρίσης στη ναυσιπλοΐα του Κόλπου
Ο ΔΟΑΕ κάλεσε «σε στρατιωτική αυτοσυγκράτηση προκειμένου να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος πυρηνικού δυστυχήματος»
«Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι του πολέμου»
Είχε αρχίσει από τον Μάιο του 2022 να δημοσιεύει σχόλια για υποτιθέμενα προβλήματα του Twitter
Τηλεοπτικά δίκτυα προσφέρουν «χρυσή αμοιβή» για μία συνέντευξη
Δείτε το υλικό που κυκλοφόρησε
Η 31χρονη γέννησε ένα πρόωρο μωρό που πέθανε μία ώρα αργότερα
Οι αντιφατικές δηλώσεις του Αμερικανού προέδρου
Η ιστορία της μεγάλης και μοναδικής απόδρασης από τη φυλακή - φρούριο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.