Κοσμος

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Rockefeller Center - Η Νέα Υόρκη στα γιορτινά της

Φαντασμαγορικό θέαμα και λαμπερά φώτα στην αμερικανική μητρόπολη - Δείτε βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Rockefeller Center: Χιλιάδες τουρίστες και Νεοϋορκέζοι παρακολούθησαν την ετήσια φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου - Εντυπωσιακό σόου.
Γιορτινή και επίσημα η Νέα Υόρκη καθώς φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Rockefeller Center © EPA/Jason Szenes

Rockefeller Center: Χιλιάδες τουρίστες και Νεοϋορκέζοι παρακολούθησαν την ετήσια φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου - Εντυπωσιακό σόου.

Η εορταστική περίοδος ξεκίνησε και επίσημα στη Νέα Υόρκη, καθώς φωταγωγήθηκε το τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Rockefeller Center.

Rockefeller Center: Χιλιάδες τουρίστες και Νεοϋορκέζοι παρακολούθησαν την ετήσια φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου - Εντυπωσιακό σόου.
Η φωταγώγηση του δέντρου στον ουρανοξύστη Rockefeller Plaza είναι μια αμερικανική παράδοση που ξεκίνησε το 1933 © EPA/Sarah Yenesel

Στην κορυφή του νορβηγικού ελάτου, που έχει μήκος 24,38 μέτρων, τοποθετήθηκε ένα τρισδιάστατο αστέρι Swarovski, καλυμμένο με 30 εκατομμύρια κρυστάλλους.

Rockefeller Center Christmas Tree Lighting 2023 ✨ NYC Christmas 2023 ✨

Η φωταγώγηση του δέντρου στον ουρανοξύστη Rockefeller Plaza είναι μια αμερικανική παράδοση που ξεκίνησε το 1933.

Ο Έρικ Πάουτζε, επικεφαλής κηπουρός του Rockefeller Center από το 1995, αναλαμβάνει κάθε χρόνο να διαλέγει το τέλειο δέντρο, που κοσμεί το εμβληματικό τοπόσημο της Νέας Υόρκης.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση, πατώντας τον διακόπτη για τη φωταγώγηση του δέντρου, ενώ η Χορωδία Νέων της πόλης τραγούδησε το «Joy to the World».

Cher - Christmas (Baby Please Come Home) ft. Darlene Love [Live at the Rockefeller Center, 2023]

Ακολούθησε σόου στο Μανχάταν, όπου εμφανίστηκαν μεταξύ άλλων οι Σερ, Μπάρι Μανίλοου και Κέλι Κλάρκσον.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ