Κοσμος

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Rockefeller Center - Η Νέα Υόρκη στα γιορτινά της

Φαντασμαγορικό θέαμα και λαμπερά φώτα στην αμερικανική μητρόπολη - Δείτε βίντεο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Rockefeller Center: Χιλιάδες τουρίστες και Νεοϋορκέζοι παρακολούθησαν την ετήσια φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου - Εντυπωσιακό σόου.
Γιορτινή και επίσημα η Νέα Υόρκη καθώς φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Rockefeller Center © EPA/Jason Szenes

Rockefeller Center: Χιλιάδες τουρίστες και Νεοϋορκέζοι παρακολούθησαν την ετήσια φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου - Εντυπωσιακό σόου.

Η εορταστική περίοδος ξεκίνησε και επίσημα στη Νέα Υόρκη, καθώς φωταγωγήθηκε το τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Rockefeller Center.

Rockefeller Center: Χιλιάδες τουρίστες και Νεοϋορκέζοι παρακολούθησαν την ετήσια φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου - Εντυπωσιακό σόου.
Η φωταγώγηση του δέντρου στον ουρανοξύστη Rockefeller Plaza είναι μια αμερικανική παράδοση που ξεκίνησε το 1933 © EPA/Sarah Yenesel

Στην κορυφή του νορβηγικού ελάτου, που έχει μήκος 24,38 μέτρων, τοποθετήθηκε ένα τρισδιάστατο αστέρι Swarovski, καλυμμένο με 30 εκατομμύρια κρυστάλλους.

Rockefeller Center Christmas Tree Lighting 2023 ✨ NYC Christmas 2023 ✨

Η φωταγώγηση του δέντρου στον ουρανοξύστη Rockefeller Plaza είναι μια αμερικανική παράδοση που ξεκίνησε το 1933.

Ο Έρικ Πάουτζε, επικεφαλής κηπουρός του Rockefeller Center από το 1995, αναλαμβάνει κάθε χρόνο να διαλέγει το τέλειο δέντρο, που κοσμεί το εμβληματικό τοπόσημο της Νέας Υόρκης.

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Έρικ Άνταμς ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση, πατώντας τον διακόπτη για τη φωταγώγηση του δέντρου, ενώ η Χορωδία Νέων της πόλης τραγούδησε το «Joy to the World».

Cher - Christmas (Baby Please Come Home) ft. Darlene Love [Live at the Rockefeller Center, 2023]

Ακολούθησε σόου στο Μανχάταν, όπου εμφανίστηκαν μεταξύ άλλων οι Σερ, Μπάρι Μανίλοου και Κέλι Κλάρκσον.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ