Κοσμος

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν προσκλήθηκαν στο πάρτι για τα 75α γενέθλια του βασιλιά Κάρολου

Βαθαίνει η ρήξη στη βασιλική οικογένεια - «Καμία επαφή» με το παλάτι

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Δεν προσκλήθηκαν στο Μπάκιγχαμ για το πάρτι των 75ων γενεθλίων του βασιλιά Κάρολου - Τι δηλώνουν οι Σάσεξ για τη ρήξη.
Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν είχαν καμία επαφή με το Μπάκιγχαμ ενόψει των γενεθλίων του βασιλιά Κάρολου © EPA/Neil Hall

Πρίγκιπας Χάρι - Μέγκαν Μαρκλ: Δεν προσκλήθηκαν στο Μπάκιγχαμ για το πάρτι των 75ων γενεθλίων του βασιλιά Κάρολου - Τι δηλώνουν οι Σάσεξ για τη ρήξη.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν είχαν «καμία επαφή» με το παλάτι του Μπάκιγχαμ σχετικά με την πρόσκληση για το πάρτι γενεθλίων του βασιλιά Κάρολου στις 14 Νοεμβρίου, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός τους στην Daily Mail.

Σημειώνεται ότι δημοσίευμα της Sunday Times το Σαββατοκύριακο είχε αναφέρει ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα γιορτάσει τα 75α γενέθλιά του την επόμενη εβδομάδα στο Clarence House, αλλά ο μικρότερος γιος του «δεν θα ταξιδέψει από την Καλιφόρνια», όπου μετακόμισε το 2020 με τη σύζυγό του, Μέγκαν Μαρκλ και την οικογένειά τους, στο Λονδίνο καθώς απέρριψε την πρόσκληση.

«Δεν υπήρξε καμία επαφή σχετικά με μία πρόσκληση για τα επερχόμενα γενέθλια της Αυτού Μεγαλειότητας. Είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι οι Sunday Times ανέφεραν λάθος αυτή την είδηση», δήλωσε ο εκπρόσωπος των Σάσεξ.

Νέα ρήξη μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του πρίγκιπα Χάρι

Η ρήξη ανάμεσα στον πρίγκιπα Χάρι και στην οικογένεια του έχει βαθύνει μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του με τίτλο «Spare», στις αρχές του έτους.

Ωστόσο, ο δούκας του Σάσεξ ταξίδεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάιο για να παραστεί στη στέψη του πατέρα του χωρίς τη σύζυγό του, η οποία παρέμεινε στην Καλιφόρνια.

Ο εκπρόσωπος διέψευσε επίσης δημοσιεύματα που θέλουν την Μέγκαν Μαρκλ να επιστρέφει στην υποκριτική.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ