Κοσμος

Η πρώτη αναφορά του ιατροδικαστή για την αιτία θανάτου του Μάθιου Πέρι

Θα χρειαστούν περαιτέρω εξετάσεις

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάθιου Πέρι
Μάθιου Πέρι © EPA

Μάθιου Πέρι: Η πρώτη αναφορά του ιατροδικαστή - Θα χρειαστούν περαιτέρω εξετάσεις

Ο Μάθιου Πέρι, ο αγαπημένος τηλεοπτικός «Τσάντλερ Μπινγκ» από τα «Φιλαράκια» έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών και οι έρευνες για τα ακριβή αίτια θανάτου του συνεχίζονται.

Οι ιατροδικαστές που παρακολουθούν την υπόθεση πραγματοποίησαν τις πρώτες τους εξετασεις αλλά όπως αναφέρεται και στις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται πως δεν έχουν υποβάλλει κάποια επίσημη αναφορά.

Έτσι, θα χρειαστούν πρόσθετες εξετάσεις από τους ειδικούς προκειμένου να επιβεβαιωθεί πως ο θάνατός του προήλθε από φυσικά αίτια.

«Σε περιπτώσεις όπου η αιτία θανάτου δεν μπορεί να προσδιοριστεί τη στιγμή της νεκροψίας, εκδίδεται αναβολή πιστοποιητικού μέχρι να ολοκληρωθούν πρόσθετες εξετάσεις», σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες.

Μάθιου Πέρι: Τι εξετάζουν οι Αρχές

Ως τώρα οι Αρχές αναφέρουν πως δεν υπάρχει υποψία εγκληματικής ενέργειας. Ωστόσο, κυρίως λόγω της φήμης του ηθοποιού το περιστατικό παραμένει υπό διερεύνηση από το τμήμα ληστειών-ανθρωποκτονιών της αστυνομίας του Λος Άντζελες.

Να θυμίσουμε πως ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε νεκρός το Σάββατο, στο τζακούζι του μέσα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Όπως αναφέρουν οι αρχές, οι διασώστες έφτασαν στο σπίτι του στις 4:07 μ.μ., αφού έλαβαν κλήση 911.

Το πρώτο πράγμα που ερεύνησαν οι Αρχές όταν βρέθηκαν στο σπίτι του στο Pacific Palisades ήταν αν υπήρχαν πουθενά ναρκωτικές ουσίες, που θα υποδείκνυαν ενδεχομένως κάποια κατάχρηση που οδήγησε στον θάνατό του. Ωστόσο, δεν βρέθηκε τίποτα μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με διεθνή ρεπορτάζ, το πιο πιθανό σενάριο είναι ο ηθοποιός να υπέστη καρδιακή προσβολή και να πνίγηκε μέσα στο τζακούζι του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ