Κοσμος

Μάθιου Πέρι: Η «Τζάνις» αποχαιρετά τον «Τσάντλερ»

«Νιώθω πολύ ευλογημένη από κάθε δημιουργική στιγμή που μοιραστήκαμε» έγραψε η Μάγκι Γουίλερ σε ανάρτησή της στα social media

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μάθιου Πέρι: Η «Τζάνις» αποχαιρετά τον «Τσάντλερ»
© Instagram / maggiewheeler_official

Μάθιου Πέρι: Η ηθοποιός Μάγκι Γουίλερ, η «Τζάνις» από «Τα Φιλαράκια», αποχαιρετά τον ηθοποιό που έφυγε από τη ζωή

Η ηθοποιός Μάγκι Γουίλερ, η «Τζάνις» από τη σειρά «Τα Φιλαράκια» αποχαιρετά τον Μάθιου Πέρι, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του τα ξημερώματα της Κυριακής, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Τι απώλεια... Θα λείψεις στον κόσμο» έγραψε στη λεζάντα και πρόσθεσε «Η χαρά που έφερες σε τόσους πολλούς στη σύντομη ζωή σου θα μείνει για πάντα. Νιώθω πολύ ευλογημένη από κάθε δημιουργική στιγμή που μοιραστήκαμε». Την ανάρτηση συνόδευσε με μια φωτογραφία τους από τη σειρά.

Η Μάγκι Γουίλερ στα «Φιλαράκια»

Η Μάγκι Γουίλερ υποδυόταν τη σύντροφο του «Τσάντλερ» με τη χαρακτηριστική φωνή, το ιδιόμορφο ενδυματολογικό γούστο και τη διάσημη πια ατάκα «Oh my God!» (Ω Θεέ μου!). Ο «Τσάντλερ» στρεφόταν συχνά σε εκείνη όταν ένιωθε αβέβαιος για το αν θα βρει την κατάλληλη σύντροφο, αλλά πάντα το μετάνιωνε. Ο ρόλος της θεωρείται από τους πιο δημοφιλείς και πιο αστείους χαρακτήρες της σειράς.

Μάθιου Πέρι: Βρέθηκε νεκρός ο ηθοποιός από «Τα φιλαράκια»

Ο αμερικανοκαναδός ηθοποιός και παραγωγός Μάθιου Πέρι, ο «Τσάντλερ Μπινγκ» στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Τα φιλαράκια» («Friends»), βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του σε ηλικία 54 ετών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Los Angeles Times, η αστυνομία τον βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα σε μπανιέρα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Δεν έχουν προκύψει ενδείξεις ότι ο θάνατός του οφειλόταν σε εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας και πληροφορίες του ιστότοπου TMZ, του πρώτου μέσου που αναφέρθηκε στον θάνατό του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ