- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
Τροχαίο δυστύχημα στο Μαλιμπού - Παίκτης μπέιζμπολ σκότωσε τέσσερις φοιτήτριες
Ισχυρίστηκε ότι έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του γιατί κάποιος άγνωστος τον καταδίωκε
Μαλιμπού: Παίκτης του μπέιζμπολ σκότωσε σε τροχαίο 4 φοιτήτριες - Ισχυρίζεται ότι κάποιος τον καταδίωκε
Θύμα καταδίωξης ισχυρίζεται ότι έπεσε ο παίκτης του μπέιζμπολ που κατηγορείται για το τρομακτικό τροχαίο δυστύχημα κατά το οποίο σκοτώθηκαν τέσσερις φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Pepperdine.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 22χρονος Fraser Bohm φέρεται να καταδιώχθηκε και γι' αυτό έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του κατά μήκος της Pacific Coast Highway στις 17 Οκτωβρίου, πέφτοντας πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα.
Να θυμίσουμε πως στο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους οι Niamh Rolston, 20 ετών, Peyton Stewart, Asha Weir και Deslyn Williams, όλες 21 ετών.
«Έχουμε στοιχεία που το τμήμα του σερίφη δεν ήθελε να πάρει, τα οποία δείχνουν ξεκάθαρα ότι υπήρξε ένα περιστατικό καταδίωξης. Όταν ο Bohm επιτάχυνε για να ξεφύγει, τότε συνέβη το δυστύχημα», είπε ο δικηγόρος του αστέρα του μπέιζμπολ.
Ο ίδιος δήλωσε αθώος κατά την πρώτη του εμφάνιση στο δικαστήριο αλλά η απόφαση ήταν να τεθεί και πάλι υπό κράτηση, αυτή τη φορά με τέσσερις κατηγορίες για φόνο, ορίζοντας την εγγύησή του στα 8 εκατομμύρια δολάρια.
«Οι σκέψεις μας είναι στις οικογένειες, τους αγαπημένους και την οικογένεια του Πανεπιστημίου Pepperdine καθώς αντιμετωπίζουν αυτόν τον αδιανόητο πόνο», δήλωσε ο εισαγγελέας της κομητείας του Λος Άντζελες Τζορτζ Γκασκόν.
«Σήμερα είμαστε σε βαθιά θλίψη για την απώλεια τεσσάρων αθώων ζωών που αφαιρέθηκαν τραγικά σε μια παράλογη πράξη. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε την κοινότητα ότι είμαστε αποφασισμένοι να αναζητήσουμε δικαιοσύνη για εκείνους που χάθηκαν τόσο νωρίς».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μια από τις κυρίαρχες μορφές της μεταμοντέρνας αρχιτεκτονικής του τέλους του 20ού αιώνα
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δικαστική απόφαση στην Ιταλία
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Μουντιάλ του 2026
Τι ερευνά το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας
Η πρωταγωνίστρια του Country Ever After πέθανε σε ηλικία 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου
Στα όριά του το βρετανικό σύστημα υγείας
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αποκάλυψε ο γιος του Αλεσάντρο Κοστακούρτα
Τέθηκε υπό παρακολούθηση για μέρες, μέχρι το πανάκριβο κόσμημα να… επιστρέψει χωρίς ιατρική επέμβαση
Περιορίζονται δραστικά οι πτήσεις εξωτερικού προς το Καράκας
Συνεδριάζει σήμερα δικαστήριο του Παρισίου για την αναστολή λειτουργίας του
Η ιστορία της Emma άνοιξε συζήτηση για τις οργανωμένες κλοπές κινητών στο Λονδίνο και τον ρόλο των social media στην ταυτοποίηση δραστών
Οι ιστορικές αλήθειες και η διατήρηση ενός εθνικού μυθιστορήματος
Συναγερμός στις ιρλανδικές αρχές
Σε δύσκολη θέση ο πρωθυπουργός της χώρας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.