- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ντρου Μπάριμορ: Δεν θα παρουσιάσει τα Εθνικά Βραβεία Βιβλίου
Τι ανέφερε η διοργάνωση για την αντικατάστασή της
Ντρου Μπάριμορ: Δεν θα παρουσιάσει τα Εθνικά Βραβεία Βιβλίου - Τι ανέφερε η διοργάνωση για την αντικατάστασή της
Οι διοργανωτές της τελετής απονομής των Εθνικών Βραβείων Βιβλίου στις ΗΠΑ (National Book Awards) ανακάλεσαν την πρόσκληση στην Ντρου Μπάριμορ να είναι παρουσιάστρια της βραδιάς λόγω της επανέναρξης του σόου της «The Drew Barrymore Show» αυτό το φθινόπωρο εν μέσω των απεργιών ηθοποιών και σεναριογράφων στο Χόλιγουντ.
Σε ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Εθνικό Ίδρυμα Βιβλίου αναφέρει: «Η απονομή των Εθνικών Βραβείων Βιβλίου είναι μια βραδιά αφιερωμένη στον εορτασμό της δύναμης της λογοτεχνίας και της απαράμιλλης συνεισφοράς των συγγραφέων στον πολιτισμό μας. Υπό το φως της ανακοίνωσης ότι συνεχίζεται η παραγωγή του "The Drew Barrymore Show", το Εθνικό Ίδρυμα Βιβλίου ακύρωσε την πρόσκληση στην κα. Μπάριμορ να φιλοξενήσει την 74η Τελετή Εθνικών Βραβείων Βιβλίου».
«Δέσμευσή μας είναι να διασφαλίσουμε ότι στο επίκεντρο θα βρίσκονται οι τιμώμενοι συγγραφείς και είμαστε ευγνώμονες στην κα Μπάριμορ και την ομάδα της για την κατανόησή τους για αυτή την κατάσταση» σημειώνεται.
Οι αντιδράσεις κατά της Μπάριμορ
Η Μπάριμορ ανακοινώθηκε τον Ιούλιο ως οικοδέσποινα της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Νοεμβρίου. Τώρα, λίγες μέρες μετά τις διαμαρτυρίες που έχουν ξεσπάσει για την απόφασή της να αρχίσει ξανά το talk show της στις 18 Σεπτεμβρίου, το Εθνικό Ίδρυμα Βιβλίου των ΗΠΑ ανακάλεσε την απόφασή του, χωρίς να ανακοινώσει ποιος θα την αντικαταστήσει.
Διαδηλωτές εξέφρασαν διαμαρτυρίες προς την Ντρου Μπάριμορ, αλλά το Σωματείο Ηθοποιών Αμερικής, SAG-AFTRA σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι η επανέναρξη του talk show δεν αποτελεί πλήγμα στους απεργούς.
«Το "The Drew Barrymore Show" παράγεται σύμφωνα με τον Κώδικα Τηλεόρασης Δικτύου που είναι ξεχωριστό συμβόλαιο. Είναι επιτρεπτή εργασία και ο ρόλος της Ντρου ως παρουσιάστριας δεν παραβιάζει τους ισχύοντες κανόνες απεργίας» ανέφερε.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά τη συντριπτική εκλογική ήττα της συμμαχίας του έπειτα από 16 χρόνια
Η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει εκφράσει έντονη δυσαρέσκεια και εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο να περικόψει τη χρηματοδότησή της
Παράλληλα, ένα διαφορετικό μοντέλο πατρότητας φαίνεται να αναδύεται στα social media
Από κινητά μέχρι τρακτέρ
Από τη σύγκρουση υπέστη βαριά τραύματα και έπεσε σε κώμα
Μπορεί η Αμερική να καθαιρέσει τον Τραμπ; Και αν ναι, θέλει;
Το διπλωματικό σκηνικό γίνεται εκ νέου θολό
Ορισμένοι παρέμειναν εγκλωβισμένοι στα οχήματά τους για περισσότερες από 12 ώρες
Δεν είναι λίγοι αυτοί που εκτιμούν ότι η ταπείνωση από τον Ομπάμα το 2011 τον έστρεψε στην πολιτική
Σε μια περίοδο που οι λεγόμενες «prediction markets» κερδίζουν συνεχώς έδαφος
«Ο κόσμος μου, όπως τον ήξερα, κατέρρευσε», αναφέρει χαρακτηριστικά
Μπαράζ 660 πυραύλων και drones έπληξε υποδομές στο Ντνίπρο
Ο Μπόρις Πιστόριους ανακοίνωσε την ετοιμότητα του ναυτικού για ναρκαλιεία και επιτήρηση
Το υπουργείο Δικαιοσύνης διευρύνει τις μεθόδους εκτέλεσης των μελλοθάνατων, επαναφέροντας πρακτικές που είχαν καταργηθεί
Παραδέχτηκε πως είχε εντοπιστεί ο ύποπτος λογαριασμός της 18χρονης μήνες πριν τη δολοφονία οκτώ ανθρώπων
Συνεχίζονται οι επιθέσεις κατά φερόμενων διακινητών ναρκωτικών εν μέσω αντιδράσεων
«Συγκεκριμένα μέτρα μείωσης των κινδύνων πρέπει να εφαρμοστούν»
Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο χωρίς να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό
«Όπως βλέπετε, θα γεννήσω από στιγμή σε στιγμή», είπε στην τελευταία ενημέρωση πριν γίνει για δεύτερη φορά μητέρα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.