- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Συνελήφθη για κακοποίηση των παιδιών της πολύτεκνη YouTuber που διαφήμιζε την «αυστηρή ανατροφή»
Το έσκασε από το σπίτι πηδώντας από παράθυρο ο υποσιτισμένος γιος της
ΗΠΑ: Μια πολύτεκνη μητέρα που διαφήμιζε στο YouTube την «αυστηρή ανατροφή» των παιδιών της, συνελήφθη για την κακοποίησή τους.
Μια Αμερικανίδα πολύτεκνη μητέρα, γνωστή στο διαδίκτυο επειδή διατηρούσε ένα κανάλι στο YouTube, όπου παρουσίασε την καθημερινότητα της οικογένειάς της και την αυστηρή διαπαιδαγώγηση των παιδιών της, συνελήφθη και κρατείται με την κατηγορία της κακομεταχείρισης τους, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές στην πολιτεία Γιούτα.
Η Ρούμπι Φράνκι και η συνεργάτιδά της Τζόντι Χίλντεμπραντ συνελήφθησαν την Τετάρτη στο Ίβινς, αφού ένα εξαθλιωμένο, πεινασμένο παιδί ζήτησε τη βοήθεια των γειτόνων.
«Ο ανήλικος ήταν εξαντλημένος και υποσιτισμένος, με ανοιχτές πληγές και έφερε αυτοκόλλητη ταινία γύρω από τα άκρα του. Ζητούσε φαγητό και νερό», ανέφερε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.
Σύμφωνα με το BBC, επρόκειτο για τον 12χρονο γιο της Φράνκι, που το έσκασε από το σπίτι πηδώντας από ένα παράθυρο. Η 10χρονη αδελφή του βρέθηκε από αστυνομικούς «σε παρόμοια κατάσταση υποσιτισμού» μέσα στο σπίτι. Τα δύο παιδιά μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.
Στις δύο γυναίκες ασκήθηκε δίωξη την Παρασκευή για κακομεταχείριση ανηλίκου με επιβαρυντικές περιστάσεις. Παραμένουν και σήμερα υπό κράτηση, σύμφωνα με την τοπική σωφρονιστική υπηρεσία.
Το κανάλι «8 Επιβάτες» με τους 2,5 εκατομμύρια συνδρομητές και οι συμβουλές ανατροφής
Η Ρούμπι Φράνκι, μητέρα έξι παιδιών, έγινε γνωστή στους ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης μέσα από το κανάλι «8 Επιβάτες» που διατηρούσε στο YouTube και το οποίο πλέον έχει απενεργοποιηθεί. Εκεί παρουσίαζε την καθημερινότητα της οικογένειάς της και πρόβαλε τους αυστηρούς κανόνες που έθετε στα παιδιά της, μεταξύ των οποίων ήταν και η στέρηση της τροφής για τιμωρία.
Σε αποσπάσματα από τα βίντεό της, που αναρτήθηκαν από άλλους χρήστες μετά τη σύλληψή της, η Φράνκι απειλούσε τα παιδιά ότι «θα έχαναν το προνόμιο της τροφής».
Είχε βιντεοσκοπήσει έναν από τους γιους της να κοιμάται σε ένα πουφ επί πολλούς μήνες επειδή «έχασε το δωμάτιό του», έπειτα από μια κακόγουστη φάρσα που έκανε.
Η μεγαλύτερη κόρη της Φράνκι, η Σάρι, φέρεται ότι μετά τη σύλληψη της μητέρας της έκανε μια ανάρτηση στο Instagram γράφοντας ότι η ίδια και η οικογένειά της «χαίρονται πολύ που αποδίδεται δικαιοσύνη» στις ΗΠΑ.
«Προσπαθούσαμε να το πούμε στην αστυνομία και στην πρόνοια επί πολλά χρόνια και χαιρόμαστε που τελικά αποφάσισαν να παρέμβουν», πρόσθεσε.
Το κανάλι «8 Επιβάτες» είχε περίπου 2,5 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η πρώην Δούκισσα του Γιορκ επισκέφθηκε τον Έπσταϊν λίγες μέρες μετά την αποφυλάκιση του
Εκτιμάται πως το έγκλημα είχε διαπραχθεί εβδομάδες νωρίτερα
4,9 εκατομμύρια παιδιά κάτω των 5 ετών πέθαναν το 2024
Πρόκειται για την έβδομη εκτέλεση στις ΗΠΑ από την αρχή της χρονιάς
Χωρίς να έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες
Ξοδεύτηκαν περίπου 2 εκατ. δολάρια για βασιλικό καβούρι Αλάσκας και 6,9 εκατ. δολάρια για αστακούς
Τι ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας
Συνδέθηκε με τα περιστατικά τον Ιανουάριο στη Μινεάπολη
Πιθανή επιστροφή του φαινομένου το καλοκαίρι, με ενισχυμένο σενάριο και παγκόσμιες επιπτώσεις
Σύλληψη μετά από ένταλμα Ελλάδας - Έφεση προαναγγέλλει η υπεράσπιση
Ισραηλινά πλήγματα στη Basij στην Τεχεράνη, με νεκρό τον διοικητή και ανώτατα στελέχη
Λειτουργούσε ως γέφυρα ανάμεσα στα πιο σκληροπυρηνικά στρατιωτικά στελέχη και τις πιο μετριοπαθείς πολιτικές φατρίες
Γιατί η διαφυγή με αυτοκίνητο μπορεί να αποβεί θανατηφόρα - Πώς αυξάνονται οι πιθανότητες επιβίωσης
Χρειάστηκαν 21 χρόνια από το άνοιγμα του εστιατορίου
Ο Τραμπ κατηγορεί συμμάχους για έλλειψη στήριξης και θέτει θέμα επανεξέτασης συμμετοχής
Βετεράνος των ειδικών δυνάμεων και της CIA - Η σύζυγός του σκοτώθηκε σε βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας
Ρήγμα με συμμάχους για το Ιράν και τα Στενά του Ορμούζ
Η κατάσταση έχει οδηγήσει σε ακραίες λύσεις
Ο Μακρόν απορρίπτει στρατιωτική εμπλοκή στα Στενά Ορμούζ – Θέτει όρο την παύση εχθροπραξιών
Η ΕΕ χρηματοδοτεί τις επισκευές, με το Κίεβο υποχωρεί εν μέσω πιέσεων Ουγγαρίας και Σλοβακίας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.