Κοσμος

«Είμαστε ομάδα Barbie»: Ο Τζάστιν Τριντό στο σινεμά με τον γιο του μετά τον χωρισμό

Ποζάρουν σε κινηματογράφο ντυμένοι στο ροζ της εμβληματικής κούκλας

62224-137655.jpg
Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζάστιν Τριντό: Ο πρωθυπουργός του Καναδά βρέθηκε σε σινεμά μαζί με τον γιο του για την ταινία «Barbie» - Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του.
Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό και ο γιος του Ξαβιέ σε προβολή της ταινίας «Barbie» © Instagram/Justin Trudeau

Τζάστιν Τριντό: Ο πρωθυπουργός του Καναδά βρέθηκε σε σινεμά μαζί με τον γιο του για την ταινία «Barbie» - Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του.

Ο Τζάστιν Τριντό φρόντισε να μην απουσιάσει από το επίκαιρο γεγονός της θερινής κινηματογραφικής σεζόν: Την ταινία «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουιγκ.

Ο Καναδός πρωθυπουργός μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία με τον 15χρονο γιο του Ξαβιέ στο πλευρό του, με τους δυο τους να ποζάρουν μπροστά από μια αφίσα της «Barbie» σε κινηματογραφική αίθουσα, στην οποία έγραψε: «Είμαστε ομάδα Barbie».

Το δίδυμο ντύθηκε ασορτί στο ροζ της Barbie: Ο Τριντό φόρεσε φούτερ με κουκούλα και ο γιος του ένα μπλουζάκι φούξια, προκειμένου να τιμήσουν την εμβληματική κούκλα, καθώς παρακολουθούσαν την ταινία σε σκηνοθεσία της Γκρέτα Γκέργουιγκ, η οποία μόλις έφτασε το 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε εισιτήρια.

Ο Τριντό μοιράστηκε τη φωτογραφία πατέρα - γιου τέσσερις ημέρες αφότου ανακοίνωσε ότι ο ίδιος και η σύζυγός του, Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό, παίρνουν διαζύγιο έπειτα από 18 χρόνια γάμου, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του Καναδού πρωθυπουργού, αλλά και ο ίδιος, μέσα από ανάρτησή του στο Instagram.

Ο 51χρονος Τζάστιν Τριντό και η 48χρονη Σοφί Γκρεγκουάρ Τριντό, οι οποίοι απέκτησαν μαζί τρία παιδιά, κατέληξαν σε συμφωνία για το διαζύγιο.

«Παραμένουν μια δεμένη οικογένεια και η Σοφί και ο πρωθυπουργός επικεντρώνονται στο να μεγαλώσουν τα παιδιά τους σε ένα ασφαλές, στοργικό και συνεργατικό περιβάλλον», τονίζεται στο σχετικό ανακοινωθέν.

Προστίθεται επιπλέον ότι η οικογένεια θα περάσει μαζί τις διακοπές της.

Η ανακοίνωση του Τζάστιν Τριντό στο Instagram για το διαζύγιο

Στην ανακοίνωσή του στο Instagram, ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό αναφέρει τα εξής:

«Η Σοφί και εγώ θα θέλαμε να μοιραστούμε το γεγονός ότι μετά από πολλές ουσιαστικές και δύσκολες συζητήσεις, πήραμε την απόφαση να χωρίσουμε.
Όπως πάντα, παραμένουμε μια στενά δεμένη οικογένεια με βαθιά αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον και για όλα όσα έχουμε χτίσει και θα συνεχίσουμε να χτίζουμε.

Για την ευημερία των παιδιών μας, σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή και την ιδιωτικότητά τους».

Αφότου ανέλαβε την πρωθυπουργία, στα τέλη του 2015, ο Τριντό εμφανιζόταν πολύ συχνά με τη Σοφί σε κοινωνικές εκδηλώσεις και σε ταξίδια στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια όμως εκείνη περιόρισε τις κοινές εμφανίσεις τους.

Πάντως, ταξίδεψαν στο Λονδίνο τον Μάιο για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου και εμφανίστηκαν μαζί κατά την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν στον Καναδά, στα τέλη Μαρτίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ