- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σακίρα: «Σας παρακαλώ, μην κυνηγάτε τα παιδιά μου, υπέφεραν αυτή τη χρονιά»
Η ανάρτησή της στο Instagram
Σακίρα: «Σας παρακαλώ, μην κυνηγάτε τα παιδιά μου, υπέφεραν αυτή τη χρονιά» - Η ανάρτησή της στο Instagram
Η Σακίρα μετακόμισε από τη Βαρκελώνη στο Μαϊάμι μαζί με τα παιδιά της στην προσπάθειά της να αφήσει πίσω της τον χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ.
Ο 8χρονος Σάσα και ο 10χρονος Μίλαν ακολούθησαν τη μητέρα τους στις ΗΠΑ, με την Κολομβιανή τραγουδίστρια να απευθύνει δημόσια έκκληση προς τα ΜΜΕ να σεβαστούν το δικαίωμα των γιων της να προσαρμοστούν στη νέα τους ζωή και να μην τους ακολουθούν συνεχώς.
«Αγαπητοί φίλοι, δημοσιογράφοι και ΜΜΕ,
Σε αυτή την περίοδο της αλλαγής στη ζωή μου ως δημόσιο πρόσωπο, είναι κατανοητό ότι υπάρχει μια μόνιμη περιέργεια εκ μέρους του Τύπου γύρω από εμένα και την οικογένειά μου. Ωστόσο, τα παιδιά μου, ο Μίλαν και ο Σάσα, πέρασαν μια πολύ δύσκολη χρονιά, υποφέροντας από μια αδιάκοπη πολιορκία και μια ανελέητη καταδίωξη από παπαράτσι και διάφορα μέσα ενημέρωσης στη Βαρκελώνη.
Τώρα που εισέρχονται σε ένα νέο στάδιο της ζωής τους, καλώ τα μέσα ενημέρωσης εκ μέρους των παιδιών μου να σεβαστούν το δικαίωμά τους στην ιδιωτική ζωή.
Παρακαλούμε να μην τα ακολουθείτε στην είσοδο ή την έξοδο του σχολείου, να τα περιμένετε στην πόρτα του σπιτιού μας ή να τα κυνηγάτε στις εξωσχολικές τους δραστηριότητες, όπως συνέβαινε καθημερινά στη Βαρκελώνη, για να πάρετε φωτογραφίες.
Πιστεύω ότι οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι είναι ευαίσθητοι στην κατάσταση που αντιμετωπίζουν ο Μίλαν και ο Σάσα και μπορούν να συμπεριφερθούν με τον πιο ανθρώπινο δυνατό τρόπο μαζί τους, έχοντας κατά νου ότι πρόκειται για την υγεία και τη σωματική και συναισθηματική ακεραιότητα δύο παιδιών 8 και 10 ετών που το μόνο που θέλουν είναι να μπορούν να βγαίνουν στο δρόμο και να πηγαίνουν στο σχολείο νιώθοντας ασφαλείς και έχοντας την ηρεμία να μην τους κυνηγούν ή να μην υπόκεινται στον συνεχή έλεγχο των καμερών.
Εκφράζω αυτό το αίτημα όχι πλέον ως καλλιτέχνης, αλλά ως μητέρα που επιθυμεί να προστατεύσει και να φροντίσει για την ψυχολογική και συναισθηματική ευημερία των παιδιών της, ώστε να μπορούν να ζήσουν μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή, όπως αξίζει σε κάθε παιδί.
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την υποστήριξή σας,
Σακίρα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πληροφορίες ότι το παιδί ήταν βαριά άρρωστο
Η στάση Τραμπ και το τηλεφώνημα στον Νετανιάχου
Προκάλεσε αναστάτωση με την απόφασή του να πάει στο γήπεδο των Νιου Γιορκ Νικς
Συγκλονίζει στην επιστολή του που δόθηκε στη δημοσιότητα μετά τον θάνατό του
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Η επίθεση σημειώθηκε σε κατοικημένη περιοχή στη Ζαπορίζια
Nεκροί οι δυο κυβερνήτες
Το ζήτημα αγγίζει ευρύτερες κοινωνικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα
Σύμβολο των κινητοποιήσεων έχουν γίνει τα φλαμίνγκο που ζουν στον υγροβιότοπο
Xρεώνουν, όπως είναι λογικό, χιλιάδες δολάρια την ώρα
Νέο σοκ στη Γαλλία μία εβδομάδα μετά τον εντοπισμό της σορού της 11χρονης
Η εστία της έντασης αφορά κυρίως τις σφαγές της Βολυνίας την περίοδο 1943-1945.
Τσουνάμι σε Ινδονησία και Ιαπωνία - Ζημιές σε παραθαλάσσιους οικισμούς
Περισσότερες από 30 γυναίκες έχουν μιλήσει δημόσια τους τελευταίους μήνες
Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε κύμα συγκίνησης στον καλλιτεχνικό χώρο
Μια ματιά στη συζήτηση για την κυοφορούμενη τουρκική νομοθεσία περί ζωνών θαλάσσιας δικαιοδοσίας
Φόβοι για νέα ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή
Η επιδημία εξαπλώνεται από το Κονγκό - Ενισχυμένα μέτρα επιτήρησης
«Τερματίστε τους πολέμους, βοηθήστε τους μετανάστες», ήταν το μήνυμα του ποντίφικα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.