- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Σακίρα: «Σας παρακαλώ, μην κυνηγάτε τα παιδιά μου, υπέφεραν αυτή τη χρονιά»
Η ανάρτησή της στο Instagram
Σακίρα: «Σας παρακαλώ, μην κυνηγάτε τα παιδιά μου, υπέφεραν αυτή τη χρονιά» - Η ανάρτησή της στο Instagram
Η Σακίρα μετακόμισε από τη Βαρκελώνη στο Μαϊάμι μαζί με τα παιδιά της στην προσπάθειά της να αφήσει πίσω της τον χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ.
Ο 8χρονος Σάσα και ο 10χρονος Μίλαν ακολούθησαν τη μητέρα τους στις ΗΠΑ, με την Κολομβιανή τραγουδίστρια να απευθύνει δημόσια έκκληση προς τα ΜΜΕ να σεβαστούν το δικαίωμα των γιων της να προσαρμοστούν στη νέα τους ζωή και να μην τους ακολουθούν συνεχώς.
«Αγαπητοί φίλοι, δημοσιογράφοι και ΜΜΕ,
Σε αυτή την περίοδο της αλλαγής στη ζωή μου ως δημόσιο πρόσωπο, είναι κατανοητό ότι υπάρχει μια μόνιμη περιέργεια εκ μέρους του Τύπου γύρω από εμένα και την οικογένειά μου. Ωστόσο, τα παιδιά μου, ο Μίλαν και ο Σάσα, πέρασαν μια πολύ δύσκολη χρονιά, υποφέροντας από μια αδιάκοπη πολιορκία και μια ανελέητη καταδίωξη από παπαράτσι και διάφορα μέσα ενημέρωσης στη Βαρκελώνη.
Τώρα που εισέρχονται σε ένα νέο στάδιο της ζωής τους, καλώ τα μέσα ενημέρωσης εκ μέρους των παιδιών μου να σεβαστούν το δικαίωμά τους στην ιδιωτική ζωή.
Παρακαλούμε να μην τα ακολουθείτε στην είσοδο ή την έξοδο του σχολείου, να τα περιμένετε στην πόρτα του σπιτιού μας ή να τα κυνηγάτε στις εξωσχολικές τους δραστηριότητες, όπως συνέβαινε καθημερινά στη Βαρκελώνη, για να πάρετε φωτογραφίες.
Πιστεύω ότι οι δημοσιογράφοι και οι φωτογράφοι είναι ευαίσθητοι στην κατάσταση που αντιμετωπίζουν ο Μίλαν και ο Σάσα και μπορούν να συμπεριφερθούν με τον πιο ανθρώπινο δυνατό τρόπο μαζί τους, έχοντας κατά νου ότι πρόκειται για την υγεία και τη σωματική και συναισθηματική ακεραιότητα δύο παιδιών 8 και 10 ετών που το μόνο που θέλουν είναι να μπορούν να βγαίνουν στο δρόμο και να πηγαίνουν στο σχολείο νιώθοντας ασφαλείς και έχοντας την ηρεμία να μην τους κυνηγούν ή να μην υπόκεινται στον συνεχή έλεγχο των καμερών.
Εκφράζω αυτό το αίτημα όχι πλέον ως καλλιτέχνης, αλλά ως μητέρα που επιθυμεί να προστατεύσει και να φροντίσει για την ψυχολογική και συναισθηματική ευημερία των παιδιών της, ώστε να μπορούν να ζήσουν μια υγιή και ευτυχισμένη ζωή, όπως αξίζει σε κάθε παιδί.
Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και την υποστήριξή σας,
Σακίρα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πάνω από 44.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή - Το σχέδιο εκκένωσης είχε εκπονηθεί από το 2023
Ο οδηγός δυσκολευόταν να διατηρήσει το Bulldog στην πορεία του, θυμίζοντας σκηνές κινηματογραφικής καταδίωξης
Μπαράζ επικρίσεων για το περιεχόμενο της συμφωνίας - Επικίνδυνη κούρσα πυρηνικών εξοπλισμών στη Μέση Ανατολή
Εκτοξευτήρες πυραύλων και drones ξαναφτιάχνονται από την Τεχεράνη μετά τους βομβαρδισμούς
«Συμπεριφέρεται σαν να είναι ακόμη δήμαρχος του Μάντσεστερ», απαντάει η αντιπολίτευση
Για κινδύνους διαδικτυακής παρενόχλησης κάνουν λόγο οι Βρυξέλλες
Τρίτη επίθεση σε μια εβδομάδα στις μεγάλες αποθήκες της Wildberries
Νέο πακέτο δασμών σε πάνω από 80 εμπορικούς εταίρους - Έντονες διεθνείς αντιδράσεις
Εγκατέλειψαν άρον άρον δημοφιλή τουριστικό προορισμό
Ανάρτηση ψευδών ειδήσεων, πλαστά έγγραφα και παρενόχληση μεταξύ άλλων
Απογειώθηκε μαχητικό F16 και «εξουδετέρωσε» την απειλή
Η κρίση της αλήθειας, η δημαγωγία, ο δημόσιος χώρος και το νόημα της πολιτικής ελευθερίας μέσα από δύο κορυφαίες φιλοσοφικές ματιές.
«Είναι ένας μπ@στ@ρδος, τον πυροβόλησα»
Μεγάλες φωτιές καίνε σε απόσταση χλμ. από την πρωτεύουσα Μαδρίτη
Ο Ντέιβ περνούσε επί χρόνια καθημερινά έξω από το σπίτι της βιολογικής του οικογένειας
Την κατηγορούν για «ιδεολογικό ασυμβίβαστο» και «υποκρισία»
Εντός της ημέρας οι επίσημες ανακοινώσεις
Ο νέος πρωθυπουργός και πώς οι καίριες αποφάσεις για τη Βρετανία λαμβάνονται εκτός Βρετανίας
Η τραγουδίστρια είχε βρεθεί νεκρή στο σπίτι της στις 23 Ιουλίου 2011 σε ηλικία 27 ετών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.