Ο Ζελένσκι αντικατέστησε τον Υπουργό Άμυνας
Ο Ρεζνίκοφ βρίσκεται υπό πίεση έπειτα από την αποκάλυψη ενός σκανδάλου διαφθοράς
Ουκρανία: Ο Ζελένσκι αντικατέστησε τον Υπουργό Άμυνας
Νέος υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας θα αναλάβει ο μέχρι σήμερα επικεφαλής της υπηρεσίας στρατιωτικών πληροφοριών (GUR) Κιρίλο Μπουντάνοφ.
Ο υπουργός Άμυνας της Ουκρανίας Ολέξι Ρεζνίκοφ, ο οποίος βρίσκεται υπό πίεση έπειτα από την αποκάλυψη ενός σκανδάλου διαφθοράς στο υπουργείο του, θα αναλάβει άλλο κυβερνητικό αξίωμα, ανακοίνωσε απόψε ο επικεφαλής του κόμματος του προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο κοινοβούλιο.
«Ο πόλεμος υπαγορεύει τις μετακινήσεις προσωπικού», εξήγησε ο Νταβίντ Αραχάμια σε ανάρτησή του στο Telegram. «Οι καιροί και οι συνθήκες απαιτούν ενίσχυση και ανασυγκρότηση. Αυτό συμβαίνει τώρα και θα συμβεί και στο μέλλον (…) Ο εχθρός ετοιμάζεται για επίθεση. Εμείς ετοιμαζόμαστε να αμυνθούμε και να ανακτήσουμε ό,τι είναι δικό μας», πρόσθεσε.
Ο Αραχάμια δεν διευκρίνισε πότε θα αποχωρήσει ο Ρεζνίκοφ από το υπουργείο και ποιο αξίωμα θα αναλάβει.
Λίγο νωρίτερα, στο καθημερινό διάγγελμά του, ο πρόεδρος Ζελένσκι επανέλαβε ότι η κατάσταση είναι «πολύ δύσκολη» στην περιοχή του Ντονέτσκ, όπου διεξάγονται σφοδρές μάχες, αλλά δεν έκανε κάποια αναφορά στην απομάκρυνση του υπουργού.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Καθώς οι υγειονομικές αρχές κατέγραψαν αύξηση κρουσμάτων σιγκέλλας
Λόγω υψηλής φορολογίας
Το θέμα πήρε και πολιτικές διαστάσεις
Συνελήφθη κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων
Σε έρευνα καταγράφηκε καμία αναφορά στο BBC
Η πρώτη πλήρης εθνική διακοπή έγινε στην Αίγυπτο το 2011
Τα μηνύματα χρονολογούνται στο 2003
Ο ίδιος αρνείται κάθε κατηγορία
Παράλληλα ανησυχούν ότι ένα από τα δικά τους γονιμοποιημένα έμβρυα ενδέχεται να έχει εμφυτευτεί σε άλλη γυναίκα
Καθώς οι αυτοκρατορίες αρπάζουν πόρους, η Ευρώπη οφείλει νέο κοινωνικό φεντεραλισμό για να επιβιώσει
Το όχημα γλίστρησε σε βρεγμένο δρόμο με ομίχλη – Μετέφερε 34 επιβάτες από τη Ραιδεστό (Τεκίρνταγ)
Οι δεκάδες χιλιάδες τζιχαντιστές που κρατούνται υπό τον έλεγχο των Κούρδων περνούν στα χέρια της Δαμασκού
Βίαιες συγκρούσεις μετά την εκκένωση κοινωνικού κέντρου – Δεκάδες τραυματίες, 10 προσαγωγές, παρέμβαση ιταλικής Προεδρίας
Ο άνδρας παρασύρθηκε ενώ έκανε σκι με φίλο του – Σώος ο δεύτερος, κρατήθηκε από δέντρο
Οι εξορκισμοί παραμένουν εξαιρετικά σπάνιοι
Απόσταση περίπου 1,6 χιλιομέτρων
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.