Κοσμος

Πώς 5χρονη γλίτωσε από εισβολή οδηγού σε κατάστημα - Το βίντεο

Ανιχνεύτηκε 0,95 mg/l αλκοόλ στο αίμα του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βραζιλία: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε 5χρονη και την πέταξε σε τζαμαρία
© YouTube/ClickHeart TV 2

Βραζιλία: Μεθυσμένος οδηγός παρέσυρε 5χρονο κορίτσι και την πέταξε σε τζαμαρία

Ως εκ θαύματος σώθηκε ένα πεντάχρονο κορίτσι στη Βραζιλία, όταν ένας μεθυσμένος οδηγός την παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και την πέταξε σε τζαμαρία σχολής οδηγών.

Στο βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου έχει καταγραφεί η στιγμή της παράσυρσης της 5χρονης, φαίνεται το κορίτσι να παίζει πίσω από μια γλάστρα όταν το εκτός ελέγχου αυτοκίνητο την χτυπάει και την πετάει μέσα από τη τζαμαρία.

Πριν την παράσυρση της 5χρονης το εκτός ελέγχου αυτοκίνητο φαίνεται να παρασύρει και έναν μοτοσυκλετιστή, τον οποίο ρίχνει στο έδαφος.

Αν και η τζαμαρία έγινε θρύψαλλα, το κορίτσι που έπεσε πάνω σε ένα κάθισμα φαίνεται να σηκώνεται όρθιο αμέσως μετά το ατύχημα και να πέφτει στην αγκαλιά ενός άνδρα, ο οποίος είχε αποφύγει την τελευταία στιγμή το αυτοκίνητο με τον μεθυσμένο οδηγό.

Girl miraculously escapes unhurt after drunk driver sends her flying

Σύμφωνα με την αστυνομία η παράσυρση της 5χρονης, η οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε βαριά, σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στην επαρχία Μπονίτο της Βραζιλίας.

Ο μεθυσμένος οδηγός υποβλήθηκε σε αλκοτέστ, που έδειξε ότι το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα του έφθανε τα 0,95 mg/l, με αποτέλεσμα να τον συλλάβουν οι αστυνομικοί. Οι Αρχές της πόλης αυτής της Βραζιλίας ανέφεραν ότι ο οδηγός είχε αποκοιμηθεί στο τιμόνι την ώρα του ατυχήματος.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ