Κοσμος

Η νέα φωτογραφία του Τζέρεμι Ρένερ μέσα από το νοσοκομείο και το «ευχαριστώ» στους γιατρούς της ΜΕΘ

Η ανάρτηση του ηθοποιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζέρεμι Ρένερ
© EPA/ ETIENNE LAURENT

Ο Τζέρεμι Ρένερ αναρρώνει από τον βαρύ τραυματισμό  -Η νέα φωτογραφία και το μήνυμα προς το ιατρικό προσωπικό

Με μία νέα ανάρτηση ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ ευχαριστεί τους γιατρούς που είναι διαρκώς στο πλευρό του και τον βοηθούν να ξεκινήσει το μακρύ ταξίδι της ανάρρωσής του.

«Σας ευχαριστώ φημισμένη ιατρική ομάδα της ΜΕΘ για την έναρξη αυτού του ταξιδιού», έγραψε προσθέτοντας μία φωτογραφία του στο κρεβάτι του νοσοκομείου.

teremi

Σε προηγούμενη ανάρτησή του στο Twitter, η μητέρα και η αδερφή του ηθοποιού φαίνονται να του κάνουν μασάζ στο κεφάλι του. «Μία όχι και τόσο καλή μέρα στην εντατική θεραπεία, γίνεται μια μέρα σπα με την αδερφή μου και τη μητέρα μου. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ!», έγραψε στη λεζάντα του βίντεο ο ηθοποιός.

«Δεν μπορούσε να ανασάνει»

Λεπτομέρειες για την έκταση των τραυμάτων που υπέστη ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ στο ατύχημα που είχε με το εκχιονιστικό ανήμερα Πρωτοχρονιά, έχουν έρθει στη δημοσιότητα μέσα από την ιστοσελίδα ΤΜΖ.

Όπως αναφέρεται, η δεξιά πλευρά του στέρνου του Αμερικανού ηθοποιού είχε καταρρεύσει και το πάνω μέρος του κορμού του είχε συνθλιβεί. Κατά την ίδια πηγή, ο Ρένερ βογκούσε από τον πόνο και είχε σημαντική αιμορραγία από το κεφάλι και άλλα σημεία του σώματός του. Τα τραύματα στο στήθος και τον κορμό δυσκόλευαν την προσπάθεια του κινηματογραφικού Hawkeye να ανασάνει πριν την αεροδιακομιδή του σε νοσοκομείο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του, όπου και συνέβη το ατύχημα στην προσπάθεια του να απομακρύνει όγκους χιονιού από τους δρόμους.

Τις πρώτες βοήθειες έδωσαν στον Ρένερ γείτονές του οι οποίοι προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν την αιμορραγία με πετσέτες.

H εκπρόσωπος Τύπου του Ρένερ, Σαμάνθα Μαστ, την Τρίτη δήλωσε ότι «ο Τζέρεμι σημειώνει πρόοδο και είναι ξύπνιος, μιλάει και είναι ευδιάθετος. Παραμένει στη ΜΕΘ σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση. Είναι συγκλονισμένος από την εκδήλωση αγάπης και υποστήριξης. Η οικογένεια ζητά να συνεχίσετε να κάνετε θετικές σκέψεις, ενώ αναρρώνει μαζί με τους οικείους του».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ