Κοσμος

Σε κρίσιμη κατάσταση ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ μετά από ατύχημα στα χιόνια

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελικόπτερο

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τζέρεμι Ρένερ
© EPA / DAVID SWANSON

Τζέρεμι Ρένερ: Ο ηθοποιός στο νοσοκομείο - Το ατύχημα στα χιόνια και η κατάσταση της υγείας του

Ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ νοσηλεύεται σε «κρίσιμη, αλλά σταθερή κατάσταση» μετά από τον σοβαρό τραυματισμό του την Κυριακή (1/1) τραυματίστηκε σοβαρά στην προσπάθειά του να καθαρίσει χώρο από το χιόνι που έπληξε πολιτείες των ΗΠΑ τις προηγούμενες ημέρες. 

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζέρεμι είναι σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση με τραυματισμούς που υπέστη μετά από ένα ατύχημα που σχετίζεται με τις καιρικές συνθήκες ενώ προσπαθούσε να απομακρύνει το χιόνι σήμερα», δήλωσε στο Hollywood Reporter αργά το βράδυ της Κυριακής εκπρόσωπος του και πρόσθεσε: «Η οικογένειά του είναι μαζί του και λαμβάνει εξαιρετική φροντίδα». Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Τζέρεμι Ρένερ μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με τον Guardian, o Τζέρεμι Ρένερ διαθέτει ράντσο πάνω από τη λίμνη Tahoe στα βουνά της Σιέρα Νεβάδα. Μεγάλο μέρος των ΗΠΑ επλήγη από τη «χιονοθύελλα του αιώνα» την περασμένη εβδομάδα, με τουλάχιστον 60 ανθρώπους να έχουν χάσει τη ζωή τους σε όλη τη χώρα.

Στις 13 Δεκεμβρίου, ο Τζέρεμι Ρένερ μοιράστηκε μια φωτογραφία με το χιονισμένο τοπίο στην περιοχή, γράφοντας στο Twitter. «Η χιονόπτωση στη λίμνη Tahoe δεν είναι αστείο».

Στο Instagram, δημοσίευσε πολλά στιγμιότυπα από το χιονισμένο τοπίο.

Ο 51χρονος ηθοποιός έχει προταθεί για δύο Όσκαρ κατά τη διάρκεια της καριέρας του ως ηθοποιός, για τις ερμηνείες του στο The Hurt Locker και στο The Town. Έγινε γνωστός για την ερμηνεία του στον υπερήρωα Κλιντ Μπάρτον, γνωστό και ως Hawkeye, στις ταινίες της Marvel, και για τον ρόλο του στο franchise ταινιών Mission Impossible.

Ο Τζέρεμι Ρένερ πρόκειται να εμφανιστεί στη δεύτερη σεζόν του Mayor of Kingstown, η οποία ξεκινάει να προβάλλεται σε δύο εβδομάδες.

Με πληροφορίες από Guardian

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ