- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Γυναικοκτονία στον Πειραιά - Η ομολογία του 25χρονου: «Είδε κάτι στο κινητό και θόλωσα»
Η ανάρτησή του λίγο πριν παραδοθεί
Γυναικοκτονία στον Πειραιά: «Είδε κάτι στο κινητό μου, καβγαδίσαμε και θόλωσα» λέει ο 25χρονος που σκότωσε τη 19χρονη σύντροφό του
Αποτροπιασμό προκαλεί η νέα γυναικοκτονία στη χώρα μας, αυτή τη φορά με θύμα μια 19χρονη στον Πειραιά, την ώρα που ο 25χρονος σύντροφός της που πυροβόλησε και σκότωσε την κοπέλα εμφανίζεται μετανιωμένος.
Ο καθ'ομολογίαν δολοφόνος της 19χρονης οδηγήθηκε την Κυριακή στον εισαγγελέα. Βγήκε από το αυτοκίνητο της αστυνομίας έξω από τα δικαστήρια του Πειραιά, φορώντας κουκούλα και μάσκα για να κρύψει το πρόσωπό του. Με τις χειροπέδες πίσω από την πλάτη και τους αστυνομικούς να δημιουργούν κλοιό γύρω του, μπήκε στο δικαστικό μέγαρο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.
Ο 25χρονος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη στις 11 το πρωί.
«Για μια ακόμη φορά το Σάββατο τσακωθήκαμε. Είδε κάτι στο κινητό μου και ξεκίνησε ο καβγάς. Εκείνη τη στιγμή θόλωσα και την πυροβόλησα. Μετά από αυτό δεν θυμάμαι τίποτα. Μετανιώνω για αυτό που έκανα», φέρεται να υποστήριξε, σύμφωνα με το Mega, ο 25χρονος στην κατάθεσή του στην Αστυνομία, ρίχνοντας την ευθύνη στο θύμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 25χρονος είχε κινηθεί απειλητικά προς τη 19χρονη, καθώς οι καβγάδες του ζευγαριού ήταν συχνοί.
Τον περασμένο Ιούλιο, και ενώ η 19χρονη ήταν στην εργασία της στην Ηγουμενίτσα για καλοκαιρινή σεζόν, ο 25χρονος, έφτασε στην πόλη και της έστειλε απειλητικό μήνυμα πως αν δεν τον συναντούσε, θα πήγαινε στη δουλειά της και θα τα «έσπαγε όλα».
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 19χσρονη ήταν τόσο πολύ τρομαγμένη, που στη συνάντηση έφερε μαζί της μία φίλη και έναν συνάδελφο από τη δουλειά. Μετά τη συνάντηση, η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε στον κύκλο της ότι ο 25χρονος την απείλησε λέγοντάς της ότι θα την σκοτώσει.
Λίγο πριν παραδοθεί στην αστυνομία, ο 25χρονος έκανε ανάρτηση στα social media που διατηρούσε.
«Αδυναμίες. Δεν είχε καμία. Είχα μία. Αγαπούσα».
Γυναικοκτονία στον Πειραιά - Το χρονικό του εγκλήματος
Η 19χρονη και ο 25χρονος, συναντήθηκαν στο σπίτι που έμεναν στον Πειραιά, τα ξημερώματα του Σαββάτου, καθώς αμφότεροι εργάζονταν το προηγούμενο βράδυ μέχρι αργά σε νυχτερινά κέντρα σε Τρούμπα και Καλλιθέα.
Στο σπίτι, άρχισαν να καβγαδίζουν, όταν ο 25χρονος Αλβανός, και καθ’ ομολογίαν δολοφόνος, αφού είχε κάνει χρήση κοκαΐνης, έβγαλε το πιστόλι που είχε πάρει πριν ένα χρόνο από κάποιους Ρουμάνους (σύμφωνα με όσα είπε), το έβαλε κάτω το σαγόνι της κοπέλας και πάτησε τη σκανδάλη, σκοτώνοντας τη 19χρονη ομοεθνή του.
Η κοπέλα ήταν στον καναπέ καθισμένη και εκεί την εγκατέλειψε, με την ιατροδικαστική εξέταση να αποκαλύπτει πως την πυροβόλησε από ελάχιστη απόσταση. Μόλις συνειδητοποίησε την πράξη του, παραδόθηκε στις Αρχές. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο βρήκαν τη 19χρονη νεκρή και συνέλαβαν τον δράστη. Στη συνέχεια τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
Η δολοφονία διαπράχτηκε μεταξύ 07.00 και 08.30 το πρωί του Σαββάτου. Ο 25χρονος έκρυψε το όπλο που κατείχε στην κατάψυξη, το οποίο εντόπισαν αστυνομικοί της ασφάλειας Πειραιά, χωρίς να τους το υποδείξει.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η συζήτηση άνοιξε επί Φραγκίσκου, έπειτα από σχετικό αίτημα μοναχικών κοινοτήτων το 2016
Η μητέρα της κατέθεσε στο δικαστήριο ότι η κόρη της δεν αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας
Πέρασε ξυστά από λεωφορείο και «πέταξε» πάνω από δύο άλλα αυτοκίνητα
Το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται στις χώρες με ανεξάντλητα κεφάλαια
Σε ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, το έγγραφο ήρθε σαν παγωμένο ντους
Την άφησε στο βουνό στους –20°C: ο σύντροφος της ορειβάτισσας οδηγείται σε δίκη
Την ευθύνη για την πράξη ανέλαβε μέσω κοινωνικών δικτύων η οργάνωση Take Back Power
Δεν ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι απασχολεί τα social media
Μια από τις κυρίαρχες μορφές της μεταμοντέρνας αρχιτεκτονικής του τέλους του 20ού αιώνα
Αίσθηση έχει προκαλέσει η δικαστική απόφαση στην Ιταλία
Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης του Μουντιάλ του 2026
Τι ερευνά το Υπουργείο Γεωργίας της χώρας
Η πρωταγωνίστρια του Country Ever After πέθανε σε ηλικία 45 ετών από καρκίνο του παχέος εντέρου
Στα όριά του το βρετανικό σύστημα υγείας
Ποιες δυνάμεις αντιδρούν και τι φοβούνται ρυθμιστές, παραγωγοί και ανταγωνιστές
Σκληρή επίθεση κατά της ΕΕ και της μεταναστευτικής πολιτικής
Το βίντεο που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Τι αποκάλυψε ο γιος του Αλεσάντρο Κοστακούρτα
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.