Ελλαδα

Μετανιωμένος δηλώνει ο δράστης της γυναικοκτονίας στον Πειραιά - Προθεσμία για να απολογηθεί

Τι δήλωσε ο δικηγόρος του έξω από τα δικαστήρια

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μετανιωμένος δηλώνει ο δράστης της γυναικοκτονίας στον Πειραιά - Προθεσμία για να απολογηθεί
© EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: «Μετανιωμένος» δηλώνει ο 25χρονος για τη δολοφονία της 19χρονης - Πήρε προθεσμία

Προθεσμία για να απολογηθεί στην ανακρίτρια την ερχόμενη Πέμπτη πήρε ο 25χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 19χρονης συντρόφου του στον Πειραιά.

Όπως είπε ο δικηγόρος του έξω από τα δικαστήρια, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, «μου έχει δηλώσει τη μεταμέλειά του, είναι συντετριμμένος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς φέρεται να υποστήριξε πως η 19χρονη είδε κάποια μηνύματα από άλλη γυναίκα στο κινητό του και ξεκίνησε ο καβγάς.

Γυναικοκτονία στον Πειραιά - Το χρονικό

Όλα έγιναν τα ξημερώματα σε διαμέρισμα που έμενε η 19χρονη. Το ζευγάρι μόλις γύρισε από τη δουλειά άρχισε να τσακώνεται και αιτία όπως είπε ο ίδιος ο Αλβανός στους αστυνομικούς, ήταν ότι ζήλευε την κοπέλα.

Σε ένα ξέσπασμα θυμού και υπό την επήρεια ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης, έβγαλε το πιστόλι που είχε πάρει πριν ένα χρόνο από κάποιους Ρουμάνους (σύμφωνα με όσα είπε) και πυροβόλησε την 19χρονη ομοεθνή του δύο φορές στο κεφάλι.

Μόλις κατάλαβε τι είχε κάνει, τηλεφώνησε στην Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο βρήκαν τη γυναίκα νεκρή και τον δράστη να τους περιμένει. Του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ