Ελλαδα

Στον Εισαγγελέα ο δολοφόνος της 19χρονης στον Πειραιά

Πώς έγινε το φονικό

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Στα δικαστήρια ο δολοφόνος της 19χρονης στον Πειραιά
© Eurokinissi/Κώστας Τζούμας

Γυναικοκτονία στον Πειραιά: Στον Εισαγγελέα ο 25χρονος που σκότωσε με δύο σφαίρες τη 19χρονη σύντροφό του

Ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακριτή οδήγηθηκε πριν από λίγη ώρα ο 25χρονος Αλβανός ο οποίος χθες τα ξημερώματα πυροβόλησε στο κεφάλι την 19χρονη, ομοεθνή, σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά της στον Πειραιά τραυματίζοντάς τη θανάσιμα.

«Ήρθα να παραδοθώ. Σκότωσα τη σύντροφό μου. Είναι νεκρή στο σπίτι», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες του Mega.

Ο 25χρονος οδηγήθηκε πριν από λίγη ώρα στα δικαστήρια Πειραιά.

Γυναικοκτονία στον Πειραία - Το χρονικό

Το σκηνικό του θανάτου στήθηκε άγρια χαράματα στο διαμέρισμα που έμενε η 19χρονη.

Αυτός μόλις είχε επιστρέψει από τη δουλειά του. Το ίδιο και η 19χρονη. Για άλλη μια φορά, άρχισαν να τσακώνονται και αιτία όπως είπε ο ίδιος ο Αλβανός στους αστυνομικούς, ήταν ότι ζήλευε την κοπέλα.

Σε ένα ξέσπασμα θυμού και υπό την επήρεια ναρκωτικών και συγκεκριμένα κοκαΐνης , έβγαλε το πιστόλι που είχε πάρει πριν ένα χρόνο από κάποιους Ρουμάνους (σύμφωνα με όσα είπε) και πυροβόλησε την 19χρονη ομοεθνή του δύο φορές στο κεφάλι. Μόλις κατάλαβε τι είχε κάνει, τηλεφώνησε στην Αστυνομία. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο βρήκαν τη γυναίκα νεκρή και τον δράστη να τους περιμένει. Του πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στο ατυνομικό τμήμα της περιοχής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ