Κοσμος

Κροκόδειλος στην Κόστα Ρίκα αποκεφάλισε 8χρονο αγόρι (εικόνες)

Μπροστά στα μάτια των γονιών του παιδιού

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κροκόδειλος στην Κόστα Ρίκα έφαγε 8χρονο αγόρι
Κροκόδειλος στην Κόστα Ρίκα έφαγε 8χρονο αγόρι © Pixabay (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Φονική επίθεση κροκόδειλου στην Κόστα Ρίκα - Νεκρός 8χρονος

Στην Κόστα Ρίκα ένας κροκόδειλος επιτέθηκε και σκότωσε παιδί. Το δημοσίευμα στη New York Post αναφέρει ότι ο 8χρονος είχε πάει μαζί με τους γονείς του για ψάρεμα στις όχθες ποταμού.

Ο Ζούλιο Οτέρο Φερνάντες δέχτηκε επίθεση από τον κροκόδειλο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Η φονική επίθεση του ερπετού έγινε μπροστά στα μάτια των γονιών του παιδιού. Ο 8χρονος είχε μπει στο ποτάμι, με το νερό να φθάνει στα γόνατά του.

Ο κροκόδειλος άρπαξε με τα σαγόνια του το κεφάλι του αγοριού και το έκοψε πριν το καταπιεί στη συνέχεια, όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας από την οικογένεια του 8χρονου στην Κόστα Ρίκα.

Ο 8χρονος στην Κόστα Ρίκα που σκοτώθηκε από κροκόδειλο
Ο 8χρονος στην Κόστα Ρίκα που σκοτώθηκε από κροκόδειλο © New York Post

Το τραγικό συμβάν εκτυλίχθηκε στα τέλη Οκτωβρίου. Σχεδόν έναν μήνα μετά ο κροκόδειλος εντοπίστηκε από κυνηγό, ο οποίος τον πυροβόλησε και τον σκότωσε. Στο στομάχι του ερπετού εντοπίστηκαν τρίχες και θραύσματα οστών, που πιστεύεται ότι ανήκουν στον 8χρονο.

«Το πιο δύσκολο πράγμα για τη γυναίκα μου ήταν να βλέπει τον κροκόδειλο να επιπλέει μαζί με το σώμα του γιου μου» είχε δηλώσει ο πατέρας του παιδιού.

Η οικογένεια του 8χρονου είχε έρθει από τη Νικαράγουα και ζούσε τα τελευταία 4 χρόνια στην Κόστα Ρίκα.

Με πληροφορίες από New York Post

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ