Κοσμος

Ιαπωνία: Μα γιατί δεν ζευγαρώνουν αυτές οι ύαινες;

Η αποκάλυψη/ επιτομή της ματαιότητας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
78085-157565.jpg

Κάνει το γύρο του διαδικτύου με κάθε πιθανό και απίθανο τίτλο. Γιαπωνέζικο σάιτ έχει τίτλο «Πώς να μην αναπαράγεις ύαινες» ενώ και πολλά μεγάλα διεθνή σάιτ κάνουν πλάκα με το πάθημα των «ειδικών» σε ζωολογικό πάρκο της Ιαπωνίας.

Για τουλάχιστον 2 χρόνια στο συγκεκριμένο ζωολογικό πάρκο προσπαθούσαν να ζευγαρώσουν δύο ύαινες και οι προσπάθειες δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Οι υπεύθυνοι ανέφεραν ότι τα ζώα δεν εμφάνιζαν καμία αναπαραγωγική διάθεση και διαρκώς έκαναν επιθέσεις το ένα στο άλλο. Τελικά κατάλαβαν που ήταν το λάθος. Και είναι τόσο απλό και ξεκάθαρο: και οι δύο ύαινες ήταν αρσενικές.

Παρότι είναι γνωστό ότι οι θηλυκές ύαινες έχουν υπερμεγέθη κλειτορίδα που μοιάζει με πέος –ιδίως σε μικρότερη ηλικία- εντούτοις οι ειδικοί σε πάρκο οφείλουν να ξεχωρίζουν τις διαφορές μεταξύ των φύλων, ιδίως αυτοί που προσπαθούν να τις αναπαράγουν.

Σε κάθε περίπτωση μετά από 2 χρόνια τσακωμών στο ίδιο κλουβί, επιτέλους ο Κάμι και ο Καμουτόρι έχουν ξεχωριστό κλουβί και περιμένουν μια θηλυκή ύαινα για να κάνουν αυτό που μεταξύ τους ήταν αδύνατο.

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ