Φόβοι για serial killer στην Ιταλία: Νεκρές δύο εκδιδόμενες γυναίκες και μία τρανσέξουαλ
Το κοινό στοιχείο στις δολοφονίες
Ιταλία: Δολοφονημένες εκδιδόμενες γυναίκες - Τα στοιχεία για τον δράστη και τα μοιραία ραντεβού στα διαμερίσματά τους
Φόβους για τη δράση κατά συρροή δολοφόνου εκφράζουν οι ιταλικές αρχές μετά τον εντοπισμό τριών θυμάτων σε μία από τις κεντρικότερες περιοχές της Ρώμης στην Ιταλία. Δύο εκδιδόμενες γυναίκες και μια τρανσέξουαλ δολοφονήθηκαν με τη χρήση μαχαιριού μέσα στα διαμερίσματά τους και τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για τον ίδιο δράστη.
Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, τα δύο θύματα που κατάγονταν από την Κίνα και το τρίτο από την Κολομβία, διέμεναν στην περιοχή Πράτι, κοντά στα δικαστήρια, αλλά και στα γραφεία της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai. Και οι τρεις δολοφονίες φέρεται να διαπράχθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι δύο Κινέζες βρέθηκαν νεκρές στο σπίτι τους: η μία στο υπνοδωμάτιο και η δεύτερη έξω από την πόρτα του σπιτιού, στον κοινόχρηστο χώρο του πρώτου ορόφου. Την ίδια ώρα, η Κολομβιανή τρανσέξουαλ 65 ετών δολοφονήθηκε σε ισόγειο διαμέρισμα που νοίκιαζε, δίπλα στην οδό Τεουλάντα της Ρώμης, όπου βρίσκονται τα «στούντιο» της Rai. Το φονικό όπλο και στις τρεις περιπτώσεις είναι μαχαίρι.
Πληροφορίες της εφημερίδας La Repubblica αναφέρουν ότι πολλοί δικηγόροι και ελεύθεροι επαγγελματίες, που εργάζονται και ζουν στην περιοχή, επισκέπτονταν τις εκδιδόμενες γυναίκες το μεσημέρι, πριν ή μετά το γεύμα. Οι έρευνες βασίζονται σε στοιχεία, που βρέθηκαν στα κινητά των δολοφονημένων γυναικών, και σε εικόνες από κάμερες ασφαλείας. Πολλές εκδιδόμενες γυναίκες μίλησαν στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης και ζήτησαν από τις εισαγγελικές και τις αστυνομικές αρχές να κάνουν ό,τι μπορούν για να εντοπίσουν άμεσα τον δολοφόνο, διότι αισθάνονται να απειλείται σοβαρά η ζωή τους.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε ποια περίπτωση θα διεξαχθούν νέες εκλογές
Για «τρομοκρατική ενέργεια» κάνει λόγο η κυβέρνηση, ακροδεξιών πεποιθήσεων ο 24χρονος
Σκληραίνει τη στάση του μετά την εκλογική ήττα – Αναβαθμίζει τον Στίβεν Μίλερ
Από τη στιγμή που θα λάβει την εντολή, θα έχει στη διάθεσή του 28 ημέρες για να σχηματίσει νέα κυβέρνηση
Οι 6 μαχητές που θέλει στο πλευρό του
Σουβλάκι, τζατζίκι και ελιές στο βάθρο της παγκόσμιας γαστρονομίας
Για «υποστηρικτές της τρομοκρατίας», κάνει λόγο ο Ισραηλινός πρωθυπουργός
Δύο αστυνομικοί μεταξύ των τραυματιών, ο ένας σε κρίσιμη κατάσταση
Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο πρόεδρος των ΗΠΑ την επέπληξε για την απώλεια και των δύο σωμάτων του Κογκρέσου
Νέος γύρος κινητοποιήσεων ενόψει της συνάντησης συνδικάτων – κυβέρνησης
Φόβοι πως ο αριθμός των θυμάτων είναι πιθανό να αυξηθεί
Ανοίγει ο δρόμος για την αύξηση της παραγωγής του Cybercab
Ο ύποπτος είχε εισέλθει παράνομα στις ΗΠΑ το 2024
«Θα μπορούσε να είχε σωθεί»: Αγανάκτηση από την οικογένειά του
Οι αντιδράσεις από τους Δημοκρατικούς και το πρώτο μήνυμα
Πώς σχολιάζουν τις δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών διπλωματικές πηγές
Σε ποιες χώρες οι εργαζόμενοι μπορούν να αγνοούν τους εργοδότες τους μετά το ωράριο εργασίας;
«Θέλετε να το παίζετε σκληροί; Τώρα θα αντιμετωπιστείτε ως τέτοιοι» είπε ο σερίφης σε συνέντευξη Τύπου
Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μετά την απαγγελία κατηγοριών
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.