Κοσμος

Ομολόγησε, αλλά ανακάλεσε η 24χρονη δολοφόνος της 12χρονης στο Παρίσι

Η ανατριχιαστική κατάθεση

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η 12χρονη Lola Daviet δολοφονήθηκε στο Παρίσι
Η 12χρονη Lola Daviet δολοφονήθηκε στο Παρίσι

Παρίσι: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 12χρονης - Η ομολογία της 24χρονης και η αντίδραση της Μπριζίτ Μακρόν

Ανατριχιαστική είναι η ομολογία της 24χρονης για τη δολοφονία της 12χρονης μαθήτριας στο Παρίσι. Η κατηγορούμενη, αφού περιέγραψε στις αρχές τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης, αλλά και τα βασανιστήρια στα οποία την υπέβαλε, έσπευσε να ανασκευάσει. Είχε ήδη παραδεχθεί ότι, όταν της έκοψε το λαιμό, ήπιε το αίμα της. 

Σύμφωνα με το Europe 1, κατά τη διάρκεια της κράτησής της, η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι ανάγκασε τη Lola Daviet να πάρει το ασανσέρ που οδηγεί στο διαμέρισμα της αδερφής της, όπου διαμένει μερικές φορές. Στη συνέχεια ζήτησε από το παιδί να κάνει ντους και στη συνέχεια την κακοποίησε σεξουαλικά. «Την άρπαξα από τα μαλλιά, έβαλα το κεφάλι της ανάμεσα στα πόδια μου, είχα οργασμό» είπε, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Γαλλίας. Στη συνέχεια, κόλλησε με ταινία το πρόσωπο του κοριτσιού, κάτι που της προκάλεσε ασφυξία, από την οποία και πέθανε, σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή. 

Η κατηγορούμενη, η οποία ζούσε παράνομα στη Γαλλία και θα έπρεπε να έχει αναχωρήσει για την Αλγερία, εξήγησε ότι άφησε το παιδί με φιμωμένο το στόμα, ήπιε έναν καφέ, άκουσε μουσική «πριν χώσει το σώμα της κοπέλας με ψαλίδι ή μαχαίρι, σε σημείο που το κεφάλι θα αποκολληθεί σχεδόν από τον κορμό». Εξομολογήθηκε ότι ήπιε το αίμα του θύματος αφού το έβαλε σε ένα μπουκάλι.

Στη συνέχεια η 24χρονη έσπευσε να ανασκευάσει, λέγοντας: «Είπα ένα όνειρο και όχι την πραγματικότητα».

Parigi: omicidio Lola Daviet, in cella una clochard 24enne

 

Δολοφονία 12χρονης στο Παρίσι: Διαμάχη μεταξύ της 24χρονης και της μητέρας του κοριτσιού το κίνητρο;

Κατά την ακρόασή της, η ύποπτη ανακρίθηκε για τα κίνητρα του εγκλήματος. Σύμφωνα με τη Le Parisien, ένας καυγάς είναι η αιτία της διαμάχης μεταξύ της ίδιας και της μητέρας του θύματος. Η μητέρα της 12χρονης είναι φύλακας στην πολυκατοικία και φέρεται να απαγόρευσε στην κατηγορούμενη να έχει πρόσβαση στην πολυκατοικία όπου διέμενε η αδελφή της.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, η αστυνομία έδειξε φωτογραφίες από το σώμα της Lola Daviet στην ύποπτη και φέρεται να αδιαφορούσε. «Δεν μου κάνει ζέστη ή κρύο. Είδα τους γονείς μου να πεθαίνουν μπροστά μου», είπε. «Η εξέταση της ψυχολογικής συμπεριφοράς δεν αποκάλυψε ψυχολογικό κίνδυνο και η κατάστασή του κρίθηκε συμβατή με το μέτρο της αστυνομικής κράτησης», αναφέρει το Europe 1. 

Δολοφονία 12χρονης στο Παρίσι: Η αντίδραση της Μπριζίτ Μακρόν για το έγκλημα

Μόλις εχθές, η πρώτη κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ Μακρόν, αναφέρθηκε δημόσια στην υπόθεση Lola Daviet. «Είμαστε δίπλα στους μαθητές, τους δασκάλους και φυσικά την οικογένεια. Δεν πρέπει να ξαναγίνει. Είναι αποτρόπαιο (...) Αυτό το δράμα πρέπει να μας το θυμίζει ότι πρέπει να προστατεύσουμε τα παιδιά».

24χρονη άστεγη βίασε, βασάνισε και δολοφόνησε την 12χρονη μαθήτρια στο Παρίσι 

Τα πρώτα στοιχεία της έρευνας των αρχών ανέφεραν ότι οι δράστες του εγκλήματος είχαν κόψει τον λαιμό του κοριτσιού.

Σύμφωνα με το BFMTV.com, οι γονείς του κοριτσιού δήλωσαν την εξαφάνισή του το απόγευμα της Παρασκευής. Ο πατέρας του θύματος, φύλακας του κτιρίου όπου κατοικεί η οικογένεια, ανέφερε στους ανακριτές ότι είδε την κόρη του παρέα με μια γυναίκα γύρω στα είκοσι, στις εικόνες του κτιρίου με CCTV. Στο υπόγειο όπου έμενε η 20χρονη βρέθηκαν ίχνη εγκλήματος. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν ταινία και κόφτης, που θα μπορούσαν να είχαν χρησιμοποιηθεί για να φιμωθεί η 12χρονη.

Γύρω στις 23:30 το βράδυ της Παρασκευής, η αστυνομία έλαβε κλήση από άτομο που ανέφερε την ύπαρξη βαλίτσας, που περιείχε πτώμα, λίγους δρόμους μακριά από τον τόπο της εξαφάνισης. Το κεφάλι της 12χρονης εντοπίστηκε καλυμμένο με ταινία, ενώ τα πόδια και τα χέρια της ήταν δεμένα. Μάλιστα, στο σώμα της η 12χρονη φέρει τους αριθμούς «1» και «0», για τους οποίους δεν υπάρχει μέχρι αυτήν την ώρα εξήγηση.

Η εισαγγελία του Παρισιού ξεκίνησε έρευνα για «δολοφονία ανηλίκου κάτω των 15 ετών» και γρήγορα συνέλαβε έξι υπόπτους. Η 24χρονη από την πρώτη στιγμή είχε βρεθεί ανάμεσα στους υπόπτους και τελικά οι αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε, όσο και το βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, οδήγησαν στην εξιχνίαση του εγκλήματος με θύμα την 12χρονη στο Παρίσι.

Lola, 12 ans, retrouvée morte dans une malle à Paris

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ