Κοσμος

«Δεν ανήκεις εδώ»: 'Οσα άκουσε η Κέιτ Μίντλετον στο Μπέλφαστ (βίντεο)

Η αντίδραση της πριγκίπισσας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
kate-middleton
Κate Μiddleton/ ©Photo by Jeff J Mitchell/Getty Images

Κέιτ Μίντλετον: Η επίσκεψη στο βόρειο Μπέλφαστ - Η συνάντηση με τον κόσμο - Το μήνυμα «η Ιρλανδία ανήκει στους Ιρλανδούς»

Μία άγνωστη γυναίκα προκάλεσε την Κέιτ Μίντλετον λέγοντάς της πως «η Ιρλανδία ανήκει στους Ιρλανδούς». Ο διαπληκτισμός εκτυλίχθηκε όταν η Κέιτ και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έκαναν μια επίσκεψη στο βόρειο Μπέλφαστ.

Το βρετανικό βασιλικό ζεύγος, το οποίο πραγματοποιούσε μονοήμερη επίσκεψη στη Βόρεια Ιρλανδία, χαιρετούσε τον κόσμο στην Antrim Road της πόλης αφού επισκέφθηκε μια φιλανθρωπική οργάνωση για την πρόληψη των αυτοκτονιών.

Η γυναίκα άπλωσε το χέρι και έσφιξε το χέρι της Κέιτ και ενώ το έκανε είπε: «Χάρηκα για τη γνωριμία, αλλά θα ήταν καλύτερα αν αυτό γινόταν όταν ήσασταν στη χώρα σας».

Η γυναίκα, η οποία φαίνεται να βιντεοσκοπούσε την συνομιλία από κινητό τηλέφωνο, πρόσθεσε: «Η Ιρλανδία ανήκει στους Ιρλανδούς».

Η Κέιτ χαμογέλασε στη γυναίκα προτού προχωρήσει παρακάτω, χωρίς να της απαντήση. Το συμβάν έλαβε χώρα σε μια κατεξοχήν εθνικιστική περιοχή του Μπέλφαστ.

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ έτυχαν κατά τα άλλα θερμής υποδοχής, καθώς τους υποδέχθηκαν άλλα μέλη του κοινού που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τη φιλανθρωπική οργάνωση Public Initiative for Prevention of Suicide and Self Harm (PIPS).

Η φιλανθρωπική οργάνωση PIPS ήταν ο πρώτος σταθμός της ημέρας, με τη δήμαρχο του Μπέλφαστ Tina Black και τον βουλευτή του Sinn Féin για την εκλογική περιφέρεια John Finucane μεταξύ εκείνων που καλωσόρισαν το ζευγάρι κατά την άφιξή του.

Το PIPS ιδρύθηκε το 2003 μετά την απώλεια 14 νέων ανθρώπων από αυτοκτονία στο Μπέλφαστ σε σύντομο χρονικό διάστημα το προηγούμενο έτος.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ μίλησαν με το προσωπικό για το έργο τους που βοηθάει τα άτομα που κινδυνεύουν από αυτοκτονία και αυτοτραυματισμό.

Η φιλανθρωπική οργάνωση κανόνισε επίσης να συμμετάσχουν σε μια συνεδρία εικαστικής θεραπείας, ζωγραφίζοντας κολοκύθες, με μερικά ευάλωτα παιδιά που έχουν υποστηριχθεί από το PIPS.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ