- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Έλον Μασκ επανέρχεται για το Twitter με την τιμή του Απριλίου
Διακόπηκε η διαπραγμάτευσή της στη Γουόλ Στριτ
Ο Έλον Μασκ πρότεινε ξανά να αγοράσει το Twitter στην τιμή που είχε συμφωνηθεί τον Απρίλιο - Η μετοχή της πλατφόρμας εκτοξεύτηκε.
O Έλον Μασκ πρότεινε στην εταιρεία Twitter να συνεχίσει το deal για την εξαγορά της, ύψους 44 δισ. δολαρίων. Η διαπραγμάτευση της μετοχής του Twitter διακόπηκε σήμερα στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης «εν αναμονή πληροφοριών», με αφορμή ένα ρεπορτάζ του πρακτορείου Bloomberg το οποίο υποστηρίζει ότι ο Ίλον Μασκ επανήλθε στην πρότασή του για την εξαγορά της πλατφόρμας, στην αρχική τιμή που είχε συμφωνηθεί τον Απρίλιο.
Η διαπραγμάτευση σταμάτησε αρχικά για πέντε λεπτά και στη συνέχεια διακόπηκε, αφού η τιμή της μετοχής εκτοξεύτηκε στο +18%.
Το Bloomberg μετέδωσε ότι ο δισεκατομμυριούχος Ίλον Μασκ πρότεινε ξανά να αγοράσει το Twitter Inc έναντι 54,20 δολαρίων ανά μετοχή, όπως ήταν η αρχική προσφορά του.
Η μετοχή του Twitter στη Γουόλ Στριτ έφτασε στα 47,93 δολάρια, όμως την ίδια στιγμή η μετοχή της Tesla Inc, της εταιρείας ηλεκτρικών οχημάτων του Μασκ, έπεφτε κατά 3%.
Η πρόταση του Μασκ υποβλήθηκε με επιστολή του στο Twitter, σύμφωνα με το Bloomberg.
Οι δικηγόροι των δύο πλευρών δεν ήταν άμεσα διαθέσιμοι για κάποιο σχόλιο.
Έλον Μασκ - Twitter: Το χρονικό της υπόθεσης
Ο Μασκ συμφώνησε τον Απρίλιο να αγοράσει το Twitter έναντι 44 δισεκ. δολαρίων, όμως μέσα σε μερικές εβδομάδες υπαναχώρησε, υποστηρίζοντας ότι ο αριθμός των λογαριασμών-ρομπότ ήταν πολύ υψηλότερος από την αρχική εκτίμηση της εταιρείας ότι αντιπροσώπευαν λιγότερο από το 5% των χρηστών.
Η εξέλιξη αυτή έρχεται ενώ οι δύο πλευρές αναμενόταν να αντιπαρατεθούν στις 17 Οκτωβρίου στο Δικαστήριο Εμπορικών Διαφορών του Ντέλαγουερ, όπου το Twitter επιδιώκει να εκδοθεί απόφαση που θα υποχρεώνει τον Μασκ να υλοποιήσει την αρχική συμφωνία, καταβάλλοντας 54,20 δολάρια ανά μετοχή.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του
Οι δύο ηγέτες δεν συμφωνούν στους τρόπους με τους οποίους θα αποκατασταθεί η τάξη στην περιοχή
Απειλές από τον ηγέτη της χώρας προς τους γείτονές του
Μετά από πλήγμα σε δεξαμενή καυσίμων
Οι απαντήσεις που έχει λάβει μέχρι στιγμής δεν είναι και πολύ ενθαρρυντικές
Οι καρφίτσες που είχε στο πέτο του
Η Ουάσιγκτον άρχισε να διενεργεί σειρά ερευνών για εμπορικά ζητήματα
Τι αναφέρει το δημοσίευμα της Wall Street Journal
Ο δεύτερος γύρος θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή
Το Ιράν προειδοποιεί άλλες χώρες κατά «οποιασδήποτε ενέργειας» που θα μπορούσε να κλιμακώσει τον πόλεμο
Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δήλωσε στο CNN ότι ο ισραηλινός στρατός «δεν δουλεύει με το χρονόμετρο ή βάση χρονοδιαγράμματος»
Tο 72% των προγραμματισμένων αποδεσμεύσεων αφορά αργό πετρέλαιο
Τι αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail
Τόνισε ότι η Τεχεράνη δεν ζήτησε ποτέ κατάπαυση του πυρός και δεν σκοπεύει να εμπλακεί σε διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
Μια σειρά άρθρων που εξηγεί βήμα προς βήμα την ιστορία του Κυπριακού για όσους θέλουν να το καταλάβουν καλύτερα
Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συζητήσουν για μια πιθανή επέκταση της ναυτικής αποστολής
«Πεθαίνω... για καφέ» αναφέρει σε ανάρτησή του, σατιρίζοντας τις φήμες ότι έχει πεθάνει
Συνεχείς οι αναχαιτίσεις ιρανικών drones και πυραύλων στις χώρες του Κόλπου
Ο πρώτος Αμερικανός ποντίφικας προειδοποίησε πως η βία δεν θα οδηγήσει στην απονομή της δικαιοσύνης
Η Κεντροδεξιά πολιορκεί το Παρίσι και η Ακροδεξιά τη Μασσαλία - Στο 20% η συμμετοχή το μεσημέρι
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.