Κοσμος

Τα επινίκια της Τζόρτζια Μελόνι με τον προσωπικό της γυμναστή - Viral στην Ιταλία το βίντεο

Ποιος είναι ο personal trainer των Ιταλών σελέμπριτις

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Τζόρτζια Μελόνι με τον γυμναστή της
Η Τζόρτζια Μελόνι με τον γυμναστή της σε βίντεο του Instagram © Instagram

Τζόρτζια Μελόνι: Στο γυμναστήριο μία ημέρα μετά τη νίκη στις ιταλικές εκλογές - Το βίντεο με τον γυμναστή της και οι διάσημοι πελάτες του

Λίγες ώρες μετά τους πανηγυρισμούς για τη νίκη της στις εκλογές της Ιταλίας, η επικεφαλής του κόμματος «Αδέλφια της Ιταλίας», Τζόρτζια Μελόνι, πήγε στο... γυμναστήριο. 

Ο personal trainer διάφορων διασημοτήτων αλλά και δικός της προσωπικός γυμναστής, Fabrizio Iacorossi, ανάρτησε στο Instagram ένα βίντεο  στο οποίο βρίσκεται παρέα μαζί με την Τζόρτζια Μελόνι: «Καλημέρα, σήμερα είναι Δευτέρα. Προπονούμαστε. Ας χαμηλώσουμε λίγο την ένταση», ακούγεται να λέει, ενώ μια πανευτυχής Τζόρτζια Μελόνι κάθεται ακριβώς πίσω από τον γυμναστή της και στέλνει φιλιά στο κοινό. 

Ποιος είναι ο Fabrizio Iacorossi, γυμναστής της Τζόρτζια Μελόνι

Ανάμεσα στα like της ανάρτησης, σημειώνει ο ιταλικός Τύπος υπάρχει και αυτό του Ilary Blasi. Ένα «like» που δεν είναι τυχαίο, δεδομένου ότι ο Fabrizio Iacorossi είναι φίλος της Blassi και του πρώην συζύγου της, Francesco Totti. Μεταξύ άλλων, ο personal trainer βοήθησε τον πρώην αρχηγό της Ρόμα να κρατηθεί σε φόρμα μετά την αποχώρησή του από το γήπεδο. Το γυμναστήριό του, XCross Roma, έχει φιλοξενήσει αρκετούς παίκτες όλα αυτά τα χρόνια: Mirko Vucinic, Miralem Pjanic, Alesandro Florenzi, Federico Balzaretti και πολλούς άλλους.

Ilary Blasi
Ilary Blasi © Instagram

Μεταξύ των VIP που εκπαιδεύονται από τον Iacorossi, είναι και η τραγουδίστρια Emma Marrone.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ