Κοσμος

Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ «τρόλαρε» Αμερικανό τουρίστα

Η άγνωστη ιστορία που αποκάλυψε πρώην σωματοφύλακάς της

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε αίσθηση του χιούμορ και φρόντισε να το δείξει σε συνάντηση με Αμερικανό τουρίστα στη Σκωτία
Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε αίσθηση του χιούμορ και φρόντισε να το δείξει σε συνάντηση με Αμερικανό τουρίστα στη Σκωτία © Photo by Kirsty O'Connor-WPA Pool/Getty Images/Ideal Image

Η βασίλισσα Ελισάβετ είχε αίσθηση του χιούμορ. Η ιστορία με τον Αμερικανό τουρίστα, ο οποίος δεν κατάλαβε ποια ήταν. Τι αποκάλυψε πρώην σωματοφύλακας.

βασίλισσα Ελισάβετ είχε και μια... σκανδαλιάρικη πλευρά, όπως αποκαλύπτει η ιστορία με Αμερικανό τουρίστα, ο οποίος είχε συναντηθεί με τη Βρετανίδα μονάρχη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε βόλτα στους λόφους κοντά στο Μπαλμόραλ όταν δύο Αμερικανοί τουρίστες που έκαναν πεζοπορία την πλησίασαν και ένας από αυτούς της έπιασε την κουβέντα, περιγράφει ο πρώην σωματοφύλακάς της, Ρίτσαρντ «Ντικ» Γκρίφιν.

Ο πεζοπόρος ρώτησε τη βασίλισσα πού μένει, εκείνη του απάντησε στο Λονδίνο, προσθέτοντας ότι έχει και ένα εξοχικό πίσω από τον λόφο και επισκέπτεται την περιοχή από τότε που ήταν μικρό κορίτσι, πάνω από 80 χρόνια.

Δεν του εξήγησε ότι το «εξοχικό» ήταν το Κάστρο του Μπαλμόραλ. Εκείνος όμως, γνωρίζοντας ότι το Μπαλμόραλ ήταν εκεί κοντά, τη ρώτησε αν έχει ποτέ συναντηθεί με τη… βασίλισσα.

Οι επικές ατάκες της βασίλισσας Ελισάβετ σε Αμερικανό τουρίστα

«Εγώ όχι, όμως ο Ντικ από εδώ την συναντάει συχνά» απάντησε εκείνη. Ο πεζοπόρος στράφηκε τότε στον σωματοφύλακα και τον ρώτησε πώς είναι στον χαρακτήρα η βασίλισσα.

«Επειδή ήμουν μαζί της πολύ καιρό και ήξερα ότι μπορώ να την πειράξω, είπα: Α, κάποιες φορές είναι δύστροπη, αλλά έχει εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ».

Ενθουσιασμένος, ο πεζοπόρος έβαλε το χέρι του στους ώμους του Γκρίφιν και ζήτησε από τη βασίλισσα να τους… τραβήξει φωτογραφία. Εκείνη, πολύ υποχρεωτικά, πήρε την κάμερα και τους φωτογράφισε. Στη συνέχεια, ο Γκρίφιν τράβηξε άλλη μια φωτογραφία, με τη βασίλισσα εν μέσω των δύο πεζοπόρων.

Αργότερα, η Ελισάβετ του είπε: «Θα ήθελα να είμαι μια μύγα στον τοίχο, όταν θα δείξει αυτήν τη φωτογραφία στους φίλους του στην Αμερική και, ελπίζω, κάποιος να του πει ποια είμαι».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ