- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Μεντβέντεφ επιμένει ότι η Ρωσία θα κερδίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
«Θα υπάρξει ειρήνη με τους όρους μας»
Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ πιστεύει ότι η Ρωσία θα κερδίσει την Ουκρανία και θα της επιβάλει τους όρους της.
Κάποτε, την περίοδο που ήταν πρόεδρος της Ρωσίας συγκεκριμένα, η Δύση τον θεωρούσε πιθανό εταίρο, καθώς εμφανιζόταν μετριοπαθής και σε ορισμένα θέματα αρκετά προοδευτικός. Τα πράγματα, όμως, εξελίχθηκαν πολύ διαφορετικά. Ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ εμφανίζεται πλέον πολέμιος της Δύσης, κάνοντας τη μία εμπρηστική δήλωση μετά την άλλη. Έχει φθάσει, μάλιστα, στο σημείο να δηλώσει ότι η Ρωσία έχει κάθε δικαίωμα να χρησιμοποιήσει πυρηνικά.
Αυτήν τη φορά ο πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας δήλωσε ότι η Μόσχα θα κερδίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία και θα είναι αυτή που θα ορίσει τους όρους ώστε να υπάρξει ειρήνη με το Κίεβο.
«Η Ρωσία θα επιτύχει όλους τους στόχους της. Θα υπάρξει ειρήνη με τους όρους μας» είπε ο Μεντβέντεφ, αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, σε ανάρτησή του στην εφαρμογή Telegram.
Από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, στις 24 Φεβρουαρίου 2022, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ δεν σταματά να εμφανίζει ένα ιδιαίτερα σκληρό και επικριτικό πρόσωπο, κατηγορώντας τη Δύση ότι αυτή έσυρε το Κίεβο σε πόλεμο με τη Μόσχα, καθώς επεδίωκε την ένταξη στο ΝΑΤΟ.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με αφορμή τα 71α γενέθλια του ηθοποιού
Σφοδρές αντιδράσεις από τους επικριτές του
«Θα συνεχίσουμε όσο χρειαστεί» - Η συνέντευξη του Ισραηλινού πρωθυπουργού
Η προστασία της Aramco από τις ελληνικές συστοιχίες και οι στόχοι της Αθήνας
Ο σπουδαίος Κύπριος σεφ είχε βραβευτεί με αστέρι Michelin - Το «αντίο» του Νίκου Αλιάγα
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ αναφέρθηκε στην επίθεση που έγινε το 1941 και έβαλε τις ΗΠΑ στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
Συνελήφθη την ίδια ημέρα που ανακηρύχθηκε υποψήφιος για την προεδρία του CHP με 15,5 εκατομμύρια ψήφους
Ο ισραηλινός υπουργός Ενέργειας Έλι Κοέν ενημέρωσε λίγο αργότερα πως «δεν προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές στις εγκαταστάσεις»
«Περιμένουμε βοήθεια από την Ιαπωνία σε αντίθεση με το NATO»
Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση ο συναγερμός έληξε
Τι κρύβει η στρατιωτική συνεργασία των δύο χωρών
Πέντε ευρωπαϊκές χώρες και η Ιαπωνία καταδικάζουν τις ιρανικές επιθέσεις
Προειδοποιούν για άλμα στις τιμές των καυσίμων - Kαλούν τους επιβάτες να κάνουν έγκαιρα τις κρατήσεις τους
Σοκ on air για τον ρεπόρτερ που γλιτώνει από θαύμα
Θα υπάρξουν ανατιμήσεις σε βασικά είδη
«Ο κόσμος και οι αχάριστοι Ευρωπαίοι πρέπει να ευχαριστούν τον Τραμπ», ανέφερε ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ
Νέοι τριγμοί στο ΝΑΤΟ
Η μείωση των ποσοστών γεννήσεων ανησυχεί τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.