Κοσμος

Ο Τομ Κρουζ έκλεισε τα 60 και είναι η χρονιά του

Ήταν 23 όταν έπαιξε τον Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ στο «Top Gun» του 1986

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Τομ Κρουζ έκλεισε τα 60 και είναι η χρονιά του
Τομ Κρουζ © EPA/YONHAP

Ο Τομ Κρουζ έγινε 60 ετών και απολαμβάνει την επιτυχία του «Top Gun: Maverick».

Ο Τομ Κρουζ έκλεισε τα 60 του χρόνια με εισπράξεις ρεκόρ και διθυραμβικές κριτικές για το «Top Gun: Maverick». Ήταν μόλις 23 ετών όταν υποδύθηκε για πρώτη φορά τον Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ στο «Top Gun» του 1986.

Ήταν ανάμεσα στο κοινό, για την συναυλία της Adele στη σκηνή του BST Hyde Park Festival και παραβρέθηκε επίσης και στο Grand Prix της M. Βρετανίας για να υποστηρίξει τον Λιούις Χάμιλτον, τον οποίο ο Κρουζ χαρακτήρισε «σπουδαίο φίλο», σύμφωνα με το ΕΤ.

Και εκείνος αγαπάει ιδιαίτερα, την ταχύτητα, τις μηχανές και είναι γνωστή η ικανότητα του να πιλοτάρει αεροπλάνα ή μαχητικά αεροσκάφη.

«Μερικές φορές τρέχω και κάποιες φορές, με σταματούν. Αλλά επίσης βρίσκομαι αρκετές φορές σε πίστες αγώνων», παραδέχεται σε αποκλειστική συνέντευξη για την ειδική έκδοση του Top Gun του PEOPLE, ο Τομ Κρουζ.

Παρόλο που υπήρχαν πιλότοι του Ναυτικού στα γυρίσματα της ταινίας για να τον αντικαταστήσουν στις επικίνδυνες σκηνές ο ίδιος είχε αντίθετη γνώμη. Απέκτησε άδεια πιλότου μετά την πρώτη ταινία «Top Gun». «Έχω πετάξει με τα πουλιά δίπλα μου. Πετάμε μαζί. Είναι πανέμορφο. Υπάρχει μια δύναμη και μια μεγαλοπρέπεια σε αυτό. Κοιτάζω τη φύση, τα ηλιοβασιλέματα, τις ανατολές και τα αστέρια εκεί πάνω». Και συνεχίζει: «ήμουν το παιδί που όταν ήμουν πολύ μικρός έβγαινε κρυφά από το παράθυρo και σκαρφάλωνε στην ταράτσα για να κοιτάξει τα αστέρια, οπότε το να βρίσκομαι σε ένα αεροπλάνο και να κοιτάζω τα αστέρια... είναι απλά εκπληκτικό. Είναι καταπληκτικό για μένα», αναφέρει ο Κρουζ.

Αυτή τη στιγμή ο σταρ γυρίζει το τελευταίο μέρος της ταινίας «Mission Impossible», στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ