- CITY GUIDE
- PODCAST
-
23°
Η πρόταση μομφής κατά του πρωθυπουργού Τζόνσον προσφέρει την ευκαιρία να δοθεί τέλος στις εικασίες, ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ.
Η ψηφοφορία για την πρόταση μομφής κατά του πρωθυπουργού της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον που αναμένεται να διεξαχθεί αργότερα σήμερα θα προσφέρει την ευκαιρία να δοθεί τέλος στις εικασίες μηνών για την ηγεσία του, δήλωσε εκπρόσωπος του Τζόνσον.
«Σήμερα δίνεται η ευκαιρία να τερματιστούν μήνες εικασιών και να επιτραπεί η κυβέρνηση να τραβήξει μια γραμμή και να προχωρήσει», σημείωσε ο εκπρόσωπος του Βρετανού πρωθυπουργού σε ανακοίνωση που εξέδωσε.
«Ο πρωθυπουργός χαιρετίζει την ευκαιρία να στηρίξει την υπόθεσή του στα μέλη του κοινοβουλίου και θα τους υπενθυμίσει ότι, όταν είναι ενωμένοι και επικεντρωμένοι στα ζητήματα που έχουν σημασία για τους ψηφοφόρους, δεν υπάρχει πιο εξαιρετική πολιτική ομάδα», κατέληξε.
Αν ο Μπόρις Τζόνσον χάσει την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινοβουλίου, θα απομακρυνθεί από πρωθυπουργός και θα υπάρξει μια κούρσα για την ηγεσία για να αποφασιστεί το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει.
Τουλάχιστον 54 μέλη των Συντηρητικών στο κοινοβούλιο απαιτείτο να ζητήσουν επισήμως από τον Μπρέιντι, ο οποίος είναι πρόεδρος της Επιτροπής 1922 του κόμματος, να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά του πρωθυπουργού, προκειμένου να μπορέσει να γίνει αυτό.
Οι επιστολές είναι εμπιστευτικές, άρα μόνον ο πρόεδρος της επιτροπής αυτής γνωρίζει πόσοι έχουν όντως αιτηθεί να γίνει αυτό.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο συμβιβασμός ανοίγει τον δρόμο για την ολοκλήρωση του deal των 111 δισ. δολαρίων
Μόλις το 17% εγκρίνει τους χειρισμούς για την ακρίβεια
Η μάχη με την εξάρτηση και ο αιφνίδιος θάνατος στα 27
Τι υποστηρίζει ο δικαστής
Παρότι έχει εκφράσει τον θαυμασμό του για τον Αμερικανό πρόεδρο
Ανάμεσα τους δυο γυναίκες
Πώς σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα στο Μεκλεμβούργο - Δυτική Πομερανία
«Εξέγερση» των ΜΜΕ στις ΗΠΑ
Γιατί Μπέρνι Σάντερς και Στιβ Μπάνον φοβούνται το ίδιο πράγμα
Η σύνδεση με την υπόθεση της Ζιζέλ Πελικό
Η ηθοποιός βρέθηκε στη Γαλλία για επίδειξη του ΟnlyFans
«Η Ρωσία έχει χάσει τον έλεγχο της βιομηχανίας πετρελαίου ντίζελ», τόνισε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Γιατί ο Μερτς χάνει τους ψηφοφόρους
Σε επιφυλακή οι ιαπωνικές αρχές
Η Κάγια Κάλας καταδίκασε τη διαδικασία και τον αποκλεισμό της αντιπολίτευσης
Δράστες με εξειδικευμένο εξοπλισμό απέσπασαν 44 αποικίες από μελισσοκόμους
Η παρουσία των δύο influencers στο Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ και οι αντιδράσεις στα κοινωνικά δίκτυα
Η «σκιά» του πρώην προέδρου πάνω από την προεκλογική μάχη του Νοεμβρίου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.