- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
ΗΠΑ: Σκότωσε τη σύντροφό του, την έθαψε στον κήπο και πέθανε από ανακοπή
Τη στραγγάλισε στο σπίτι τους
Γυναικοκτονία στις ΗΠΑ: Ο δράστης στη Νότια Καρολίνα έπνιξε τη σύντροφό του, την έθαψε στον κήπο και στη συνέχεια πέθανε από ανακοπή.
Γυναικοκτονία στις ΗΠΑ, και συγκεκριμένα στη Νότια Καρολίνα, αποκαλύφθηκε μετά τον εντοπισμό ενός νεκρού άνδρα σε κήπο σπιτιού. Ο άνδρας, που πέθανε από ανακοπή, είχε σκοτώσει νωρίτερα τη σύντροφό του, θάβοντας το πτώμα της στον κήπο. Στη συνέχεια κατέρρευσε.
Αμερικανικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι ο 60χρονος Τζόζεφ ΜακΚίνον σκότωσε την 63χρονη Πατρίσια Ντεντ μέσα στο σπίτι που συγκατοικούσαν στη Νότια Καρολίνα.
Η γυναικοκτονία σημειώθηκε το Σάββατο 7 Μαΐου 2022. Ο ΜακΚίνον βρέθηκε από αστυνομικούς που μετέβησαν στο σημείο, όταν γείτονας του ζευγαριού ενημέρωσε την αστυνομία για έναν άνδρα πεσμένο στον κήπο του σπιτιού.
Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι, μπήκαν στον κήπο και αντίκρισαν νεκρό τον ΜακΚίνον. Διασώστες που έφθασαν επιτόπου δεν μπόρεσαν να επαναφέρουν τον 60χρονο. Ακολούθησαν έρευνες στους χώρους της κατοικίας.
Ο δολοφόνος στραγγάλισε τη σύντροφό του - Ένα 24ωρο νωρίτερα είχε ανοίξει τον λάκκο στον κήπο
Κατά τη διάρκεια της έρευνας εντοπίστηκε ένα δεύτερο πτώμα σε φρεσκοσκαμμένο λάκκο. Η σορός ταυτοποιήθηκε. Άνηκε στην Πατρίσια Ντεντ, η οποία συζούσε με τον ΜακΚίνον.
Ο δράστης της γυναικοκτονίας «υπέστη καρδιακό επεισόδιο, ενώ κάλυπτε τον λάκκο», σύμφωνα με τις αρχές. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι ο ΜακΚίνον επιτέθηκε στη Ντεντ μέσα στο σπίτι. Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται σε στραγγαλισμό.
Σύμφωνα με τον σερίφη της Κομητείας Έτζφλιντ, ο ΜακΚίνον, αφού σκότωσε τη σύντροφό του, έδεσε και τύλιξε το πτώμα με σακούλες. Στη συνέχεια έριξε τη σορό μέσα σε λάκκο, τον οποίο είχε ανοίξει την προηγούμενη ημέρα στην αυλή του σπιτιού στη Νότια Καρολίνα, όπου σημειώθηκε η γυναικοκτονία.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι αναφέρει το δημοσίευμα της Wall Street Journal
Ο δεύτερος γύρος θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή
Το Ιράν προειδοποιεί άλλες χώρες κατά «οποιασδήποτε ενέργειας» που θα μπορούσε να κλιμακώσει τον πόλεμο
Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δήλωσε στο CNN ότι ο ισραηλινός στρατός «δεν δουλεύει με το χρονόμετρο ή βάση χρονοδιαγράμματος»
Tο 72% των προγραμματισμένων αποδεσμεύσεων αφορά αργό πετρέλαιο
Τι αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail
Τόνισε ότι η Τεχεράνη δεν ζήτησε ποτέ κατάπαυση του πυρός και δεν σκοπεύει να εμπλακεί σε διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
Μια σειρά άρθρων που εξηγεί βήμα προς βήμα την ιστορία του Κυπριακού για όσους θέλουν να το καταλάβουν καλύτερα
Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συζητήσουν για μια πιθανή επέκταση της ναυτικής αποστολής
«Πεθαίνω... για καφέ» αναφέρει σε ανάρτησή του, σατιρίζοντας τις φήμες ότι έχει πεθάνει
Συνεχείς οι αναχαιτίσεις ιρανικών drones και πυραύλων στις χώρες του Κόλπου
Ο πρώτος Αμερικανός ποντίφικας προειδοποίησε πως η βία δεν θα οδηγήσει στην απονομή της δικαιοσύνης
Η Κεντροδεξιά πολιορκεί το Παρίσι και η Ακροδεξιά τη Μασσαλία - Στο 20% η συμμετοχή το μεσημέρι
Η κυβέρνηση Νετανιάχου ενέκρινε συμπληρωματικό προϋπολογισμό για άμεσες αγορές οπλισμού
«Προμήθεια συναλλαγής» φέρνει δισεκατομμύρια στα ταμεία για τον έλεγχο της δημοφιλούς πλατφόρμας
Ανάληψη ευθύνης με βίντεο-ντοκουμέντο από την Ashab Al Yamim - «Κύμα αντισημιτισμού» καταγγέλλει το Τελ Αβίβ
Συνελήφθη ο δράστης - Ερευνώνται καταγγελίες για αντι-ισλαμικά συνθήματα
Ο Αμερικανός πρόεδρος απορρίπτει το ενδεχόμενο άμεσης ειρήνης με την Τεχεράνη
Οι δύο ήταν «μεταξύ των πιο σημαντικών προσώπων στην ιρανική κοινότητα πληροφοριών»
Ο Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε σήμερα το κάλεσμά του προς άλλες χώρες να βοηθήσουν στην ασφάλεια των Στενών του Χορμούζ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.