Κοσμος

Σύγκρουση φορτηγού με τρένο στην Ουγγαρία - Πληροφορίες για νεκρούς

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή Μίντσζεντ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ουγγαρία: Νεκροί και τραυματίες από σύγκρουση φορτηγού με τρένο
Ουγγαρία: Νεκροί και τραυματίες από σύγκρουση φορτηγού με τρένο © Twitter

Φορτηγό συγκρούστηκε με τρένο στην Ουγγαρία. Πληροφορίες για νεκρούς και τραυματίες.

Ένα ημιφορτηγό συγκρούστηκε με τρένο στη νότια Ουγγαρία, νωρίς το πρωί της Τρίτης, με αποτέλεσμα να εκτροχιαστούν κάποια από τα βαγόνια του. Άνθρωποι σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Το δυστύχημα σημειώθηκε σε μια διάβαση στην περιοχή Μίντσζεντ, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 140 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά της Βουδαπέστης, κοντά στα σύνορα της Ουγγαρίας με τη Σερβία, λίγο πριν από τις 08:00 ώρα Ελλάδος, προσέθεσε η αστυνομία.

«Η επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη, επομένως δεν μπορούμε να καθορίσουμε τον αριθμό των θυμάτων», ανέφερε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Reuters.

Η ουγγρική ειδησεογραφική ιστοσελίδα delmagyar.hu ανέφερε ότι επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν στο δυστύχημα δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που δείχνει ένα βαγόνι του τρένου να έχει ανατραπεί, ένα ελικόπτερο για την αεροδιακομιδή ασθενών και ασθενοφόρα στον τόπο του δυστυχήματος.

Η κρατική σιδηροδρομική εταιρεία ανέφερε ότι ένα τρένο, το οποίο κατευθυνόταν από το Κισκουνφελεγκιχάζα προς το Χοντμεζοβασάρχελι, συγκρούστηκε με ένα φορτηγό με αποτέλεσμα να εκτροχιαστεί ένα βαγόνι του με 22 επιβάτες, εκ των οποίων δύο έχουν τραυματιστεί σοβαρά και οκτώ ελαφρά.

Το σημείο όπου σημειώθηκε το δυστύχημα
Το σημείο όπου σημειώθηκε το δυστύχημα © Google/maps

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το φορτηγό παραβίασε τον ερυθρό σηματοδότη.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ