Κοσμος

Η τραγουδίστρια Jessie J έχασε το μωρό της - Η ανάρτησή της

Με μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς της φίλους ότι απέβαλε

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Jessie J έχασε το μωρό της και με μία συγκινητική ανάρτηση δίνει δύναμη σε όλες τις γυναίκες που έχουν βιώσει το ίδιο
Η Jessie J © Getty Images/Ideal Image

Η τραγουδίστρια, Jessie J αποκάλυψε μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram πως έχασε το μωρό που κυοφορούσε .

Δύσκολες ώρες περνά η γνωστή τραγουδίστρια Jessie J, αφού, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, έχασε το μωρό που κυοφορούσε. Συγκεκριμένα, ανάρτησε μία φωτογραφία όπου κρατάει στα χέρια της ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης και με μία μακροσκελή ανάρτηση έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς της φίλους ότι απέβαλε. Η τραγουδίστρια, όπως τόνισε, ήθελε από πάντα να γίνει μαμά κι έτσι πήρε την μεγάλη απόφαση να κάνει ένα μωρό μόνη της. Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Αφού πήγα για 3ο υπέρηχο, μου είπαν ότι δεν υπήρχε πλέον καρδιακός παλμός, δεν έχω κανέναν έλεγχο των συναισθημάτων μου».

«Χθες το πρωί γελούσα με μια φίλη μου λέγοντας της: σοβαρά πώς θα δώσω συναυλία στο Λος Άντζελες αύριο το βράδυ χωρίς να πω σε όλο το κοινό ότι είμαι έγκυος;. Μέχρι χθες το απόγευμα φοβόμουν στην σκέψη ότι πρέπει να ολοκληρώσω την συναυλία χωρίς να σπάσω», γράφει

Μάλιστα, εξηγεί πως όταν επισκέφτηκε τον γιατρό της για τον τρίτο υπέρηχο, εκείνος της είπε ότι ο καρδιακός παλμός του μωρού δεν ακούγεται. «Αφού πήγα για 3ο υπέρηχο, μου είπαν ότι δεν υπήρχε πλέον καρδιακός παλμός. Αυτό το πρωί, νιώθω ότι δεν έχω κανέναν έλεγχο των συναισθημάτων μου. Μπορεί να μετανιώσω που το δημοσίευσα. Μπορεί και όχι. βασικα δεν ξερω. Αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να τραγουδήσω απόψε», σημειώνει στη συνέχεια της ανάρτησής της η Jessie J.

Μεταξύ άλλων αναφέρει πως δεν θεωρεί ότι μια συναυλία θα την βοηθήσει να ξεπεράσει όλη τη θλίψη που νιώθει, αλλά το τραγούδι για εκείνη είναι ένας τρόπος να απαλύνει τον πόνο που νιώθει.

«Δεν αποφεύγω τη θλίψη, αλλά ξέρω ότι το τραγούδι απόψε θα με βοηθήσει. Έχω κάνει μόνο 2 show σε 2 χρόνια και η ψυχή μου το χρειάζεται, ακόμη περισσότερο σήμερα. Ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι θα σκεφτούν ότι πρέπει απλώς να το ακυρώσω. Αλλά αυτή τη στιγμή γνωρίζω ένα μόνο πράγμα. Ξεκίνησα να τραγουδάω όταν ήμουν μικρή από χαρά, για να γεμίσω την ψυχή μου με αγάπη, αυτό δεν έχει αλλάξει ποτέ και πρέπει να το επεξεργαστώ με τον δικό μου τρόπο. Θέλω να είμαι ειλικρινής και αληθινή και να μην κρύβω αυτό που νιώθω. Μου αξίζει αυτό. Θέλω να είμαι όσο μπορώ ο εαυτός μου αυτή τη στιγμή. Όχι μόνο για το κοινό, αλλά και για μένα και το μωρό μου που έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Γνωρίζω τον εαυτό μου και ξέρω ότι θα μιλούσα για αυτό στην σκηνή, γιατί αυτή είμαιΑποφάσισα να κάνω μωρό μόνη μου. Γιατί είναι το μόνο που ήθελα ποτέ και η ζωή είναι μικρή. Το να μείνω έγκυος ήταν ένα θαύμα από μόνο του και μια εμπειρία που δεν θα ξεχάσω ποτέ και ξέρω ότι θα ξαναζήσω. Είμαι ακόμα σε σοκ, η θλίψη είναι συντριπτική, αλλά ξέρω ότι είμαι δυνατή και ξέρω ότι θα είμαι εντάξει».

 

 

 

Στο τέλος, η τραγουδίστρια απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες του κόσμου, λέγοντάς τους ότι «Γνωρίζω ότι εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο έχουν νιώσει αυτόν τον πόνο και πολύ χειρότερο. Νιώθω κοντά σε όσες από εσάς γνωρίζω αλλά και σε όσες δεν γνωρίζω».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ