- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εμφανίστηκε και πάλι σε βίντεο να παίζει μπάσκετ, θέλοντας να διαψεύσει τις φήμες για την υγεία του.
Μετά το σάλο που δημιούργησε το hashtag «πέθανε», ο Τούρκος πρόεδρος το έριξε εκ νέου στο...μπάσκετ μέσω βίντεο το οποίο φυσικά έχει στόχο να καθησυχάσει τις φήμες για την υγεία του.
Όπως γράφει η Yeni Safak, ο Ερντογάν βρέθηκε στη συνοικία Ουμρανίγιε της Κωνσταντινούπολης για να εγκαινιάσει ένα πάρκο. «Βλέποντας κάποιους νέους να παίζουν μπάσκετ, σταμάτησε την αυτοκινητοπομπή και κατέβηκε να αγωνιστεί μαζί τους», γράφει η τουρκική εφημερίδα.
Στις αρχές Οκτωβρίου, ο Τούρκος πρόεδρος είχε εμφανιστεί και πάλι σε βίντεο να παίζει μπάσκετ, μετά από δημοσίευμα του αμερικανικού περιοδικού «Foreign Policy», σύμφωνα με το οποίο «ο Ερντογάν είναι πολύ άρρωστος για να συνεχίσει να ηγείται της Τουρκίας».
«Η άσκηση είναι πολύ σημαντική για την υγεία. Προσπαθώ να γυμνάζομαι τρεις ημέρες την εβδομάδα», απαντούσε έμμεσα στο twitter στις 3 Οκτωβρίου ο πρόεδρος της Τουρκίας.
Σειρά βίντεο που έχουν δημοσιευθεί τα τελευταία χρόνια στα κοινωνικά μέσα έχουν εμφανίσει έναν αδύναμο πρόεδρο. Οι παραπάνω φήμες πάντως ενισχύθηκαν και από το βίντεο που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες και δείχνει έναν αρκετά καταβεβλημένο Ερντογάν να περπατά με δυσκολία. Ο πρόεδρος της Τουρκίας, φαίνεται να σέρνει τα βήματά του με δυσκολία, αποχωρώντας από τελετή στο προεδρικό μέγαρο της Αγκυρας.
Ερντογάν: Διώξεις κατά 30 ατόμων που τον «πέθαναν»
Χθες άλλωστε οι αρχές της Τουρκίας «απάντησαν» με δικαστικές διώξεις κατά τριάντα χρηστών που δημοσίευσαν «ψευδή και αβάσιμα» μηνύματα για τον πρόεδρο της χώρας. «Διαπιστώθηκε ότι το hashtag #νεκρός κυκλοφόρησε στο κοινωνικό δίκτυο Twitter, με αναφορές στον πρόεδρό μας», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Γενική Διεύθυνση Ασφαλείας. «Υπό το άνωθι hashtag, ταυτοποιήθηκαν 30 άτομα που έκαναν share περιεχόμενα παραπληροφόρησης (…) και εκκίνησαν οι εναντίον τους αναγκαίες διαδικασίες».
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πώς αξιοποίησε ένα ιδιαίτερο νομικό «παράθυρο»
Η πόρτα φέρεται να άνοιξε μερικώς, χωρίς ωστόσο να ενεργοποιηθεί η τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης
Στο στόχαστρο διαδηλωτών ο πρωθυπουργός - Καταγγελίες για ελλιπή προστασία της εβραϊκής κοινότητας
Ο Ούλι Πατσούκου κερδίζει δημοσιότητα στα social media, ενώ διατηρεί ενεργό ρόλο στην πολιτική σκηνή
Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει ποινή έως και 18 χρόνια κάθειρξης
Ποια είναι η απομακρυσμένη χώρα που βγαίνει κερδισμένη από το ράλι πετρελαίου
H ομώνυμη σειρά προβλήθηκε για 130 επεισόδια έως το 1985
Στις 22 Απριλίου, εκατομμύρια πολίτες ενημερώθηκαν μέσω email για την κυβερνοεπίθεση
Αιχμές για Μακρόν, με προειδοποίηση ότι στρατιωτικές πρωτοβουλίες αυξάνουν την ένταση
Οι επιπτώσεις στον πληθωρισμό από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή δεν έχουν ακόμη αποτυπωθεί
Ο πρόεδρος στηρίζει αμερικανική πρωτοβουλία για ασφάλεια ναυσιπλοΐας στην περιοχή
Το λάθος που προκάλεσε το τροχαίο
Εντοπίστηκε παιδικό εσώρουχο με DNA τόσο του κοριτσιού όσο και του 47χρονου υπόπτου
Ο νικητής του φετινού βραβείου θα ανακοινωθεί στις 9 Οκτωβρίου
Νέο μήνυμα από τον ανώτατο θρησκευτικό ηγέτη του Ιράν
Οι αρχές εκτιμούν ότι η συνολική αξία των χελωνών που κατασχέθηκαν ανέρχεται σε περίπου 9.000 δολάρια
Ο μυστηριώδης καλλιτέχνης δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα αν το έργο είναι δικό του
Η σύγκρουση με το Ιράν εκτοξεύει τις τιμές του πετρελαίου και απειλεί τη διεθνή οικονομία
Οι ΗΠΑ μειώνουν τις δυνάμεις τους στη Μέση Ανατολή
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.