- CITY GUIDE
- PODCAST
-
15°
Ερντογάν: Φήμες ότι έπαθε εγκεφαλικό - Διαψεύδει η προεδρία
Η ανάρτηση βουλευτή της αντιπολίτευσης
Σενάρια και φήμες για την κατάσταση της υγείας του Ερντογάν κυκλοφορούν στην Τουρκία και αναφέρουν πως έχει πάθει εγκεφαλικό.
Έντονη φημολογία για την κατάσταση της υγείας του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες.
Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στο Twitter o βουλευτής Κωνσταντινούπολης του κεμαλικού κεντροαριστερού Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Αϊκούτ Ερντογντού υποστήριξε ότι κυκλοφορούν πολλά μηνύματα στο WhatsApp που αναφέρουν ότι έχει υποστεί εγκεφαλικό και νοσηλεύεται στην εντατική.
«Η μόνη μου επιθυμία είναι να κατέβει ο Ερντογάν υγιής στην εκλογική μάχη», αναφέρει και προσθέτει: «Η πολιτική μου ζωή ήταν μια μάχη με τον Ερντογάν. Αδικήθηκα σε δεκάδες μηνύσεις που άσκησε ο Ερντογάν εναντίον μου... Εκείνο που θέλω είναι να είναι υγιής για να λογοδοτήσει στον λαό στις εκλογές. Η απόδοση πολιτικών ευθυνών θα δοθεί μέσω της κάλπης, των νομικών από το ανεξάρτητο δικαστικό σώμα, τα χέρια του οποίου θα λύσουμε».
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι φήμες αυτές έκαναν το γύρο του διαδικτύου και όλης της Τουρκίας ξεσηκώνοντας αντιδράσεις από τους υποστηρικτές του Ερντογάν.
Η τουρκική προεδρία έσπευσε, πάντως, να διαψεύσει όσα κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον διευθυντή επικοινωνίας, Φαχρετίν Αλτούν να σημειώνει σε ανάρτησή του: «Να εμπιστεύεστε τους φίλους, να φοβάστε τους εχθρούς», ενώ και ο βουλευτής του AKP, Αχμέτ Χαμντί Τσαμλί ενημέρωσε μέσω Twitter ότι ο Τούρκος πρόεδρος έφθασε πριν αό λίγο αεροπορικώς από την Κωνσταντινούπολη στην Άγκυρα: «Όσοι προσπαθούν να δαγκώσουν, θα σπάσουν τα δόντια τους. Μην εμπιστεύεστε τους σατανάδες», σχολίασε.
BİR YİĞİT HEPİNİZE YETER🇹🇷❤️
— YİĞİT BULUT (@yigitbulutt) November 3, 2021
İstediğiniz kadar asılsız haber yayarak spekülasyon yapmaya çalışın.
TÜRK YARGISI BUNLARI YAPANLARLA İLGİLİ GEREKEN ADIMLARI ATACAKTIR🇹🇷 pic.twitter.com/gJFcHUrRbx
Στη λεζάντα αναφέρει: «Ένας γενναίος αρκεί για να σας αντιμετωπίσει όλους. Κάντε όσες σπέκουλες θέλετε διαδίδοντας ψεύτικα νέα. Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ»
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έπλεε χωρίς φορτίο προς το Μπαχρέιν
«Δεν θα εκπλαγώ αν εμφανιστούν κι άλλες γυναίκες», δηλώνει ο αρχηγός της Μητροπολιτικής Αστυνομίας
Δεύτερη απώλεια σε λίγες ημέρες στη χώρα - Έκκληση των αρχών για εμβολιασμό
Εκκενώθηκαν γραφεία δημοσιογραφικού ομίλου στο Δουβλίνο
Σύμφωνα με τον Ιβ Κριστάν 70 άνθρωποι εμπλέκονται στο τροχαίο
Το πτώμα του παιδιού βρέθηκε στο πορτμπαγκάζ αυτοκινήτου
Και γιατί κάνω μόνη μου cancel σε δικό μου σχετικό κείμενο
Οι πρώτες πληροφορίες
Το μήνυμα που θέλει να στείλει το Βατικανό
Οι πολιτικές ανησυχίες επιβαρύνουν μια επενδυτική τάση που συνδέεται με την Tεχνητή Nοημοσύνη
Γιατί η πολιτική δεν μπορεί να περιορίζεται στην καταγγελία και στην υπεράσπιση των θεσμών
Ανήκει στην αριστερή πτέρυγα των Δημοκρατικών όπως ο Μαμντάνι
Το περιβάλλον παραμένει το αδημοσίευτο θύμα του πολέμου
Ποιος μπορεί στ’ αλήθεια να τιθασεύσει το «μπλε τσουνάμι» πριν ξεφουσκώσει;
Οι αλλαγές που έχει κάνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ και το διάταγμα που εξέδωσε
Την Κυριακή η απόφαση για την επόμενη κυβέρνηση
O κωμικός βρέθηκε ένοχος για βιασμούς και σεξουαλικές επιθέσεις
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.