- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Εξαφάνιση Γκάμπι Πετίτο: Βρέθηκε πτώμα που «ταιριάζει» σε εκείνη
Το τεστ DNA δεν έχει δώσει ακόμη την ταυτότητα της νεκρής γυναίκας που βρέθηκε
Οι Αρχές εντόπισαν ένα πτώμα σε περιοχή όπου ήταν σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό της Γκάμπι Πετίτο που «ταιριάζει» με την περιγραφή της νεαρής.
Συνεχίζονται οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της 22χρονης Γκάμπι Πετίτο στις ΗΠΑ, με τις Αρχές να εντοπίζουν ένα πτώμα που ταιριάζει στην περιγραφή της, σε περιοχή όπου ήταν σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό της.
Από την πλευρά του, το FBI ξεκαθάρισε πως το τεστ DNA δεν έχει δώσει ακόμη την ταυτότητα της νεκρής γυναίκας που βρέθηκε, αλλά η έρευνα είναι ακόμα σε εξέλιξη.
«Νωρίτερα σήμερα, ένα πτώμα εντοπίστηκε και ταιριάζει με την περιγραφή της Γκάμπι Πετίτο. Η πλήρης ταυτοποίηση δεν έχει ολοκληρωθεί για να πούμε 100% πως βρήκαμε την Γκάμπι, αλλά η οικογένειά της έχει ειδοποιηθεί για το εύρημα», επεσήμανε εκπρόσωπος της Υπηρεσίας
Προ ολίγων ημερών είχε εξαφανιστεί και ο σύντροφός της Γκάμπι
Η Γκάμπι Πετίτο, 22 ετών, είχε φύγει από τη Νέα Υόρκη τον Ιούλιο μαζί με τον σύντροφό της Μπράιαν Λόντρι, 23 ετών, για ένα ταξίδι με βανάκι που υποτίθεται θα διαρκούσε τέσσερις μήνες και τους σταθμούς του οποίου το ζευγάρι μοιραζόταν συχνά στο Instagram και το YouTube, όπου αναρτούσε φωτογραφίες και βίντεο.
Όμως, την 1η Σεπτεμβρίου, ο Μπράιαν Λόντρι επέστρεψε μόνος με το βανάκι στο σπίτι τους στη Φλόριντα. Στις 11 Σεπτεμβρίου, η οικογένεια της Γκαμπριέλ Πετίτο ενημέρωσε τις αρχές για την εξαφάνισή της, λέγοντας πως δεν έχει νέα της από τα τέλη Αυγούστου.
Έχοντας ακολουθήσει το ζευγάρι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για εβδομάδες, στα μαγευτικά τοπία της αμερικανικής Δύσης, οι χρήστες του διαδικτύου κινητοποιήθηκαν θέλοντας να προσφέρουν βοήθεια για τον εντοπισμό της νεαρής κοπέλα και τα ΜΜΕ καταγράφουν συνεχώς την εξέλιξη της υπόθεσης.
Η αστυνομία ανακοίνωσε πως αντιμετωπίζει προς το παρόν την εξαφάνιση του Μπράιαν, έπειτα από εκείνη της Γκαμπριέλ, ως μια «υπόθεση πολλαπλών εξαφανίσεων».
«Όταν θα έχουμε λεπτομέρειες, θα κάνουμε ανακοινώσεις» έγραψε σε τουίτ ο διοικητής της αστυνομίας του Νορτ Πορτ Τοντ Γκάρισον.
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, βλέπουμε το ζευγάρι, στις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να χαμογελάει, να αγκαλιάζεται και να περπατά χέρι χέρι στην παραλία. Ωστόσο, σε ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία του Μόαμπ, μιας μικρής πόλης της Γιούτα, ενίσχυσε τους όποιους προβληματισμούς σχετικά με τον ρόλο του συντρόφου της 22χρονης Αμερικανίδας.
Η Γκάμπι, όπως τη φωνάζουν οι δικοί της, εμφανίζει να κλαίει, μέσα σε ένα αυτοκίνητο, αφότου η αστυνομία επενέβη έπειτα από καυγά μεταξύ τους.
Το FBI άνοιξε μια ειδική τηλεφωνική γραμμή για οποιονδήποτε έχει πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση, ενώ δημιουργήθηκε λογαριασμός στο GoFundMe για τη «συγκέντρωση χρημάτων με στόχο να δοθεί βοήθεια στις προσπάθειες εντοπισμού της Γκάμπι Πετίτο». Έως την Πέμπτη είχαν συγκεντρωθεί 45.000 δολάρια.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χιλιάδες άνθρωποι στους δρόμους 70 σχεδόν πόλεων
Το μέτρο επιτρέπει σε άτομα που διατηρούν σχέσεις με περισσότερους από έναν συντρόφους να καταχωρίζουν επίσημα τη σχέση τους
Αγωνία στη Σίλικον Βάλεϊ μετά την αλλαγή συσχετισμών - Στο στόχαστρο Μασκ, Ζούκερμπεργκ και Μπέζος
Σε θέση μάχης οι «δελφίνοι» με το βλέμμα στις αμερικανικές εκλογές 2028
Οι φόβοι για νέα στρατιωτικά πλήγματα και οι πιέσεις για διπλωματική λύση
Η Πιονγκγιάνγκ κατηγορείται εδώ και καιρό για την ύπαρξη στρατοπέδων συγκέντρωσης στο έδαφός της
Η αύξηση αφορά πάνω από 2 εκατ. εργαζομένους
Ο γιος του Αμερικανού προέδρου στο πλευρό του Βανς
Η Επιτροπή αξιοποιεί εσωτερικά νέα ψηφιακά εργαλεία, προκειμένου να «εκσυγχρονίσει» τη νομοθετική διαδικασία
Σε ποιες χώρες σήμανε συναγερμό
H υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια των αρμόδιων αρχών
Η περίεργη εξαφάνιση που ερευνούν οι αστυνομικοί στη Τζόρτζια
Θεώρησε την προσθήκη «προσβολή για την κουλτούρα του» - Έχασε και τη δικαστική μάχη
«Δε με νοιάζει τι λες, δεν ψηφίζεις στο Μίσιγκαν» - Viral βίντεο με τον νεοεκλεγέντα γερουσιαστή
Στο επίκεντρο εμπόριο, Ταϊβάν και γεωπολιτικός ανταγωνισμός
Το 17,5% των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης αναμένεται να απεργήσει
«Αν έμαθα ένα πράγμα από τον Βίτο, είναι να μην αφήνεις ποτέ την ηλικία σου να σε περιορίζει»
Νέα προειδοποίηση από τον επικεφαλής του Ανώτατου Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας της χώρας
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.