Κοσμος

«Mayor Pete» Το ντοκιμαντέρ για τον πρώτο γκέι υποψήφιο πρόεδρο

H στήριξη του στον Μπάιντεν θεωρήθηκε «κομβική για το χρίσμα των Δημοκρατικών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Pete Buttigieg
O Pete Buttigieg ©Paras Griffin / Getty Images / Ideal Image

Ντοκιμαντέρ του Amazon για τον Pete Buttigieg πρώτο ανοικτά γκέι υποψήφιο πρόεδρο στην ιστορία των ΗΠΑ.

Το «Mayor Pete», ένα νέο ντοκιμαντέρ της Amazon που περιγράφει την υποψηφιότητα του πρώην δημάρχου του South Bend Pete Buttigieg για την προεδρία, θα κάνει το ντεμπούτο στο φεστιβάλ LGBTQ+ της Νέας Υόρκης NewFest τον επόμενο μήνα. 

Η ταινία παρακολουθεί τον Buttigieg στην προεκλογική εκστρατεία ως τον πρώτο ομοφυλόφιλο υποψήφιο που είχε σοβαρή ευκαιρία να κερδίσει το χρίσμα των Δημοκρατικών για την προεδρία. Παρότι κέρδισε την κρίσιμη πολιτεία της Άιοβα, ο Buttigieg εγκατέλειψε τον αγώνα όταν έγινε σαφές ότι ο Μπάιντεν είχε το προβάδισμα ως μετριοπαθής υποψήφιος. Ωστόσο η υποστήριξη του Buttigieg θεωρήθηκε ως κομβικής σημασίας για την εκστρατεία Μπάιντεν.

Ο Buttigieg  μπορεί να μην έγραψε ιστορία ως ο πρώτος ομοφυλόφιλος Πρόεδρος, αλλά είναι πρώτος γκέι άντρας που υπηρετεί ως μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου.

Μέχρι στιγμής, η Amazon δεν έχει κυκλοφορήσει τρέιλερ για την ταινία. Το φεστιβάλ υβριδικών ταινιών ξεκινά στις 15 Οκτωβρίου και το ντοκιμαντέρ θα είναι διαθέσιμο για ροή στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων ή θα προβληθεί στις τοπικές αίθουσες.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ