- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ερντογάν: Θα πάω στην Κύπρο να στηρίξω τα αδέρφια μας
Χαρακτήρισε «Ημέρα Ειρήνης και Ελευθερίας» την 20η Ιουλίου
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Κύπρο - Η ανακοίνωση για στήριξη των «αδελφών του» και τα σχέδια του για τα Βαρώσια.
Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανακοίνωσε ότι θα μεταβεί για δύο ημέρες στην Κύπρο προκειμένου να στηρίξει «τα αδέλφια του», χαρακτηρίζοντας την 20η Ιουλίου «Ημέρα Ειρήνης και Ελευθερίας».
«Την ημέρα της θρησκευτικής μας γιορτής, ελπίζουμε ότι θα είμαστε στην ‘ΤΔΒΚ’ για την ‘Ημέρα Ειρήνης και Ελευθερίας’ στις 20 Ιουλίου. Με τη βοήθεια του Θεού, ελπίζουμε ότι θα πάμε στη ‘Βόρεια Κύπρο’ από την Πέμπτη και θα είμαστε εκεί την Παρασκευή και ότι θα επιστρέψουμε την Παρασκευή το απόγευμα. Θα περάσουμε την πρώτη μέρα της θρησκευτικής μας γιορτής με τους ‘Κύπριους’ αδερφούς μας και θα συμμετέχουμε στις τελετές της 20ης Ιουλίου. Επομένως, πιστεύω ότι θα στείλουμε ένα μήνυμα στον κόσμο ότι στηρίζουμε την ‘ΤΔΒΚ’ με τον ισχυρότερο τρόπο στην αναζήτηση δικαιωμάτων και δικαιοσύνης», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ και τον Μανώλη Κωστίδη, το πρόγραμμα του Τούρκου Προέδρου θα επεκταθεί, καθώς η επίσκεψη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα Κατεχόμενα, θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 19 Ιουλίου αντί στις 20, αφού ο Τούρκος Πρόεδρος θα παρακολουθήσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ διασήμων στην Λευκωσία. Μάλιστα, στις 20 Ιουλίου θα ανακοινώσει τα σχέδια του για τα Βαρώσια και τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη. Στην περίπτωση που ξεκινήσουν έρευνες της ExxoMobile στην Κυπριακή ΑΟΖ τότε και η Τουρκία Θα είναι έτοιμη να στείλει στην περιοχή δικά της σεισμογραφικά σκάφη και γεωτρύπανα.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θα κάνουμε τα πάντα για να προστατεύσουμε την πόλη, λέει ο υπουργός Εσωτερικών
Στην ίδια συνεδρίαση εξελέγη επίσης 80μελές Κομματικό Συμβούλιο και 15μελές Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι ο κουμπαράς της Ευρώπης», δήλωσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Το Πακιστάν επιχειρεί να μεσολαβήσει ξανά για τον τερματισμό του πολέμου
Ασκήσεις για τα παιδιά πώς να αντιδρούν σε συναγερμό για μη επανδρωμένο αεροσκάφος
Πάνω από 1.000 οι νεκροί σε Κονγκό και Ουγκάντα
Νέες εκκενώσεις κοινοτήτων, συνολικά 26.000 άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τις εστίες τους
Πάνω από 44.000 άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από την περιοχή - Το σχέδιο εκκένωσης είχε εκπονηθεί από το 2023
Ο οδηγός δυσκολευόταν να διατηρήσει το Bulldog στην πορεία του, θυμίζοντας σκηνές κινηματογραφικής καταδίωξης
Μπαράζ επικρίσεων για το περιεχόμενο της συμφωνίας - Επικίνδυνη κούρσα πυρηνικών εξοπλισμών στη Μέση Ανατολή
Εκτοξευτήρες πυραύλων και drones ξαναφτιάχνονται από την Τεχεράνη μετά τους βομβαρδισμούς
«Συμπεριφέρεται σαν να είναι ακόμη δήμαρχος του Μάντσεστερ», απαντάει η αντιπολίτευση
Για κινδύνους διαδικτυακής παρενόχλησης κάνουν λόγο οι Βρυξέλλες
Τρίτη επίθεση σε μια εβδομάδα στις μεγάλες αποθήκες της Wildberries
Νέο πακέτο δασμών σε πάνω από 80 εμπορικούς εταίρους - Έντονες διεθνείς αντιδράσεις
Εγκατέλειψαν άρον άρον δημοφιλή τουριστικό προορισμό
Ανάρτηση ψευδών ειδήσεων, πλαστά έγγραφα και παρενόχληση μεταξύ άλλων
Απογειώθηκε μαχητικό F16 και «εξουδετέρωσε» την απειλή
Η κρίση της αλήθειας, η δημαγωγία, ο δημόσιος χώρος και το νόημα της πολιτικής ελευθερίας μέσα από δύο κορυφαίες φιλοσοφικές ματιές.
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.