- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Φάουτσι: Πιθανόν πολύ καλό το εμβόλιο της AstraZeneca
«Ανησυχία για την παρουσίαση των δεδομένων από τη φαρμακοβιομηχανία»
Κορωνοϊός: «Το εμβόλιο της AstraZeneca είναι πιθανόν πολύ καλό» αναφέρει ο Άντονι Φάουτσι.
Το εμβόλιο της AstraZeneca κατά της Covid-19 είναι πιθανόν πολύ καλό, αλλά η ανεξάρτητη αμερικανική επιτροπή που επιβλέπει τις κλινικές δοκιμές εξέφρασε ανησυχία για τον τρόπο που η φαρμακοβιομηχανία παρουσίασε τα δεδομένα της σε δελτίου Τύπου αυτή την εβδομάδα. Αυτά δήλωσε σήμερα, 23 Μαρτίου, ο κορυφαίος αμερικανός υγειονομικός αξιωματούχος, Άντονι Φάουτσι, ενώ η AstraZeneca ανακοίνωσε πριν από λίγο πως θα δώσει στην εν λόγω αμερικανική επιτροπή τα πιο επικαιροποιημένα δεδομένα της.
«Αυτό είναι πιθανόν ένα πολύ καλό εμβόλιο», δήλωσε στην εκπομπή «Good Morning America» του ABC News ο δρ. Φάουτσι, ιατρικός σύμβουλος του προέδρου Τζο Μπάιντεν για την Covid-19 και διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργιών και Λοιμωδών Νόσων (NIAID).
Όμως, πρόσθεσε, η επιτροπή που ελέγχει τα δεδομένα και την ασφάλεια (DSMB) «εξέφρασε την ανησυχία της» για το γεγονός ότι τα δεδομένα στη δημόσια δήλωση της AstraZeneca «ήταν κάπως παρωχημένα και θα μπορούσε πράγματι να είναι λίγο παραπλανητικά».
Η AstraZeneca ανακοίνωσε στο μεταξύ σήμερα, μετά τις αμφιβολίες που εξέφρασε η αμερικανική επιτροπή, πως θα της κοινοποιήσει τα πιο επικαιροποιημένα δεδομένα της.
Η αγγλοσουηδική φαρμακοβιομηχανία διευκρίνισε πως τα δεδομένα που παρουσίασε χθες, Δευτέρα, βασίζονταν σε μια ανάλυση μέχρι την ημερομηνία της 17ης Φεβρουαρίου και πρόσθεσε πως έχει εξετάσει την προκαταρκτική εκτίμηση και έχει διαπιστώσει πως συμφωνεί με την προσωρινή αναφορά της.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
H στιγμή που κατάλαβε ποιοι κρύβονται πίσω από τις επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους
Με μηδενικό πρόσθετο κόστος, ευελιξία και πρακτική αξία, το NUP EDU-TOOLKIT προσφέρει στους φοιτητές κάτι περισσότερο από γνώση: τους δίνει τα εργαλεία για να μετατρέψουν τη γνώση σε πράξη.
Τι δείχνουν τα έως τώρα αποτελέσματα για το κόμμα που προηγείται
Από την κλιμάκωση στη Μέση Ανατολή στον οικονομικό πόλεμο της Ρωσίας, και από την ευρωπαϊκή ΑΙ στην πρόληψη της άνοιας
Μισθοί εκατομμυρίων και μπόνους απόδοσης
Tι δήλωσε ο επικεφαλής της OPENAI
Η εμπορική σύγκρουση με τις ΗΠΑ επιταχύνει τη στροφή
Σε εντελώς διαφορετικό τόνο ο Μπαράκ Ομπάμα
Η ειδική αμαξοστοιχία ταξίδευε από το Κίεβο προς την Πολωνία
Τι αποκαλύπτει στο νέο ντοκιμαντέρ
Εδώ ακριβώς βρίσκεται η στρατηγική του Κρεμλίνου
Εκτελούσε δρομολόγιο εν μέσω κακών καιρικών συνθηκών
Δύο κρίσιμα περάσματα υπό πίεση
Μεγάλες αλυσίδες στρέφονται στο σαυρίδι Χιλής μετά τη μείωση των αποθεμάτων
Eπανέρχονται οι ισχυρισμοί ότι παντρεύτηκε τον αδελφό της για να αποκτήσει άδεια παραμονής
Ο Ντάριο Αμοντέι προτείνει σχέδιο τριών βημάτων, με ανεξάρτητους ελεγκτές μέσα στις εταιρείες
Τώρα παραχωρεί ακίνητο στο κοινό
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.