- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Παχύσαρκος στη Γαλλία μεταφέρθηκε με γερανό στο νοσοκομείο
Ο άνδρας ζύγιζε 300 κιλά - Διασώστες γκρέμισαν την πρόσοψη στο διαμέρισμα για να μπει το κοντέινερ
Στη Γαλλία επιστράτευσαν γερανό και κοντέινερ για να μεταφέρουν στο νοσοκομείο έναν παχύσαρκο άνδρα, που ζύγιζε 300 κιλά.
Απίστευτες εικόνες μετέδωσαν ΜΜΕ στη Γαλλία από την προσπάθεια πυροσβεστών να μεταφέρουν με γερανό στο νοσοκομείο έναν παχύσαρκο άνδρα.
Με τη χρήση ενός γερανού σήκωσαν ένα κοντέινερ και το έβαλαν σε όροφο πολυκατοικίας στην πόλη Περπινιάν (Perpignan).
O Αλάν Π., με βάρος 300 κιλά, δεν μπορούσε να μετακινηθεί από το κρεβάτι του, στο οποίο ήταν καθηλωμένος εδώ και περίπου έναν χρόνο μετά από ατύχημα. Πάσχει από παθολογική παχυσαρκία.
Στην επιχείρηση για τη μεταφορά του με γερανό στο νοσοκομείο, συμμετείχαν 50 διασώστες περίπου, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Όπως φαίνεται και στις εικόνες, είχαν ληφθεί μεταξύ άλλων τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού.
Ο παχύσαρκος άνδρας θα παραμείνει στο νοσοκομείο για αρκετούς μήνες, όπου και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για την απώλεια βάρους. Για να μπορέσει να μπει το κοντέινερ στο διαμέρισμα, εργάτες γκρέμισαν την πρόσοψη για να ανοίξουν πρόσβαση στο κτίριο. Διασώστες χρησιμοποίησαν ένα φουσκωτό στρώμα για να σηκώσουν τον 50χρονο άνδρα.
Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που στήθηκε μια τέτοια επιχείρηση. Τον περασμένο Δεκέμβριο ο άνδρας είχε αρνηθεί να τον μεταφέρουν, καθώς -όπως είχε πει τότε στους διασώστες- φοβόταν ότι θα χάσει το διαμέρισμά του.
Ο Μουσταφά Σεμπάν, ο επικεφαλής γιατρός των υπηρεσιών εκτάκτων περιστατικών του Μονπελιέ, ανέφερε ότι οι διασώστες τον προέτρεψαν να προσπαθήσει και τον βοήθησαν να βγει από το κτίριο και να μεταφερθεί με γερανό στο νοσοκομείο.
«Φοβόταν να βγει. Το καταλαβαίνουμε και τώρα εργαστήκαμε με εκείνον για να τον φέρουμε στην κατάλληλη συναισθηματική κατάσταση. Υπάρχει ένα είδος εμπιστοσύνης μεταξύ μας» ανέφερε σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους.
Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο πρώτος Αμερικανός ποντίφικας προειδοποίησε πως η βία δεν θα οδηγήσει στην απονομή της δικαιοσύνης
Η Κεντροδεξιά πολιορκεί το Παρίσι και η Ακροδεξιά τη Μασσαλία - Στο 20% η συμμετοχή το μεσημέρι
Η κυβέρνηση Νετανιάχου ενέκρινε συμπληρωματικό προϋπολογισμό για άμεσες αγορές οπλισμού
«Προμήθεια συναλλαγής» φέρνει δισεκατομμύρια στα ταμεία για τον έλεγχο της δημοφιλούς πλατφόρμας
Ανάληψη ευθύνης με βίντεο-ντοκουμέντο από την Ashab Al Yamim - «Κύμα αντισημιτισμού» καταγγέλλει το Τελ Αβίβ
Συνελήφθη ο δράστης - Ερευνώνται καταγγελίες για αντι-ισλαμικά συνθήματα
Ο Αμερικανός πρόεδρος απορρίπτει το ενδεχόμενο άμεσης ειρήνης με την Τεχεράνη
Οι δύο ήταν «μεταξύ των πιο σημαντικών προσώπων στην ιρανική κοινότητα πληροφοριών»
Ο Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε σήμερα το κάλεσμά του προς άλλες χώρες να βοηθήσουν στην ασφάλεια των Στενών του Χορμούζ
15η ημέρα του πολέμου στη Μέση Ανατολή
ΗΠΑ και Ιράν αντιτίθενται στην πιθανότητα εκεχειρίας στη Μέση Ανατολή
Πρώτη συνομιλία των δύο χωρών μετά την έναρξη του πολέμου στο Ιράν
Πέθανε σε ηλικία 96 ετών ένας από τους σημαντικότερους φιλοσόφους του 20ού και των αρχών του 21ου αιώνα
Εάν πληγούν ενεργειακές υποδομές της
Το ζευγάρι απαντά σε αποσπάσματα από το νέο βιβλίο του Τομ Μπάουερ που ισχυρίζονται ότι η Μέγκαν «έκανε πλύση εγκεφάλου» στον Χάρι
Το κάλεσμα σε Βρετανία και Κίνα - H ανάρτηση του Αμερικανού προέδρου
Υπήρξε ένας από τους πιο επιδραστικούς φιλοσόφους όλων των εποχών
Ποιος φέρεται να είναι ο διάσημος καλλιτέχνης;
Η αποστολή του HMS Dragon στην Κύπρο άργησε, καθώς η στρατηγική αξιοπιστία της βρετανικής κυβέρνησης φθίνει επικίνδυνα
Ο πρεσβευτής της Τεχεράνης στο Νέο Δελχί επιβεβαίωσε την άρση του αποκλεισμού εν μέσω της παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.