Κοσμος

Βρετανία: Εκλάπησαν προϊόντα της Apple από φορτηγό

Πρόκειται για προϊόντα αξίας περίπου 5,5 εκατ. ευρώ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ταμπέλα με το λογότυπο της Apple
Ταμπέλα με το λογότυπο της Apple © Unsplash/ Medhat Dawoud

Βρετανία: Άγνωστοι δράστες έκλεψαν από φορτηγό προϊόντα της Apple- Πώς έγινε το περιστατικό- Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους

Προϊόντα της Apple αξίας 5 εκατομμυρίων στερλινών, δηλαδή περίπου 5,58 εκατ. ευρώ, εκλάπησαν από φορτηγό στην κεντρική Αγγλία, όταν άγνωστοι δράστες έδεσαν τον οδηγού του φορτηγού και έναν φρουρό ασφαλείας και εξαφανίστηκαν με τη λεία τους. 

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι ληστές έβαλαν στόχο το φορτηγό καθώς βρισκόταν σε παράδρομο του αυτοκινητοδρόμου M1 στο Νορθαμπτονσάιρ αργά χθες Δευτέρα το βράδυ και έδεσαν τον οδηγό και έναν φρουρό τους οποίους άφησαν εκεί, προτού πάνε το φορτηγό σε κοντινό βιομηχανικό χώρο. Εκεί μετέφεραν το ρυμουλκούμενο τμήμα του σε άλλο φορτηγό, με το οποίο συνέχισαν για περίπου 14,4 χιλιόμετρα ως την πόλη Λάτεργουορθ, όπου φόρτωσαν τις 48 παλέτες με τα προϊόντα της Apple σε ένα τρίτο όχημα.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους. Μάλιστα, ζητά πληροφορίες από «οποιονδήποτε μπορεί να του προσφέρθηκαν προς πώληση προϊόντα της Apple υπό ασυνήθιστες συνθήκες ή γνωρίζει για κάποιον που να πωλεί τέτοια τεμάχια σε χαμηλές τιμές».

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ