Κοσμος

Φον Ντερ Λάιεν- Κορωνοϊός: Αρνητικό και το τελευταίο τεστ

Τι ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν
Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν © EUROKINISSI/ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Αρνητικό και το τελευταίο τεστ για κορωνοϊό της Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν- Είχε τεθεί σε καραντίνα μετά από επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα

Αρνητικό ήταν το αποτέλεσμα του τεστ κορωνοϊού της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν.

Όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Ερίκ Μαμέρ, η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν θα παραμείνει σε αυτοπεριορισμό μέχρι αύριο οπότε συμπληρώνονται επτά ημέρες από όταν ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα. 

 

 

Μάλιστα, ανέφερε ότι η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν, δύο φορές την εβδομάδα υποβάλλεται σε τεστ για κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, υποβάλλεται σε εξέταση κάθε Δευτέρα και Πέμπτη και είχε υποβληθεί σε έλεγχο τόσο πριν από το ταξίδι της στην Πορτογαλία όσο και κατά την επιστροφή της.

Είχε τεθεί σε καραντίνα

Η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν με tweet σήμερα (5/10) το πρωί, είχε κάνει γνωστό πως τέθηκε σε καραντίνα, καθώς βρέθηκε σε χώρο, όπου υπήρχε κρούσμα. 

«Ενημερώθηκα ότι συμμετείχα σε μια συνάντηση την περασμένη Τρίτη στην οποία παρευρέθη ένα πρόσωπο που χθες βρέθηκε θετικό στην COVID-19», ανέφερε η φον ντερ Λάιεν σε ανάρτησή της στο Twitter.

«Σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, συνεπώς θέτω τον εαυτό μου σε αυτοαπομόνωση έως αύριο το πρωί. Βρέθηκα αρνητική την Πέμπτη και θα υποβληθώ και πάλι σε τεστ σήμερα».

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ  

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ