Κοσμος

Χάρι Πότερ: Έρχεται θεματικό πάρκο στο Τόκιο το 2023

Στη θέση ενός λούνα παρκ 94 ετών στην ιαπωνική πρωτεύουσα

62224-137655.jpg
Newsroom
11’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Χάρι Πότερ
Επιστρέφει ο Χάρι Πότερ με αφορμή τον κορωνοϊό © IMDB

Στο Τόκιο αναμένεται να φτιαχτεί το νέο θεματικό πάρκο του Χάρι Πότερ το 2023 - Θα έχει έκταση 30.000 τετραγωνικών μέτρων.

Ένα θεματικό πάρκο για τον Χάρι Πότερ θα χτιστεί στη θέση ενός λούνα παρκ 94 ετών στο Τόκιο που πρόκειται να κλείσει στα τέλη Αυγούστου.

Το Toshimaen είναι ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα ψυχαγωγίας στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας και διαθέτει πισίνες και δραστηριότητες σε μια έκταση 220.000 τετραγωνικών μέτρων.

Η Seibu Railway, ιδιοκτήτρια του Toshimaen, υπέγραψε συμφωνία με την Warner Bros. Japan, την Itochu Corporation και άλλους εταίρους για την κατασκευή του θεματικού πάρκου για τον Χάρι Πότερ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

For each character, filmmakers designed unique wands to match their personalities and traits. For example, the handle of Mad-Eye Moody's wand has a natural socket to match his missing eye.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Warner Bros. Studio Tour (@wbtourlondon) στις

Το θεματικό πάρκο έκτασης 30.000 τετραγωνικών μέτρων για τον αγαπημένο μάγο πρόκειται να ανοίξει το πρώτο εξάμηνο του 2023. Σκηνικά, κοστούμια και αντικείμενα που χρησιμοποιήθηκαν σε ταινίες του Χάρι Πότερ θα είναι διαθέσιμα στο κοινό, επιτρέποντας στους θαυμαστές να βιώσουν σκηνές από τη δημοφιλή σειρά.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν γλυπτά που τοποθετούνται στην είσοδο της μονάδας από χαρακτήρες από τις ταινίες. Πρόκειται για το δεύτερο μόλις θεματικό πάρκο τέτοιο τύπου στον κόσμο μετά το Λονδίνο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thanks for your feedback! We solemnly swear to continue to keep you informed, share behind-the-scenes secrets and keep the filmmaking magic alive throughout this time. ✨

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Warner Bros. Studio Tour (@wbtourlondon) στις

Η Warner Bros. σχολίασε ότι «ανυπομονεί να δημιουργήσει κάτι πολύ ξεχωριστό διατηρώντας ταυτόχρονα την αρμονία με το τοπικό περιβάλλον».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Of course it is happening inside your head, Harry…" Can you complete Albus Dumbledore's quote?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Warner Bros. Studio Tour (@wbtourlondon) στις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ