- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Μ. Βρετανία: Έσυραν αστυνομικό με το αυτοκίνητο και τον σκότωσαν
Οι τρεις έφηβοι δράστες κρίθηκαν ένοχοι από το δικαστήριο
Μεγάλη Βρετανία: Στη φυλακή οι τρεις έφηβοι που έσυραν αστυνομικό με το αυτοκίνητο μέχρι να πεθάνει - Είχαν επιχειρήσει να κλέψουν «γουρούνα».
Ένοχοι κρίθηκαν από δικαστήριο στη Μεγάλη Βρετανία οι τρεις έφηβοι που έσυραν αστυνομικό με το αυτοκίνητο και τον σκότωσαν.
Οι τρεις έφηβοι δράστες καταδικάστηκαν την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 σε συνολική ποινή κάθειρξης 42 ετών.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, σκότωσαν αστυνομικό στη Μεγάλη Βρετανία, αφού τον έσυραν με το αυτοκίνητό τους σε απόσταση μεγαλύτερη των 2 χιλιομέτρων. Ο φόνος του αστυνομικού στη Μεγάλη Βρετανία που τον έσυραν μέχρι να πεθάνει, έγινε τον Αύγουστο του 2019.
Οι τρεις νεαροί προσπαθούσαν να κλέψουν μια «γουρούνα», όταν τους πλησίασε ο 28χρονος αστυνομικός Άντριου Χάρπερ. Καταδίωξε το αυτοκίνητό τους, ωστόσο πιάστηκε στον ιμάντα με τον οποίο θα έδεναν τη «γουρούνα» για να την μεταφέρουν. Αφού τον έσυραν για 2,25 χιλιόμετρα σε έναν επαρχιακό δρόμο, οι δράστες έλυσαν τον ιμάντα και εγκατέλειψαν το πτώμα.
Ο Χένρι Λονγκ (19 ετών και οδηγός του αυτοκινήτου) και οι δύο συνεργοί, του, Τζέσι Κόουλ και Άμπερτ Μπάουερς, 18 ετών και οι δύο, κρίθηκαν ένοχοι για ανθρωποκτονία εξ αμελείας αλλά απαλλάχθηκαν για την κατηγορία του φόνου. Την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 ο Λονγκ καταδικάστηκε σε κάθειρξη 16 ετών και οι δύο άλλοι σε κάθειρξη 13 ετών ο καθένας.
Στις αρχές της εβδομάδας η χήρα του Χάρπερ ζήτησε από τον πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον να επαναληφθεί η δίκη επειδή οι κατηγορούμενοι αθωώθηκαν για την κατηγορία του φόνου εκ προθέσεως. Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η εισαγγελία υποστήριζε ότι οι κατηγορούμενοι γνώριζαν πως ο αστυνομικός σερνόταν πίσω από το αυτοκίνητό τους στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ οι συνήγοροί τους επιμένουν ότι δεν είχαν προσχεδιάσει αυτήν την εξέλιξη.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η κυβέρνηση Αλμπανέζι δεσμεύεται να αναχαιτίσει την εξάπλωση του H5N1 μετά τον εντοπισμό μολυσμένου θαλάσσιου πτηνού
Δύο βαγόνια του συρμού κατέληξαν στο οδόστρωμα από ύψος πέντε μέτρων
Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ασκεί δριμεία κριτική για το κόστος της σύγκρουσης
Ο Αμερικανός πρόεδρος αποκάλυψε το υπερπολυτελές Boeing 747-8, αξίας 400 εκατομμυρίων δολαρίων
Λίγες ώρες αργότερα, η οικογένεια εξέδωσε ανακοίνωση
Το περιστατικό έφερε ξανά στο προσκήνιο το φαινόμενο «King Tide» ή «βασιλική παλίρροια»
Εντάσεις στη σχέση των δύο χωρών με αφορμή την κοινή ιστορία τους
Αντιμετωπίζει ακόμα και ισόβια κάθειρξη
Αιτία του εκτροχιασμού φέρεται να είναι μία βλάβη στον μηχανισμό αλλαγής τροχιάς
Αναφορές για σοβαρούς τραυματισμούς επιβατών
Πρόστιμο 200 φράγκων ακόμη και για τατουάζ - Η απαγόρευση θα ισχύει και για τις ψηφιακές πλατφόρμες
Το κτίριο, ένας οκταώροφος πύργος επενδεδυμένος με γρανίτη, έχει ήδη προκαλέσει συζητήσεις για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του
Oι νέοι κανόνες θα εφαρμοστούν από την επόμενη σχολική χρονιά
Το στιγμιότυπο αναπαράχθηκε ευρέως στα social media
Στόχος η παρεμπόδιση της εφοδιαστικής αλυσίδας της Μόσχας
Η στρατηγική της προσέγγισης με τον Αμερικανό πρόεδρο γυρίζει μπούμερανγκ
Προφυλακισμένος ο 41χρονος Ζερόμ Μπαρέλα
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας δηλώνει ότι δεν θα παραιτηθεί και ότι θα είναι υποψήφιος στην όποια αναμέτρηση για την ηγεσία
Πυρά της ιταλικής κυβέρνησης στο Τραμπ για το σχόλιο που έκανε στην Μελόνι
Καθυστερούν οι επαφές στην Ελβετία
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.