- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Μ. Βρετανία: Έσυραν αστυνομικό με το αυτοκίνητο και τον σκότωσαν
Οι τρεις έφηβοι δράστες κρίθηκαν ένοχοι από το δικαστήριο
Μεγάλη Βρετανία: Στη φυλακή οι τρεις έφηβοι που έσυραν αστυνομικό με το αυτοκίνητο μέχρι να πεθάνει - Είχαν επιχειρήσει να κλέψουν «γουρούνα».
Ένοχοι κρίθηκαν από δικαστήριο στη Μεγάλη Βρετανία οι τρεις έφηβοι που έσυραν αστυνομικό με το αυτοκίνητο και τον σκότωσαν.
Οι τρεις έφηβοι δράστες καταδικάστηκαν την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 σε συνολική ποινή κάθειρξης 42 ετών.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, σκότωσαν αστυνομικό στη Μεγάλη Βρετανία, αφού τον έσυραν με το αυτοκίνητό τους σε απόσταση μεγαλύτερη των 2 χιλιομέτρων. Ο φόνος του αστυνομικού στη Μεγάλη Βρετανία που τον έσυραν μέχρι να πεθάνει, έγινε τον Αύγουστο του 2019.
Οι τρεις νεαροί προσπαθούσαν να κλέψουν μια «γουρούνα», όταν τους πλησίασε ο 28χρονος αστυνομικός Άντριου Χάρπερ. Καταδίωξε το αυτοκίνητό τους, ωστόσο πιάστηκε στον ιμάντα με τον οποίο θα έδεναν τη «γουρούνα» για να την μεταφέρουν. Αφού τον έσυραν για 2,25 χιλιόμετρα σε έναν επαρχιακό δρόμο, οι δράστες έλυσαν τον ιμάντα και εγκατέλειψαν το πτώμα.
Ο Χένρι Λονγκ (19 ετών και οδηγός του αυτοκινήτου) και οι δύο συνεργοί, του, Τζέσι Κόουλ και Άμπερτ Μπάουερς, 18 ετών και οι δύο, κρίθηκαν ένοχοι για ανθρωποκτονία εξ αμελείας αλλά απαλλάχθηκαν για την κατηγορία του φόνου. Την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 ο Λονγκ καταδικάστηκε σε κάθειρξη 16 ετών και οι δύο άλλοι σε κάθειρξη 13 ετών ο καθένας.
Στις αρχές της εβδομάδας η χήρα του Χάρπερ ζήτησε από τον πρωθυπουργό της Μεγάλης Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον να επαναληφθεί η δίκη επειδή οι κατηγορούμενοι αθωώθηκαν για την κατηγορία του φόνου εκ προθέσεως. Όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η εισαγγελία υποστήριζε ότι οι κατηγορούμενοι γνώριζαν πως ο αστυνομικός σερνόταν πίσω από το αυτοκίνητό τους στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ οι συνήγοροί τους επιμένουν ότι δεν είχαν προσχεδιάσει αυτήν την εξέλιξη.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποκαλεί «οπλοφόρο» τον 37χρονο που πυροβολήθηκε εν ψυχρώ από πράκτορες της ICE
«Είχε νόμιμη άδεια οπλοκατοχής» απαντά η αστυνομία
Σύμφωνα με την Telegraph, σε πολλές περιπτώσεις όσοι μολύνονται πέφτουν σε κώμα
Ο Τιμ Γουόλς ζητά τον άμεσο τερματισμό των ομοσπονδιακών επιχειρήσεων
Πιθανός νέος γύρος συνομιλιών με Ρωσία και ΗΠΑ
Αυξάνονται οι φόβοι για επικείμενη αμερικανική επίθεση
Μετά την ανακοίνωση εμπορικής συμφωνίας με την Κίνα από τον Καναδό πρωθυπουργό
Οργή στη Δανία για τις δηλώσεις - «Είμαστε η χώρα με τις μεγαλύτερες απώλειες ανά κάτοικο», απαντά η πρωθυπουργός
Χάος από χιονοπτώσεις και πλημμύρες σε όλη τη χώρα - Εκατοντάδες τραυματίες και ισοπεδωμένες κατοικίες
Επίσημη διαμαρτυρία της κυβέρνησης Μελόνι για την απόφαση των ελβετικών αρχών
Απάτη-μαμούθ - Πώς οδηγήθηκε σε οικονομική καταστροφή
Ανοιχτή επιστολή προς τους ηγέτες στο Νταβός για μείωση των ανισοτήτων - «Έχουν εξαγοράσει τις δημοκρατίες μας»
Μετέφεραν παιδί και πατέρα σε κέντρο κράτησης στο Τέξας - «Απανθρωπιά πέρα από λόγια»
Μαζικές επιθέσεις με drones και πυραύλους πλήττουν τις δύο μεγαλύτερες ουκρανικές πόλεις
Η αντίληψη των Αμερικανών για τη Νέα Τάξη των «δικών τους» Πραγμάτων
Η Ουάσινγκτον λέει ότι στόχος ήταν σκάφος ναρκοδιακίνησης - Πρώτη επίθεση μετά τη σύλληψη Μαδούρο
Ο λαϊκισμός και το εθνικό πολιτικό κόστος μπλόκαραν την ευρωπαϊκή στρατηγική
Νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Συγκλονισμένη η οικογένειά του
Σάλος με τα σχόλια του Αμερικανού προέδρου - «Προσβλητικά και απαράδεκτα» λέει ο Στάρμερ
Ξεχωριστή θέση στη συλλογή είχε ένα μοναδικό δοχείο και κουτάλι, έργο του αργυροχόου Μαρσέλ Μπλοκ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.