- CITY GUIDE
- PODCAST
-
18°
Μπαγκλαντές: Εξιχνιάστηκε υπόθεση trafficking γυναικών
Τους υπόσχονταν δουλειά σε ξενοδοχεία στο Ντουμπάι και τις εξέδιδαν
Γυναίκες από το Μπαγκλαντές έπεσαν θύματα trafficking - Μεταφέρονταν στο Ντουμπάι για εργασία σε ξενοδοχεία και εξαναγκάζονταν σε πορνεία.
Η αστυνομία του Μπαγκλαντές ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι συνέλαβε τρεις άνδρες για trafficking εκατοντάδων νεαρών γυναικών που μεταφέρθηκαν στο Ντουμπάι με την υπόσχεση για δουλειά σε ξενοδοχεία και στη συνέχεια εξαναγκάστηκαν σε πορνεία.
Τα θύματα προπληρώθηκαν για ένα μήνα προκειμένου να εργαστούν σε ξενοδοχεία ως καμαριέρες ή χορεύτριες. Ωστόσο, όταν έφτασαν στο Ντουμπάι, «πολλές εξαναγκάστηκαν να κάνουν σεξ για χρήματα ενώ ξυλοκοπήθηκαν όσες αρνήθηκαν» όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.
Μεταξύ των τριών που συνελήφθησαν ήταν ένας άνδρας που φέρεται ως ο εγκέφαλος της ομάδας, ο οποίος κρυβόταν στο Μπαγκλαντές από τότε που απελάθηκε από το Ντουμπάι νωρίτερα φέτος.
Ο εν λόγω άνδρας συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να διαφύγει από τη χώρα νωρίτερα αυτό το μήνα. Οι δύο συνεργοί του, που θεωρούνται «κατώτεροί» του ιεραρχικά, συνελήφθησαν στη συνέχεια.
«Έχουμε συλλάβει τον εγκέφαλο της οργάνωσης. Υπάρχουν όμως και άλλα μέλη που συνεχίζουν αυτήν την επιχείρηση. Θα τους συλλάβουμε το συντομότερο δυνατό», δήλωσε ο Imtiaz Ahmed, αναπληρωτής γενικός επιθεωρητής του Τμήματος Ποινικών Ερευνών.
«Τα κορίτσια που στόχευαν ήταν ηλικίας μεταξύ 18 και 25 ετών. Μερικά από αυτά ήταν εργαζόμενοι ενδυμάτων, κάποιοι στο κυνήγι για δουλειά. Οι διακινητές εργάζονται για τουλάχιστον οκτώ χρόνια και εκτιμούμε ότι έστειλαν εκατοντάδες γυναίκες», πρόσθεσε.
ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανεβαίνει η ένταση μεταξύ Τελ-Αβίβ και Άγκυρας
Η προσωρινή πρόεδρος Ροντρίγκεζ προσπαθεί να κερδίσει την εύνοια των ΗΠΑ
Αιφνιδίασε τους πελάτες στο Ρέντμπεργκ στην πρώτη του επίσκεψη στην περιοχή μετά την άνοδό του στον θρόνο
Αφορμή για τις διαδηλώσεις ήταν η έξωση της 87χρονης Μαρικάρμεν από το διαμέρισμά της
Ανοίγει ο δρόμος για τη διεξαγωγή πρόωρων προεδρικών εκλογών
Μόνο η διπλωματία μπορεί να οδηγήσει σε μια διευθέτηση της κρίσης, τονίζει ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Τα δύο ζώα θα περάσουν τα επόμενα δέκα χρόνια σε έναν ζωολογικό κήπο στην Ατλάντα
Eκατοντάδες διαδηλωτές καταγγέλλουν την έξωση της 87χρονης
Η αστυνομία έχει χαρακτηρίσει την υπόθεση «μείζον περιστατικό»
«Αυτό που είναι νόμιμο δεν είναι απαραίτητα ηθικό», δήλωσε ο ποντίφικας από τη Λούρδη
H ομιλία του Ισραηλινού πρωθυπουργού μπροστά σε άδεια έδρανα εν όψει των εκλογών στο Ισραήλ
Στο πλευρό της 87χρονης γυναίκας διαδηλωτές
Πόσα μπορεί κανείς άραγε να περιμένει από έναν οργανισμό χωρίς καμία ουσιαστική ισχύ στην εποχή της πολυκρίσης;
Τα μυστικά της επιτυχίας και τη φιλοσοφία της ζωής του μοιράστηκε ο χολιγουντιανός σταρ
Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας δεσμεύτηκε ότι η χώρα του θα επιτύχει τους στόχους της «ανεξαρτήτως συνθηκών»
«Θα μπορούσατε να είστε εσείς η επόμενη Μαρικάρμεν», έγραφαν τα πανό
Οι διαδηλωτές ζητούν τη λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής
Εξαιτίας των καιρικών συνθηκών ακυρώθηκαν και οι συναυλίες του Βρετανού Εντ Σίραν
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.