Κοσμος

Η 12χρονη φωνή των μαύρων της Αμερικής στη Warner Records

Το «Θέλω να Ζήσω» κέρδισε εκατομμύρια likes κι ένα συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρεία

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Keedron Bryant
Keedron Bryant © Instagram

Συμβόλαιο με τη δισκογραφική Warner Records υπέγραψε ο 12χρονος που τραγουδά για τους φόβους των νεαρών μαύρων στις ΗΠΑ.

Το 12χρονο αγόρι που τραγουδά για τους φόβους ενός νέου μαύρου στην Αμερική του 2020 έγινε viral και κέντρισε το ενδιαφέρον μιας εκ των μεγαλυτέρων δισκογραφικών εταιρειών των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Warner Records συνάντησε τον 12χρονο Keedron Bryant και τον έπεισε να υπογράψει συμβόλαιο για το τραγούδι του με τίτλο «Θέλω να Ζήσω». Ένα τραγούδι που ο μικρός Keedron Bryant ανέβασε στο διαδίκτυο μετά τον βίαιο θάνατο του μαύρου Αμερικανού Τζορτζ Φλόιντ από τέσσερις αστυνομικούς στη Μινεάπολη των ΗΠΑ.

Η Warner Records επέλεξε μάλιστα να κυκλοφορήσει το τραγούδι του 12χρονου σήμερα με αφορμή την Ημέρα της Ελευθερίας (Juneteenth) στις ΗΠΑ που τιμάται η απελευθέρωση και των τελευταίων σκλάβων στο Τέξας το 1865.

Στο παρελθόν ο Bryant είχε λάβει μέρος στο talent show του NBC «Little Big Shots». Οι στίχοι του «Θέλω να Ζήσω» είναι για τον 12χρονο απολύτως βιωματικοί. «Είμαι ένας νέος μαύρος, κάνω ό,τι πρέπει για να σταθώ όρθιος, αλλά όταν κοιτάζω γύρω και βλέπω τι γίνεται στους όμοιούς μου κάθε μέρα, με κυνηγούν όπως τα θηράματα. Θέλω να ζήσω», τραγουδά μεταξύ άλλων.

Embedded rich media on Instagram

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ   

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ