- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ισπανία: 809 νεκροί από κορωνοϊό το τελευταίο 24ωρο
Συνολικά 11.744 τα θύματα από τον COVID-19
Συνολικά 11.744 τα θιύματα από τον COVID-19 στην Ισπανία. Πέθαναν 809 ασθενείς το τελευταίο 24ωρο. Έως τις 26 Απριλίου η κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Ο απολογισμός των νεκρών από τον νέο κορωνοϊό στην Ισπανία αυξήθηκε σε 11.744 σήμερα από 10.935 μία ημέρα πριν, έγινε γνωστό από το υπουργείο Υγείας της χώρας.
Είναι η δεύτερη συνεχόμενη ημέρα κατά την οποία ο αριθμός των νέων θανάτων, σε 24ωρη βάση, καταγράφει πτώση μετά το αρνητικό ρεκόρ της περασμένης Πέμπτης με 950 νεκρούς.
Συνολικά 809 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τη νόσο το τελευταίο 24ωρο, ένας αριθμός μειωμένος από τους 932 χθες Παρασκευή, καταδεικνύουν τα στοιχεία.
Το σύνολο των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε στα 124.736 σήμερα από 117.710 χθες, ήτοι μια αύξηση 7.026 κρουσμάτων, αναφέρει το υπουργείο.
Η Ισπανία θα παρατείνει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης έως τις 26 Απριλίου
Ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ θα ζητήσει από το ισπανικό κοινοβούλιο να δώσει το πράσινο φως για να παραταθεί η εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων κατά της επιδημίας του νέου κορονοϊού για επιπλέον 15 ημέρες, έως τις 26 Απριλίου.
Έπειτα από τηλεφωνική συνομιλία με τον Σάντσεθ, ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Πάμπλο Κασάδο έγραψε σε μήνυμά του στο Twitter ότι ο Ισπανός πρωθυπουργός τον ενημέρωσε ότι «θα ζητήσει από το Κογκρέσο να παρατείνει την κατάσταση έκτακτης ανάγκης» για δεύτερη φορά. Η τελευταία παράταση ήταν μέχρι την 11η Απριλίου.
Η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε ότι ο Σάντσεθ θα ανακοινώσει την παράταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης, κατά τη διάρκει συνέντευξης τύπου που θα παραχωρήσει σήμερα το απόγευμα.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
«Διαμαρτύρονται αλλά δεν θέλουν να βοηθήσουν»
MKO κάνουν λόγο για εξαιρετικά γρήγορη δίκη και για ομολογία που φέρεται να αποσπάστηκε υπό πίεση
Το μήνυμα του Μακρόν στη Ρωσία
Γιατί η συνοδεία εμπορικών πλοίων και τάνκερ δεν είναι εύκολη υπόθεση
Ο καλλιτέχνης από τη Νέα Ορλεάνη αποδέχθηκε κατηγορία τρίτου βαθμού - Το βεβαρημένο ιστορικό του
«Δεν θα μείνουμε άπραγοι», τόνισε ο υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατς
Σκηνικό ρήξης αποκαλύφθηκε τις τελευταίες 24 ώρες
Ο πόλεμος έχει εξαπλωθεί σε όλη τη Μέση Ανατολή στοιχίζοντας τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων
Πώς συνδέεται μια τέτοια επιχείρηση με τα Στενά του Ορμούζ
Οι νόμοι μποϊκοτάζ που σκέφτεται να ενεργοποιήσει ο Αμερικανός πρόεδρος
Η Ευρώπη παρακολουθεί ανήμπορη τον πόλεμο στον Ιράν
Η ΕΕ αναζητά εναλλακτικές οδούς στήριξης του Κιέβου - Σε εξέλιξη νέες διπλωματικές κινήσεις
Μέσα από μια σατιρική στιχομυθία, ο παρουσιαστής απαρίθμησε μία προς μία τις χώρες που γύρισαν την πλάτη στον Τραμπ
Ο Βιλερουά ντε Γκαλό καθησυχάζει για την οικονομία παρά την ενεργειακή αβεβαιότητα
Ο θάνατος του Ναϊνί δείχνει ότι οι στόχοι των ΗΠΑ και του Ισραήλ συνεχίζουν να είναι μέλη της διοίκησης του ιρανικού κράτους
Υπό εξέταση και το πάγωμα του ΕΦΚ
Η μελλοντική βασίλισσα της Νορβηγίας μετανιώνει για τη φιλία της με τον καταδικασμένο παιδόφιλο
Τα τελευταία χρόνια, ο Κιμ έχει επιδιώξει τον εκσυγχρονισμό των όπλων της Βόρειας Κορέας
«Ο πόλεμος μπορεί να τελειώσει πιο γρήγορα από ό,τι θεωρείται», ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.