Κοσμος

Πούτιν: Όσο είμαι πρόεδρος δεν θα υπάρξει «γονιός Νο1» και «γονιός Νο2»

«Θα υπάρχει μπαμπάς και μαμά»

Athens Voice News
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Βλαντίμιρ Πούτιν
Βλαντίμιρ Πούτιν © EPA/ALEXEY NIKOLSKY / SPUTNIK / KREMLIN POOL MANDATORY CREDIT

Στις έννοιες «γονιός Νο1» και «γονιός Νο2» αναφέρθηκε ο Πούτιν κατά τη συνάντησή του με την ομάδα εργασίας που ασχολείται με την αναθεώρηση του ρωσικού Συντάγματος.

Ότι δεν πρόκειται να εμφανιστούν οι έννοιες «γονιός Νο1» και «γονιός Νο2» όσο είναι ο ίδιος πρόεδρος, διαβεβαίωσε ο Βλαντίμιρ Πούτιν την Πέμπτη τους Ρώσους, κάνοντας σαφές με αυτόν τον τρόπο πως δεν υπάρχει προοπτική για γάμους μεταξύ ανθρώπων του ίδιου φύλου.

«Όσον αφορά στο γονιός Νο1 και γονιός Νο2, έχω ήδη πει δημόσια και το επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά: όσο είμαι πρόεδρος, δεν θα υπάρξει. Θα υπάρχει μπαμπάς και μαμά», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με την ομάδα εργασίας που ασχολείται με την αναθεώρηση του ρωσικού Συντάγματος με βάση τις προτάσεις που έχει καταθέσει ο ίδιος.

 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βανδαλισμοί: Η Γαλλία καταρρέει και κάποιοι στην Ελλάδα ζηλεύουν
Βανδαλισμοί: Η Γαλλία καταρρέει και κάποιοι στην Ελλάδα ζηλεύουν

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης ξερογλείφονται για ένα κάποιο μπάχαλο –μιας και κάτι τέτοιο θεωρείται γι’ αυτά δίκαιο και αυτονόητο–, που θα ξεβρακώσει την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY