- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Τζον Μπέρκοου: Η Μέγκαν Μαρκλ είναι θύμα ρατσισμού
«Έχει υποστεί ρατσισμό, σεξισμό και μισογυνισμό»
Ο Τζον Μπέρκοου, πρώην πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων του Ηνωμένου Βασιλείου, δήλωσε ότι αισθάνεται βαθιά συμπάθεια προς τη Μέγκαν Μαρκλ.
Ο Τζον Μπέρκοου δήλωσε ότι η δούκισσα του Σάσσεξ, σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, έχει υποστεί «σαφή και απεχθή ρατσισμό». Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής των Κοινοτήτων του Ηνωμένου Βασιλείου δήλωσε ότι αισθάνεται βαθιά συμπάθεια προς τη Μέγκαν Μαρκλ.
«Θέλω να πω ότι πιστεύω κατηγορηματικά ότι η Μέγκαν υπήρξε θύμα ρητού και απεχθούς ρατσισμού», δήλωσε στο The Sunday Times Magazine. «Είμαι απόλυτα ξεκάθαρος σ’ αυτό. Έχει υποστεί ρατσισμό, σεξισμό και μισογυνισμό» υποστήριξε.
Ο Τζον Μπέρκοου πρόσθεσε ότι πιστεύει ότι η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι έχει βρεθεί στο στόχαστρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης και του κοινού, επειδή έχει επικρίνει στο παρελθόν τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, και έχει υιοθετήσει φεμινιστικές αξίες, οι οποίες, όπως είπε, εκνευρίζουν τις «φανατικές φατρίες».
Ο Τζον Μπέρκοου συνέχισε λέγοντας ότι κατανοεί γιατί η Μέγκαν Μαρκλ και ο δούκας του Σάσσεξ επέλεξαν να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους αξιώματα και να περάσουν περισσότερο χρόνο στον Καναδά, όπου σήμερα θεωρείται ότι ζει το ζευγάρι.
«Ο Χάρι και η Μέγκαν έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν την αλλαγή, αποδεχόμενοι μερικές από τις συνέπειες και το κόστος» τόνισε. «Έχουν το δικαίωμα να δώσουν προτεραιότητα στον γάμο τους και την υγεία τους». Τα σχόλια του πρώην προέδρου της Βουλής των Κοινοτήτων διατυπώθηκαν μετά τις δηλώσεις της υπουργού Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, Πρίτι Πατέλ, η οποία αμφισβήτησε ότι η Μέγκαν Μαρκλ αντιμετώπισε ρατσισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι γίνεται με τις δύο επόμενες κρατιδιακές εκλογές
O πρόεδρος της Γαλλίας ζητά παγκόσμια συμμαχία για τη σωτηρία του κινηματογράφου
H υπόθεση αφορούσε την παρουσία ινδουιστικής θρησκευτικής αντιπροσωπείας
Το fund διαχειρίζεται περίπου 22 δισ. δολάρια
Εάν οι Δημοκρατικοί κερδίσουν τη Βουλή, ανοίγει ο δρόμος για έρευνες κατά του προέδρου
Ζητούν την απομάκρυνσή του
Η εμφάνιση ήρθε μόλις δύο ημέρες μετά τη νέα διάψευση του ότι φορά περούκα
Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δεν θα εγκατασταθούν σε βασιλική κατοικία
Πολιτικός σεισμός από την επικράτηση της ακροδεξιάς - Aπέχει τρεις έδρες από την αυτοδυναμία
Η απόφαση που εξέπληξε τους πάντες
Αντιδράσεις από την ΕΕ για τις τιμές στον καταδικασμένο για εγκλήματα πολέμου πρώην διοικητή των σερβοβοσνιακών δυνάμεων
Ενισχύονται οι δεσμοί Μόσχας και Πιονγκγιάνγκ - Ανησυχίες για πιθανή στρατιωτική χρήση
Τέσσερα χρόνια μετά το περιστατικό στη Βραζιλία
Η συγκομιδή ξεκίνησε ασυνήθιστα νωρίς στις περισσότερες αμπελουργικές περιοχές
Το ακροδεξιό κόμμα βλέπει τη νίκη ως πρώτο βήμα προς την επικράτηση στις ομοσπονδιακές εκλογές
Η προγραμματίστρια πίσω από ένα από τα σημαντικότερα πειράματα του 20ού αιώνα
Ο Μερτς χαρακτήρισε το αποτέλεσμα «τη χειρότερη ήττα του CDU εδώ και δεκαετίες»
Διάγνωση με σπάνια πάθηση του αίματος - Συνεχίζει τη δουλειά παρά την εξάντληση
Επίθεση σε επιβάτες και πλήρωμα σε πτήση της American Airlines - Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη
Παρέμβαση Φόλκερ Τουρκ στη Γενεύη - Ανησυχία για τις μαζικές απελάσεις της ICE
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.